Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
E hvala sada bar znam ??to je realno i na ??to da se orijentiram i da bez certifikata nema ni??ta!

HVALI MORE
DRZ SE KRAJA
I BJELOVARA

Pozdrav

...na duznost stupam i sluzbeno 16.07...kao sekondo....ugovor potpisujem za nekoliko dana...:p

Ajde hvala ti Boze vise, dosta nam je tvoje drame......

A da te i ja malo usrecim danas su stigli novi ugovori, plata posla par stoja gore ...

Last edited:
baba i baba = 2 babe

baba i baba = 2 babe

Markane, ovaj Mariano je valjda neki talijan..,

Gdje mu je office i da li ima netko telefonski broj gdje se može zvati ovaj gospodin?

On je Argentinac koliko mi se cini, a office mu je Miami-u. Kontaktiraj ga na mail mcelano@rccl.com ili preko facebok stranice http://www.facebook.com/profile.php?id=507925613&v=wall&ref=ts

I da; pusti price nece te uzet, nista te ne kosta poslat mail to je bar danas besplatno a mozda se i zaposlis, znam barem dvojicu, trojicu koji su tako na blef dobili posao.

On je Argentinac koliko mi se cini, a office mu je Miami-u. Kontaktiraj ga na mail mcelano@rccl.com ili preko facebok stranice http://www.facebook.com/profile.php?id=507925613&v=wall&ref=ts

I da; pusti price nece te uzet, nista te ne kosta poslat mail to je bar danas besplatno a mozda se i zaposlis, znam barem dvojicu, trojicu koji su tako na blef dobili posao.

i ja sam tako dobio posao, samo sam mu poslao mail sa svim papirima i lik mi se javio za par dana i ugovorio interview

lik je argentinac i priča engleski vjerovatno lošije od nas pola ovdje. koliko mi se čini, najviše drži do tog interviewa koji traje pola sata. i ako ideš preko naše agencije (poštovani SSM...), opet imaš interview s njim i vjerovatnije je da će te oni otpilit u startu (kako je bilo i meni), nego ako se direkt javiš celanu. uglavnom, lik će ti se u svakom slučaju javiti bio zainteresiran za tebe ili ne i to će se javiti u roku dan-dva tako da se isplati sročiti mail od dva-tri odlomka gdje se ukratko nahvališ sa znanjem i voljom za raditi i pričekat odgovor

Last edited:
eto vidiš. a dobro ako dogovoriš s njim taj razgovor, na koji način dođe do dogovora, i gdje bude taj razgovor? tko to sve plaća? jer ja ne znam da li bih sada njega kontaktirao ili ne (jer nemam još nikakve papire)...:udriglavom

tnx a znas li mozda kolka je tamo placa za aseve eto cisto informativno

Without licence 1500 USD, with licence 2000 USD.

eto vidi??. a dobro ako dogovori?? s njim taj razgovor, na koji način dođe do dogovora, i gdje bude taj razgovor? tko to sve plaća? jer ja ne znam da li bih sada njega kontaktirao ili ne (jer nemam jo?? nikakve papire)...:udriglavom

bah, ovo pi??em drugi put, na aerodromu sam i veza je u k

interview je preko skypa, znači tro??i?? internet koji ima?? i pola sata vremena, napi??i lijepo zamolbu mailom, po??alji cv uz to, ne spominji papire ako ih nema??, nego tek na razgovoru ako pita, ali ako ?želi?? na brod ionako će?? morat napraviti papire. mail pi??e?? kao zamolbu za posao, znači dear sir, predstavi?? se, napi??e?? par rečenica o iskustvu i struci i na kraju se potpi??e?? uredno

ako ti ugovori razgovor, onda to traje pola sata, pita te vi??e o tome gdje se vidi?? za par godina, za??to kruzeri, za??to celebrity, uglavnom ??ablona, a manje o struci. ako ka?že da je interview pro??ao ok, to znači da si primljen

Mariano Celano ti trazi elektricare pa salji CV na mail mu
i to onda po??aljem zamolbu i cv na engleskom malo se i nala?žem po potrebi,i lik onda zove preko skypea,razgovor pola sata!taj mariano krca za celebrity cruises?a kakvo je stanje ako nemam bravete,to da ni ne spominjem bolje dok ne pita da ni ne pi??em u cv?

Mariano Celano ti trazi elektricare pa salji CV na mail mu
i to onda po??aljem zamolbu i cv na engleskom malo se i nala?žem po potrebi,i lik onda zove preko skypea,razgovor pola sata!taj mariano krca za celebrity cruises?a kakvo je stanje ako nemam bravete,to da ni ne spominjem bolje dok ne pita da ni ne pi??em u cv?

