Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
tu?žna vijest s ove strane za vas "mlaje"-gotovo je sa apprentisima makinje,za deck neznam....ja san zadnji na infinitiju i mene ce ujebat također jer san se nada ic ode i dalje.....uglavnom ovo je potvrđena vijest od strane ureda u majamiu jer mi vrag nije da mira na glasinu pa san ih kontaktira....to je to,pi??i kuči propalo je;)

Pozdrav svima,
Zanima me jeli itko od vas sa foruma trenutno na Summitu,ili je bio??? Meni je vjerovatno slijedeći ugovor tamo a trebo bi se ukrcat za 15ak dana.

zahvaljujem na bilo kakvim odgovorima.

tu?žna vijest s ove strane za vas "mlaje"-gotovo je sa apprentisima makinje,za deck neznam....ja san zadnji na infinitiju i mene ce ujebat također jer san se nada ic ode i dalje.....uglavnom ovo je potvrđena vijest od strane ureda u majamiu jer mi vrag nije da mira na glasinu pa san ih kontaktira....to je to,pi??i kuči propalo je;)
:(:(
molio bih te da mi pojasnis-di je razlog takvoj odluci???
pa sve je bilo ok-e:udriglavom:udriglavom:rolleyes::rolleyes:

uglavnom ja sam odbio povratak na celebrity cruises-!!!bijo bi me poslo na equinox 16.01.2011-
:udriglavom:udriglavom
ajde volio bih da mi se javis..
pozdrav:hihi:hihi
i mirno more:p:p

Last edited:
pa mislin da je razlog ??ta ce vjerojatno te oilere stvarat od vajpera i ??ta če vjerojatno imat du?že ugovore(sa puno cel brodova kad zbroji?? sve u??teda na avio kartama),??ta vjerojatno nece imat plačeni overtajm a koristit ce ih umisto motormena tako da ni njima ne plačaju overtajm-buban ali ekonomija u svakom slučaju-do??la su vrimena od debila i od kurcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hihi

...podrav ekipa, evo se upravo spremam odradit 5. ugovor na Celebritiju (vec su proletile 2.5 godine hehe a nisam se ni okrenija).... idem ka sekondo ukrcaj u miamiju. fala bogu prvi put se vracam na isti brod kojega sam prosle godine izbacio iz brodogradilisa kao dio startup tima (Celebrity Eclipse)....ipak nije sve tako savrseno hehe, skinilo mi pola strike i 35% place (radi uvodjena pozicije izmedju sekonda i cifa tj. famoznog prvog oficira)...a stas to je tako, na kraju krajeva nije sve ni u lovi...ajde lipi moji sritno....

Sa Facebooka prenosim napisano od M.Celano:

Mariano Celano
Interviewing 2nd Engineer for Celebrity Cruises and Electrical Engineers for Royal, feel free to email me your CV to mcelano@rccl.com - please note we do not have other openings than for these positions -:uzdravlje

Ja sam novi Registrirani. Zovem se Robert. Nautiku sam zavr??io 2006 godine a potom fakultet za hotelijerstvo u Opatiji

Pitao bih Vas kako doci do apliciranja na neki od kruzera. Ovo za Mariana Celana znam od prije, ali od toga nema kruha. Da li postoji neka agencija u Hrvatskoj ili vise njih koja se bavi time. Mogao bih i kao deck apprentice ili kao recepcioner ili nesto slicno u hotelskom sectoru... Pomagajte

Ja sam novi Registrirani. Zovem se Robert. Nautiku sam zavr??io 2006 godine a potom fakultet za hotelijerstvo u Opatiji

Pitao bih Vas kako doci do apliciranja na neki od kruzera. Ovo za Mariana Celana znam od prije, ali od toga nema kruha. Da li postoji neka agencija u Hrvatskoj ili vise njih koja se bavi time. Mogao bih i kao deck apprentice ili kao recepcioner ili nesto slicno u hotelskom sectoru... Pomagajte

ako hoces u hotel ,koliko znam najbolje i najbrze ti je preko one zenske iz lovrana mislim da se zove suzana (navodno je naj ok ) a ovo drugo ti je sve lutrija prijatelju :hihi

ako hoces u hotel ,koliko znam najbolje i najbrze ti je preko one zenske iz lovrana mislim da se zove suzana (navodno je naj ok ) a ovo drugo ti je sve lutrija prijatelju :hihi

A znam prijatelju.. Na kraj cu zavrsiti na neku krkacinu od 30 godina sa macom u ruku :) a br te suzane ili mail imas li?

pozdrav svima na celebrityu. mo?že li mi tko reć tko krca na celebrity i da li tra?že experience s kruzera otprije. hvala

pa pise ti par postova iznad citaj malo ne pitaj piz.. u svakoj temi!

ako ima?? kakvu informaciju podili to s nama,tu smo jer tra?žimo posa koji bi nam najbolje odgovara. btw, proba sam one siteove, od celana stvarno ni??ta a ona ?ženska nije za oficire. ako zna?? ne??to aj pomozi . pozz

Ako nekog zanima da bude 3rd electrical engineer na Celebrityju, sad je pravo vrijeme da aplicira, iz pouzdanih izvora znam da treba jedan za 14.05. za Eclipse, još ni ovi iz kompanije ne znaju (brod friško nov, lani izašao iz brodogradilišta, Solstice klasa).

mjesto je upražnjeno pošto je električar koji je trebao u rotaciju, prije šest i pol minuta poslao mail u kojem objašnjava da neće doć, bio sam svjedokom tog čina, štoviše, moj vlastiti prst je kliknuo "send". :uzdravlje

već smo pisali o uvjetima za 3rd eto - 6 mjeseci ugovor, 4000 usd lova, dijeliš kabinu s drugim trećim električarem, uvjeti života i nisu tako loši, mada nisu ni preblistavi, ali ako je netko bez nekog naročitog iskustva i treba posao, nema što čekati

mcelano@rccl.com

ako koga zanimaju ostali detalji, slobodno mi se javi na privat

Last edited:
Back