Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Ajde ne budite homoseksualci, dajte coviku adresu kad je lipo pita. Nemojte ga cinit da bez veze trosi dragocijeno vrime trazeci po forumu.

A evo. Tražilica je nekima kvantna znanost :rolleyes:

MCelano@rccl.com

a ovo im je adresa:

Mariano Celano
Marine Recruiter - Global Talent Acquisition Team
Azamara & Celebrity Cruises
1080 Caribbean Way, Third Floor
Miami, FL 33132 - 2096
Phone: 305.539.4366 Fax: 305.539.3937

U pivu da neće reći ni hvala :kafa

Ej jeli mozda znas kakav je ugovor kad si treci,koliko si doma i na brodu kad si na celibrty_u, kako to funkcionira?hvala

jel krcaju sta elektricare pitam sad na blef jel mi se neda listat i ko je taj celano jel ima ko da da njegovu neku email adresu ili bilo kakav kontakt :o

traze elektricare, trece i druge, prevedeno u lovu: treci 4000 usd, dijelis kabinu, drugi 8000 usd, imas svoju kabinu. radno vrijeme od 8 ujutro do cca 9-9 i 30 navecer. za ostale opise potrazi moje postove.

pokusaj se uvaliti na solstice klasu ili cak najstariju century klasu, a ako ikako mozes, preskoci milenium jer su brodovi totalno u rasulu (sto ne znaci da je nemoguc zivot, ali ces se naraditi ko stoka)

traze elektricare, trece i druge, prevedeno u lovu: treci 4000 usd, dijelis kabinu, drugi 8000 usd, imas svoju kabinu. radno vrijeme od 8 ujutro do cca 9-9 i 30 navecer. za ostale opise potrazi moje postove.

pokusaj se uvaliti na solstice klasu ili cak najstariju century klasu, a ako ikako mozes, preskoci milenium jer su brodovi totalno u rasulu (sto ne znaci da je nemoguc zivot, ali ces se naraditi ko stoka)

Hvala na odgovoru a ko iz hrvatske krca na njih :o

jel krcaju sta elektricare ... i ko je taj celano jel ima ko da da njegovu neku email adresu ili bilo kakav kontakt :o

Ima?? ovog Celana i na fejsbuku (Mariano Celano).., ako zna?? engleski mo?že?? mu 'uletjeti' oprezno.., Bemti, da li si bio već na brodu? Sjećam se kada si se pojavio ovdje prvi put.., Da li si bio tamo u Zg, u Hatzeovoj ulici pored Sheratona ima jedna agencija???

:confused:

Ima?? ovog Celana i na fejsbuku (Mariano Celano).., ako zna?? engleski mo?že?? mu 'uletjeti' oprezno.., Bemti, da li si bio već na brodu? Sjećam se kada si se pojavio ovdje prvi put.., Da li si bio tamo u Zg, u Hatzeovoj ulici pored Sheratona ima jedna agencija???

haha kak se samo sjecate :kafa ma obiso sam ja i tu (pretpostavljam da govorimo o kap. Bozicu ) i u rijeci skoro sve agencije i zvao i onda od jada odusto i sad opet zadnjih 4 mjeseca pokusavam ,a kaj je naj gore jedan covjek od tuda necu rec koji mi je uletio da bi mi pomogo a ja se neznam kaj usro ili sto :udriglavom i iznio mu svoju neku mastariju i zajebo sve na kraju :udriglavom opet :o

haha kak se samo sjecate :kafa ma obiso sam ja i tu (pretpostavljam da govorimo o kap. Bozicu ) i u rijeci skoro sve agencije i zvao i onda od jada odusto i sad opet zadnjih 4 mjeseca pokusavam ,a kaj je naj gore jedan covjek od tuda necu rec koji mi je uletio da bi mi pomogo a ja se neznam kaj usro ili sto :udriglavom i iznio mu svoju neku mastariju i zajebo sve na kraju :udriglavom opet :o

Jel' te zanimaju samo kruzeri ili bi i na trgovačke brode ?
I vidim po postovima da tražiš asistenturu zapravo , jel tako?
da znam koje mailove da ti dam

