Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Tom_Ri dobro si napravio :uzdravlje ugovor je bezveze pogotovo ako te dugo drze za trecega. kad sam tek pocinjao ja sam se vazda nadao nesto na cruisera ic i uvijek sam se nadao da ce mi celano odgovorit a onda kad je konacno odgovorio s ovim sto si ti napisao samo sam se zahvalio i pozdravio ga. lihvarski ugovor ali netko ce se vazda usrecit :uzdravlje

Tom_Ri dobro si napravio :uzdravlje ugovor je bezveze pogotovo ako te dugo drze za trecega. kad sam tek pocinjao ja sam se vazda nadao nesto na cruisera ic i uvijek sam se nadao da ce mi celano odgovorit a onda kad je konacno odgovorio s ovim sto si ti napisao samo sam se zahvalio i pozdravio ga. lihvarski ugovor ali netko ce se vazda usrecit :uzdravlje

pa ja sam bio jedan ugovor, zapravo i 15 dana preko i bio bi se vratio da mi nije uletilo ne??to bolje.

ali 6 mjeseci na kruzeru je za puknuti, pogotovo ??to dijeli?? kabinu s nekim čije noge smrde vi??e od tvojih :udriglavom

Ljudi vidio sam na allcruisejobs, celebrity opet uveliko trazi apprentice,pa navalite,saljite Celanu mailove

Poziv

Poziv

Ljudi vidio sam na allcruisejobs, celebrity opet uveliko trazi apprentice,pa navalite,saljite Celanu mailove

Dobri dan...
Evo mene je danas zvalo,zva me celano iz miami,i rečeno mi je da sam njegov intrevju proša,al da to ništa ne znaći jer on samo prosljeđuje papire u ured Cel.cruis. Meni je problem šta nemam odrađenu cijelu kadeturu,prednost imaju oni sa završenom kadeturom.

to i samo pokazuje sa kakvin p***ama imas posla i omogucava ti da te ne grize savjest ako ih zahebes u buducnosti,a nazovi muski se hebu i za manje od love,iako ih to u zadnje vrime debelo vozi

Last edited by a moderator:
Dobri dan...
Evo mene je danas zvalo,zva me celano iz miami,i rečeno mi je da sam njegov intrevju pro??a,al da to ni??ta ne znaći jer on samo prosljeđuje papire u ured Cel.cruis. Meni je problem ??ta nemam odrađenu cijelu kadeturu,prednost imaju oni sa zavr??enom kadeturom.

je cellano nudi svima aprentice,ugovor 6 miseci itd,a trebao bi se pokazati dobar bar par ugovora da te avancaju,a on nece ni to garantira,nego trazi budale koje uspije zahebati da mu tamo dodju za malu lovu.......jos jedna varalica u nizu,a tko ima volje neka proba,pa neka mi javi kako je napredovao kad prodje 4-5 godina
pozdrav

eee

eee

je cellano nudi svima aprentice,ugovor 6 miseci itd,a trebao bi se pokazati dobar bar par ugovora da te avancaju,a on nece ni to garantira,nego trazi budale koje uspije zahebati da mu tamo dodju za malu lovu.......jos jedna varalica u nizu,a tko ima volje neka proba,pa neka mi javi kako je napredovao kad prodje 4-5 godina
pozdrav

Sve ja to znam,al meni treba jo?? 6 miseci duge plovidbe,a onda ću bar malo
odlućivat o svojoj sudbini,ovako uzimam ??ta daju,već sam izija govno na offshoru,valjda će sad bit bolje,u biti nadam se..Pozdrav!

ako je netko zainteresiran Celebrity hitno treba 2nd engineer na Celebrity Century u San Diegu 14.5. Jucer su me trazili na temelju neke aplikacije koju sam im poslao prije mozda godinu dana ali sam ih odbio uglavnom zbog ugovora 4-2, placa 9300 dolara, navodno placaju mirovinsko i neko njihovo osiguranje.
Kontakt osoba je ovaj Celano kojega tu svi spominju, ima tu negdje i njegova mail adresa. Nadam se da ce nekome pomoci ova info.
pozdrav svima!

