tu?žna vijest s ove strane za vas "mlaje"-gotovo je sa apprentisima makinje,za deck neznam....ja san zadnji na infinitiju i mene ce ujebat također jer san se nada ic ode i dalje.....uglavnom ovo je potvrđena vijest od strane ureda u majamiu jer mi vrag nije da mira na glasinu pa san ih kontaktira....to je to,pi??i kuči propalo je![]()

Sa Facebooka prenosim napisano od M.Celano:
Mariano Celano
Interviewing 2nd Engineer for Celebrity Cruises and Electrical Engineers for Royal, feel free to email me your CV to mcelano@rccl.com - please note we do not have other openings than for these positions -![]()
Ja sam novi Registrirani. Zovem se Robert. Nautiku sam zavr??io 2006 godine a potom fakultet za hotelijerstvo u Opatiji
Pitao bih Vas kako doci do apliciranja na neki od kruzera. Ovo za Mariana Celana znam od prije, ali od toga nema kruha. Da li postoji neka agencija u Hrvatskoj ili vise njih koja se bavi time. Mogao bih i kao deck apprentice ili kao recepcioner ili nesto slicno u hotelskom sectoru... Pomagajte

ako hoces u hotel ,koliko znam najbolje i najbrze ti je preko one zenske iz lovrana mislim da se zove suzana (navodno je naj ok ) a ovo drugo ti je sve lutrija prijatelju![]()
A znam prijatelju.. Na kraj cu zavrsiti na neku krkacinu od 30 godina sa macom u rukua br te suzane ili mail imas li?
pozdrav svima na celebrityu. mo?že li mi tko reć tko krca na celebrity i da li tra?že experience s kruzera otprije. hvala
pa pise ti par postova iznad citaj malo ne pitaj piz.. u svakoj temi!
pa pise ti par postova iznad citaj malo ne pitaj piz.. u svakoj temi!
ako ima?? kakvu informaciju podili to s nama,tu smo jer tra?žimo posa koji bi nam najbolje odgovara. btw, proba sam one siteove, od celana stvarno ni??ta a ona ?ženska nije za oficire. ako zna?? ne??to aj pomozi . pozz