Last edited:
Jel' te zanimaju samo kruzeri ili bi i na trgovačke brode ?
I vidim po postovima da tra?ži?? asistenturu zapravo , jel tako?
da znam koje mailove da ti dam

ma iso bi na bilo koje , a i kolki su otisli na kruzere bez asistenture (mislim nikad nisam bio na brodu ,ali mislim da sam sa obzirom na godine i radni staz u struci (4 god.) dosta vjest sa strujom i nesto elektronike) :hihi ali iso bi i za mornara :o

ma iso bi na bilo koje , a i kolki su otisli na kruzere bez asistenture (mislim nikad nisam bio na brodu ,ali mislim da sam sa obzirom na godine i radni staz u struci (4 god.) dosta vjest sa strujom i nesto elektronike) :hihi ali iso bi i za mornara :o

Pa di ćeš bez asistenture moj čovik.. asistenturu moraš oćeš nećeš :hihi
Za kruzere ti nemam nešto kontakata ( većina ih je već na forumu ) jer se za kruzere nisam ni zanimao.. Moj cilj je bio trampanje s balkovima s ostala 24 otpadnika od života :hihi

Pa di će?? bez asistenture moj čovik.. asistenturu mora?? oće?? neće?? :hihi
Za kruzere ti nemam ne??to kontakata ( većina ih je već na forumu ) jer se za kruzere nisam ni zanimao.. Moj cilj je bio trampanje s balkovima s ostala 24 otpadnika od ?života :hihi

kao sto sam reko BILO STO :mad: moze podmornica meni svejedno a mogu i bit asistent asistenta samo da vise idem na brod :hihi

ass struje

ass struje

Pa di će?? bez asistenture moj čovik.. asistenturu mora?? oće?? neće?? :hihi

osobno znam i ukrcao sam osobu za struju koja nikad nije vidila brod
ali je imao dosta jako znanje mehanike i struje

tako da struja na klasicnim kontenjerima balkovima i tankerima moze bit i covik bez iskustva ali s dobrim predznanjem i velikom voljom

ako vjerujes u sebe i nisi salratan nadi nekog ko ce te poves s sobom za struju
bilo di ...

sritno

osobno znam i ukrcao sam osobu za struju koja nikad nije vidila brod
ali je imao dosta jako znanje mehanike i struje

tako da struja na klasicnim kontenjerima balkovima i tankerima moze bit i covik bez iskustva ali s dobrim predznanjem i velikom voljom

ako vjerujes u sebe i nisi salratan nadi nekog ko ce te poves s sobom za struju
bilo di ...

sritno

Ne znam braco.. ja se ne bi ukrca tako i radio na brodu 6 miseci da mi daješ pola Maerskove flote i love koliko stane u 9000 TEU-a :hihi Ne da sumnjam u svoju volju i predznanje nego se zna čemu služi asistentura.. ne bi volio da čim ja stupim na brod 24-ero ljudi ovisi o tome oću li se ja snać ili ne..velika je to odgovornost, niti znaš išta o brodu niti si ikad iskusio valjanje , udaljenost ovo ono i već da neko ovisi o tebi.. neka brajo ne tribam zajebat i sebe i firmu i ekipu s broda radi 6 miseci el.plaće.. :confused:

Dobro je i za 700€ čitat, učit , gledat, piketavat, ispitivat, raduckat, čistit.. pa kasnije znat šta radiš. Ima vrimena za plaće.

