Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Ekipo jeli neko od apprentic-a na Celebrity skratio ugovor na 4 tj posao kuci sa 4 mjeseca.Da li neko ima iskustva,a da naravno nije platio kartu,jer je oficirima ugovor 4....Pozdrav :mad::uzdravlje

prvi ugovor je svima 6. čovjek koji je bio prije mene je skratio ugovor. tako da se samo iskrcao. tj. prekinuo ugovor. nitko ti ne brani da napravi?? i ti tako.

ako mo?že?? izdr?žati 4 mjeseca, mo?že?? valjda jo?? ta dva, ako ne mo?že?? 6 u komadu, mo?žda nije more za tebe, pa prije su ljudi bili po godinu i vi??e u komadu.

mislim, svima bi bilo dra?že da je ugovor 2 ili 3 mjeseca, ali ako ide?? kao kadet, ne mo?že?? birati. uostalom, ako si kadet, ?želi?? valjda ??to vi??e navigacije u ??to manje vremena, a uz to, na kruzeru je puno cura

prvi ugovor je svima 6. čovjek koji je bio prije mene je skratio ugovor. tako da se samo iskrcao. tj. prekinuo ugovor. nitko ti ne brani da napravi?? i ti tako.

ako mo?že?? izdr?žati 4 mjeseca, mo?že?? valjda jo?? ta dva, ako ne mo?že?? 6 u komadu, mo?žda nije more za tebe, pa prije su ljudi bili po godinu i vi??e u komadu.

mislim, svima bi bilo dra?že da je ugovor 2 ili 3 mjeseca, ali ako ide?? kao kadet, ne mo?že?? birati. uostalom, ako si kadet, ?želi?? valjda ??to vi??e navigacije u ??to manje vremena, a uz to, na kruzeru je puno cura
Hvala na odgovoru ,vec imam tri ugovora kao ass. i imam licencu treceg tj bio sam treci na kargo brodovima presao sam odje i vratili su me sa apprentica mislim da sa 4 mjeseca mi je dovoljno a i ne zelim vise da ostajem po 6 mj.Tako da sam samo sam pitao dali se moze poc da se ne placa karta nista vise.Hvala jos jednom

Ekipo jeli neko od apprentic-a na Celebrity skratio ugovor na 4 tj posao kuci sa 4 mjeseca.Da li neko ima iskustva,a da naravno nije platio kartu,jer je oficirima ugovor 4....Pozdrav :mad::uzdravlje

Jesam ja prvi ugovor, ali sam vec to bio unaprijed dogovorio s officom.
Prije nego sam se ukrco.
Nekad odobre nekad ne

hehehehe

šalim se, ali ozbiljno, 16. 08. (mislim da je taj datum) cruise, putnici će biti gay orijentirani, očito je kompanija otvorena i tolerantna (a i svjesna da će ta ekipa potrošiti više love nego obitelji sa djecom...)

a kako sam već rekao, svima bi nam bilo drago da se još koji naš ukrca, za sad ima nas nekoliko nižih oficira i nekoliko ljudi u hotelu da znam da su iz hrvatske

Last edited:
To si...si umislio...kakve veze...normalno da moras imat obrazovanje..ili struku...ne bje?ži daleko od toga...ja imam 23 godine...sa 19 sam prvi put krenuo na brod..kao čistač...poslao sam cv i aplikaciju i jo?? i??ao par puta u agenciju..i dobio ukrcaj za čistača..plaća mi bila 1500$..bio sam sretan ko djete kad dobije čokoladu..i to na neku kramu su me poslali...a vi danas gledate da je se ukrcat na kruzera...i to prvi put...ma nema od toga ni??ta...eto me danas zadovoljan...čistač..pa ass.struje..pa fri?židerista na cma cgm..i u petak se ide na msc za struju..jer ipak imam struku električara...ali opet prvi put sam i??ao kao čistač..nemojte bulaznit previ??e...veza i te gluposti...to je samo za onog tko nema volje i truda da poku??a normalnim putem:uzdravlje

To si...si umislio...kakve veze...normalno da moras imat obrazovanje..ili struku...ne bje?ži daleko od toga...putem:uzdravlje

Svaka cast ! A evo vidjet cemo, ali ako kadeta ima na putnickom kao i na trgovackom, zasto je uvjet za zaposljavanje imati iskustva? Kako cu ja imat iskustvo a idem se zaposlit kao kadet - nema logike a? :D
I zasto se ne bih odma kao kadet zaposlio na putnickom; po cemu to neki koji se zaposle vrijede vise od mene ili bilo koga drugoga kojemu to ne uspije... :uzdravlje

