Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Kolika je plata 3rd eng sad,i kakav je skype intervju ako neko zna,sta pitaju itd...hvala poz

Sent from my iPad using Tapatalk

Kolika je plata 3rd eng sad,i kakav je skype intervju ako neko zna,sta pitaju itd...hvala poz

Sent from my iPad using Tapatalk

8000 $, e sada sto sve pitaju za 3rd Eng ne znam, aali sve ti se bazira na znanju engleskog, i kako bi odreagovao u emergency situacijama. Ako ima jako preporuku od nekog sa kompanije nemas sto da brines.

Srecno

čiam neke postove prije i tražim kontakt za celebrity.
Vidim da je to isto .rccl, pa me zanima dali se njima treba javiti posebno baš za Celebrity ili ne?
Pitam jer sam već obavio interview za Royal proÅ¡li mjesec sa dotičnom Aizom De Castro pa me zanima dali su oni povezani ili nemaju veze jedni s drugima?

Pozzzz

Placa 2000$, ugovor 4-2, jucer san ima intervju i uredno odbia i zahvalia na ponudi. Radi se 12 sati dnevno, a sansa za promociju je nakon 3-4 ugovora. Ako to nekome odgovara gore je mail adresa od gospode Claudie Martini pa saljite! Pozdrav

Ja sam imao isto intervju za trecega i nudila mi je 2000 dolara platu i 12 sati dnevno da se radi...filipinac bi imao vise od mene da sam poso tamo :)

Zna ko sta pitaju na ovom drugom intervju za 3/O ?

Pitaju te sto znas o celebrity cruise,kako si se odlucija za putnicke,koju porpulziju imaju njihovi brodovi,i tako te gluposti,malo proguglaj i nemas da se brines,imas razgovor sa fleet kapetanom,bitno je da znas engleski dobro i primi ce te sto posto.Fali trecih a i ovi sto dodju pobignu brzo,grcki je to rezim ako te zanima jos sto pitaj slobodno pozz

Otvorene pozicije za terca palube

Otvorene pozicije za terca palube

Na Celebrityu otvorene pozicije za treceg palube,potrazuju jedno 10-15 ljudi,ako ko zeli neka se javi uzimaju sve,sa iskustvom i bez.Placa 2000$,ugovor 4-2,radno vrime 12 sati,avancamenat nakon 2-3 ugovora aprox.adresa ima gori negdi u prijasnjim postovima pa ako ko nema di,a zeli na putnicke sad je sansa!

Koliko ja znan...tj kad san ja bija doli 2011/2012 4th eng nije postoja, samo 3rd eng s ludilo placon ali sjebanim ugovorom i jos sjebanijim smjenama

Back