Nek' ide kako tko hoće.. meni je asistentura prvi korak.. a za sve ostalo dok je zdravlja bit će i vrimena :uzdravlje

Last edited:
Ne znam braco.. ja se ne bi ukrca tako i radio na brodu

okolnosti su razlicite pa i tako odluke
pa generaliziranje slucajeva bas i ne odgovara

ja sam konkretno bio assistent 2 miseca sa stranom posadom i?

jednio sta je receno da dobar poslusan covik s kvalitetnim predznanjem
(ne pricam o diplomi vec o osobi koja je sebi napravila generalnu na autu i spojila doma struju po vikendici i i slicno ili radila bilo kakve slicne poslove i ima dobro pred znanje)
moze proc na klasicnim brodovima tipa kontenjer bulk tanker

ali svako po svome

okolnosti su razlicite pa i tako odluke
pa generaliziranje slucajeva bas i ne odgovara

ja sam konkretno bio assistent 2 miseca sa stranom posadom i?

jednio sta je receno da dobar poslusan covik s kvalitetnim predznanjem
(ne pricam o diplomi vec o osobi koja je sebi napravila generalnu na autu i spojila doma struju po vikendici i i slicno ili radila bilo kakve slicne poslove i ima dobro pred znanje)
moze proc na klasicnim brodovima tipa kontenjer bulk tanker

ali svako po svome

Ne kažem ja da čovik ne zna :uzdravlje
I ja sam sam spojio pekarsku peć ( pun šleper elektro djelova + sve instalacije po pekari ) a nikad je prije vidio nisam. Manual i deri.. Al' opet asistentura je asistentura.. pa oću li se na njoj zadržat 6 miseci ili će me nakon 15 dana poslat na drugi brod za struju ovisi samo o meni.. ali bez asistenture neću :uzdravlje

Al' opet da idem na kruzer prihvatio bi posao trećeg ili četvrtog električara ( koliko sam vidio u opisu posla ništa prekomplicirano i snašao bih se uz pomoć starijih ) al' pošto sam dobio bulkaša nek' ja s svojim strujom vidim o čemu se radi i skupim od njega štogod pameti :hihi

Ja ti više volin 2 put zakoracit nego se zaletit pa polomit :uzdravlje

Živio moj čovik :uzdravlje

Al' opet da idem na kruzer prihvatio bi posao trećeg ili četvrtog električara ( koliko sam vidio u opisu posla ni??ta prekomplicirano i sna??ao bih se uz pomoć starijih ) al' po??to sam dobio bulka??a nek' ja s svojim strujom vidim o čemu se radi i skupim od njega ??togod pameti :hihi

Ja ti vi??e volin 2 put zakoracit nego se zaletit pa polomit :uzdravlje

??ivio moj čovik :uzdravlje

bulk tanker
puno vise njih uopce nemaju struju
nadam se da ti to nesto govori ;) tu bi se spretni ljudi snasli

a na putnickom bi preporucia svakom ucinit za assistenta prvo
pre glomazno koplicirano za biti u bilo cemu samostalan

sve sta pricas gleda sa svoje strane a broda nisi vidio bez uvrede
kad zakoracis na brod i osjetis postat ce ti neke stvari malo jasnije

sritno na rasutom teretu

a na putnickom bi preporucia svakom ucinit za assistenta prvo

Iša bi i ja u NASA-u za napravit asistenturu ali ne mogu.
Kakvo je vrime dobro da sam i bulka uhvatio. Nije nam vrime za biranje :uzdravlje

Uostalom,rekao si i sam da si poveo čovika na brod. Da nisi mislio da valja ne bi ga ni vodio. Svaka čast, čovik se snaša i sve super :uzdravlje
Nit imam koga da me vodi za sobom nit očekujem ikoga da me vodi za sobom ;)
Uostalom , meni je 21 godina, imam 5 godina učit i skupljat u prsi pa ću se kasnije mislit oko love.

Last edited:

a komedije,ovaj celano je na facebooku,poslao sam mu request i maloprije vidim,da me je prihvatio skupa sa jos 7-8 nesritnjaka koji kao i ja trazimo posao preko facebooka::)))

komedija ziva,ali izgleda da su nas dobro sjebali ti burmanci,rusi,ukrajinci,rumunji itd.....
rade za malu lovu ( a vride dosta manje-posebno burmanci koji ni jezik neznaju).
bio mi je C/O turcin iz istambula sa papirima iz Gruzije,sve po STCW-u uredno (inace je bio prije telegrafista,pa dugo mornar,pa evo C/O)
pozdrav

Back