Tom_Ri dobro si napraviougovor je bezveze pogotovo ako te dugo drze za trecega. kad sam tek pocinjao ja sam se vazda nadao nesto na cruisera ic i uvijek sam se nadao da ce mi celano odgovorit a onda kad je konacno odgovorio s ovim sto si ti napisao samo sam se zahvalio i pozdravio ga. lihvarski ugovor ali netko ce se vazda usrecit
![]()

Ljudi vidio sam na allcruisejobs, celebrity opet uveliko trazi apprentice,pa navalite,saljite Celanu mailove
Dobri dan...
Evo mene je danas zvalo,zva me celano iz miami,i rečeno mi je da sam njegov intrevju pro??a,al da to ni??ta ne znaći jer on samo prosljeđuje papire u ured Cel.cruis. Meni je problem ??ta nemam odrađenu cijelu kadeturu,prednost imaju oni sa zavr??enom kadeturom.
je cellano nudi svima aprentice,ugovor 6 miseci itd,a trebao bi se pokazati dobar bar par ugovora da te avancaju,a on nece ni to garantira,nego trazi budale koje uspije zahebati da mu tamo dodju za malu lovu.......jos jedna varalica u nizu,a tko ima volje neka proba,pa neka mi javi kako je napredovao kad prodje 4-5 godina
pozdrav
to i samo pokazuje sa kakvin p***ama imas posla i omogucava ti da te ne grize savjest ako ih zahebes u buducnosti,a nazovi muski se hebu i za manje od love,iako ih to u zadnje vrime debelo vozi
ako je netko zainteresiran Celebrity hitno treba 2nd engineer na Celebrity Century u San Diegu 14.5. Jucer su me trazili na temelju neke aplikacije koju sam im poslao prije mozda godinu dana ali sam ih odbio uglavnom zbog ugovora 4-2, placa 9300 dolara, navodno placaju mirovinsko i neko njihovo osiguranje.
Kontakt osoba je ovaj Celano kojega tu svi spominju, ima tu negdje i njegova mail adresa. Nadam se da ce nekome pomoci ova info.
pozdrav svima!
ne znam prika samo prenosim sto mi je reko Celano!plaćaju zdrastveno svima s dva i vi??e strajpa nakon dva mjeseca zaposlenja
??to se tiče drugog stroja, nisam nijednog nikad vidio da se maknuo iz control rooma, uglavnom je pred ekranima i na telefonu tako da se čovjek ba?? i ne ubija od posla
century im je najstariji brod u floti (godi??te 97), ali je u boljem stanju nego millenium klasa
ne znam prika samo prenosim sto mi je reko Celano!
trazi budale koje uspije zahebati da mu tamo dodju za malu lovu......