ako je netko zainteresiran Celebrity hitno treba 2nd engineer na Celebrity Century u San Diegu 14.5. Jucer su me trazili na temelju neke aplikacije koju sam im poslao prije mozda godinu dana ali sam ih odbio uglavnom zbog ugovora 4-2, placa 9300 dolara, navodno placaju mirovinsko i neko njihovo osiguranje.
Kontakt osoba je ovaj Celano kojega tu svi spominju, ima tu negdje i njegova mail adresa. Nadam se da ce nekome pomoci ova info.
pozdrav svima!

plaćaju zdrastveno svima s dva i vi??e strajpa nakon dva mjeseca zaposlenja

??to se tiče drugog stroja, nisam nijednog nikad vidio da se maknuo iz control rooma, uglavnom je pred ekranima i na telefonu tako da se čovjek ba?? i ne ubija od posla

century im je najstariji brod u floti (godi??te 97), ali je u boljem stanju nego millenium klasa

plaćaju zdrastveno svima s dva i vi??e strajpa nakon dva mjeseca zaposlenja

??to se tiče drugog stroja, nisam nijednog nikad vidio da se maknuo iz control rooma, uglavnom je pred ekranima i na telefonu tako da se čovjek ba?? i ne ubija od posla

century im je najstariji brod u floti (godi??te 97), ali je u boljem stanju nego millenium klasa
ne znam prika samo prenosim sto mi je reko Celano!

ne znam prika samo prenosim sto mi je reko Celano!

ja zapravo samo potvrđujem ??ta si rekao, to su lani u devetom mjesecu uveli jer tako ima royal na sve kompanije koje su ispod royal caribbean. inače te benificije vrijede samo za oficire s dva strajpa i vi??e

jedna informacija samo za KADETE PALUBE:NA INFINITIJU NEMAJU ZAMJENE ZA KADETE PALUBE (jedan ide za cca 20 dana a drugi misec i kusur)A PRIMAJU LJUDE ZA TE POZICIJE JOS UVIK,VJEROJATNO JE I SA OSTALIM BRODOVIMA A KOLIKO ZNAN NA VECOJ SOLSTICE KLASI SU CAK PO DVA OD KOLPA-TAKO DA UDRITE KA STA SAN I JA NA MAIL CELANU.......
MOJA KOMBINACIJA JE BILA DA SALJEN MAIL SA SVON DOKUMENTACIJON KOJU IMAN TAKO DA SE VIDI DA SAN SPREMAN,I UKRCA SAN SE U DOSLOVNO 10 DANA
evo van ponovo taj svima znani mail: MCelano@rccl.com

a nije bas na Centuryju makina bajna, bio sam tamo....drugi makine je ko rudar bio dole...

trazi budale koje uspije zahebati da mu tamo dodju za malu lovu......

a dobro je kad ti mozes birat prika, ali ne mogu svi, a danas je tesko i stat doma po pola godine slat mailove, treba se od necega i zivit

Last edited:
...evo mene idem po 6 ugovor na Celebritiju (3 kao kadet, ovo mi je 3 kao sekondo)....krenuo sam tamo tocno prije 3 godine 2008....brod Celebrity Equinox, ukrcaj 19.09....nakon 3 ugovor na Eclipsu minjam brod....pozdrav svima na Celebritiju :p

Drugi strojar

Drugi strojar

Ako je neko zainteresiran:

Faststream hitno trazi druge strojare za Celebrity Cruises. Potrebno imati 2nd eng unlimited ili Chief eng up to 3000 kW. Ugovor 4 on - 3 off , placa 75 K USD godisnje. Javiti se na Alasdair.MacMillan@faststream.com ili na
+44 2380 208820.

trebaju im 2nd eng. za celebrity century odmah...jer ih je dosta poslo ca....
p.s. traze i kadete, ali po njihovom glupom obicaju, sa porucnickim...ali mozda se nekome posreci i bez ... kao meni lani

Back