Svaka cast ! A evo vidjet cemo, ali ako kadeta ima na putnickom kao i na trgovackom, zasto je uvjet za zaposljavanje imati iskustva? Kako cu ja imat iskustvo a idem se zaposlit kao kadet - nema logike a? :D
I zasto se ne bih odma kao kadet zaposlio na putnickom; po cemu to neki koji se zaposle vrijede vise od mene ili bilo koga drugoga kojemu to ne uspije... :uzdravlje

Nije uvjet...to iskustvo se tra?ži ako si prije bio na brodu kojemu nije bilo potrebno iskustvo..to ti je logično...ka?žem ti da će?? se te??ko ukrcat prvi put na kruzera...Prvo rije??i papire ??to se tiče breveta i matrikule...i jedan lijepi CV...i ??ta ti se ponudi..ako ti se ponudi..prihvatis niti ne pitas za plaću...a ako ti se ne ponudi..znači da nemas sreće ili si već odustao:cool:

poslodavac zapo??ljava tebe, a ne ti njega i on postavlja uvjete, a uvjeti su kakvi jesu, hoće?? ili ne, ne pita te se

a one fore s plaćanjem nekoj agenciji 49 usd zaboravi, ako i naprave ne??to, poslat će aplikaciju u tvoje ime. ili se javi na??im agencijama ili direktno kompaniji.

napravi dobar cv. mo?že?? se npr. u??laniti na neku od na??ih stranica, posao.hr ili ne??to tako. tamo ispuni?? cv i mo?že se downloadati u doc formatu (i formular je standardni eu cv format tako da to dobro i pregledno izlgeda ili slo?ži u wordu ne??to tako) pa na to nakalemi?? i sliku (probaj sa kravatom i smje??kom) i to ??alje?? sa lijepo sročenim mailom (cover letter) i uz to doda?? skenove braveta, matrikule i diplome. i liječnički.

i budi spreman da će?? poslati cca minimalno 500-800 mailova prije nego dobije?? posao...

a ako ?želi?? da te poslodavac ne pita za ??kolovanje i iskustvo, nudi se i puno pozicija sobara, čistača i sličnih zanimanja

Da, već sam preko shiptalkjobs.com popunio sve i prijavio se za neke kompanije koje su trazile kadete ali naravno bezuspjesno. Jedino nisam Celanu nista slao jer mi nema smisla dok ne polozim neke ispite i ne izvadim brevete.
Ali to mi je vazna informacija: nemam sta gubit vrijeme na kopnu i cekati ukrcaj na kruzera vec ic na trgovacki.

ovisi ??ta si po struci. ja sam od početka na putničkim brodovima (btw. ovo mi je tek treći brod, tj. ugovor). ako si električar, onda ti je lak??e ukrcat se na putnički jer ionako počinje?? kao asistent, a vi??e ima asistenata na kruzerima, nego na trgovačkim. plus ??to je za tu poziciju i pristojna plaća na putničkim, dok na trgovačkim ima?? 600-700 eura.

nije stvar u tome da čeka?? na kruzer, nego za prvi ukrcaj čeka?? na bilo ??to pa ide?? makar za 600 dolara na brod (ako bolje izračuna??, to je čak 600 usd vi??e nego ??to ih ima?? doma čekajući na "pravi" brod i asistentura ide)

ako si već odlučio ići na brod, ja ne znam za??to se već nisi prijavio za polo?žiti basic safety. bez toga mo?že?? na brod samo kao bijelo osoblje i to samo na neke kompanije.

i za??to ne pisati celanu ako te interesira celebrity. ako si električar, mo?že?? započeti pismo ovako: dear mr. celano, I'm lookin for job as assistant electrician... od prvog maila do ukrcaja će proć bar mjesec pa ima?? vremena napraviti basic safety.

..tek da se javim da sam ziv...prvi tjedan ko sekondo je bio jeben....imali smo skoro sudar, nakon toga smo skupili jednu bovu, a prije par dana smo imali MOB i radili Wiliamsa u sred TSS kraj dovera...triba izdrzar do 20.10 hehe...pozdrav

Evo konačno glasa i od tebe . ??ivia!!:uzdravlje

P.S konačno netko pametan(uz Tom Ri,dbosolt.......)
vi??e nemogu čitati ??ta ovaj marko_karamarko pita i pi??e ..:mad:

Evo konačno glasa i od tebe . ??ivia!!:uzdravlje

P.S konačno netko pametan(uz Tom Ri,dbosolt.......)
vi??e nemogu čitati ??ta ovaj marko_karamarko pita i pi??e ..:mad:

Moram pitati kad ne znam, niti sam imo gdje dobit ove informacije. :confused:
Ipak mislim da nije u redu reci mi da sam glup ako te stvari ne znam. Ali :uzdravlje ti meni !

Back