Jel ti sebe sinko vidi?? ??ta ti pita?????????
Meni se čini da ti ne zna?? ko ti glavu nosi.Ti si skros zaluta u
neke tebi nepoznate vode.Kako mo?že?? pitat kakvo je stanje ako nema?? brevete,a pogotovo da to ne stavlja?? u CV? CV je tvoja osobna i najbolja promocija kod budućeg poslodavca u tu se triba predstaviti u najboljem svjetlu.Sinko ostavi se ćorava posla i ne pi??i nebulze,kako če?? uopće na brod bez nekih breveta.

Imas pravo imenjače, treba blefirati dok nam karta ne krene!

:D

Meni se ne da da šaljem e-mail okolo nego sam napravio profil online i šaljem samo link. Poslao sam sinoć "Hombre, buenos dias..," i ovom argentincu premda mi nije napeto raditi na tim putničkim brodovima. Više volim onu idilu na karampanama! Sjedneš na bitvu, popišaš se priko bande gdje god hoćeš itd..,

Last edited:
Evo da se uključim u temu...evo Marko probaj se javit u Columbia Shipmanagement Rijeka naći će?? broj telefona na googlu...traze kapa makine..to ti je dobro za početak:uzdravlje

evo, ekipo, ja se prije par dana ukrcao na equinox kao treći električar, na ugovoru je bilo 150 usd vi??e nego ??to je dogovoreno pa su mi čak i smije??ak izmamili

ali...

radno vrijeme je jebeno, iskreno, ne naradi se, ali se zahtijeva da se u nekom obliku prisustvuje 12 sati. brod je ogroman i nakon četiri dana uspio sam poloviti neke osnovne smjerove (16 deckova, 2850+ putnika, 1250 posade...). za cca dva mjeseca će trebati jo?? jedan treći električar pa koga zanima, neka nasrne na celana. vjerovatno će se tra?žiti i jedan asistent u to vrijeme (kraj devetog mjeseca). ekipa je ok, ima nas dva hrvata (2nd i 3rd), crnogorac(2nd), dva bugara(2nd i ass), tri filipinca(asst) i tri grka (2nd, chief i prvi) i ??to je najva?žnije, nema tlake ni pritisaka i svi su korektni

brod je skoro novi, taman mu je istekla garancija pa je polako počelo sve krepavati tako da se imamo čime zabavljati...

općenito nije lo??e, kabine su ok, prostrane, brod je lijep, mo?že se i?žicati izlazak tu i tamo bez frke (govorim o elektro odjelu). jedino je hrana dizaster, ali ba?? dizaster, ali ako niste gurman, pretrpit ćete i to.

eh, i lova nije lo??a, a i nama ovdje bi bilo drago da uleti netko na??

evo, ekipo, ja se prije par dana ukrcao na equinox kao treći električar, na ugovoru je bilo 150 usd vi??e nego ??to je dogovoreno pa su mi čak i smije??ak izmamili...................

hoće li biti ??ta za deck kadete, ima li kakvih info, i mozes li sta saznat?

@morski_pas: cmooooook :hihi

hoće li biti ??ta za deck kadete, ima li kakvih info, i mozes li sta saznat?

@morski_pas: cmooooook :hihi

ima dva-tri na??a dečka na decku pa ću pitati. mislim da je netko i u stroju, a bijelog osoblja s balkana ima koliko hoćete ako netko ?želi raditi takve poslove

??to se tiče električara, treba imati vi??u za poziciju trećeg

evo, ekipo, ja se prije par dana ukrcao na equinox kao treći električar ...

Hajde, buena suerte želim i nadalje na brodu.., Kada se uhodaš napiši malo kakav ti je posao ako se sjetiš, baš me zanima!

A upravo sada me zanima i nešto drugo, da ne otvaram drugi thread staviti ću ovdje - ako netko ima - tko je bio na ovim dizalicama:

Maker: I Know Machinery Co. Ltd. Sasebo, Japan
Type: Electric SWL 70 t U-Type Gantry Crane
Model: UGE 723,5 ST

Tak, zanima me struktura električnog drajva za hoist, zatim gantry drajv i druge specifičnosti.
Ali ne na način bla bla bla, nego - SHEME trebam!

???

Last edited:
evo ekipo, malo sam se raspitao, na celebrity primaju kadete, a da sam se malo zamislio i sam bi se trebao toga sjetiti po??to sam u kabini sa kadetom stroja...

na decku su dva na??a dečka kadeti

trebam jo?? napisati dvije ispravke, rekli si mi da ima i dobre hrane na brodu, ali morate imati uniformu, tj. bolja klopa samo za oficire, svi ostali jedu govna sa ostalom posadom, znači kadeti, mo?žete se veseliti i ok klopi ako se ukrcate

i ??to se tiče izlazaka, napisao sam da se mo?že izlaziti, ali istina, nisam napisao koliko... računajte na jedan do dva izlaska mjesečno. s vi??e naglaska na jedan...

netko je pitao za posao električara. radi se sve, liftovi, galley, hotel, engine, imamo tri druga i jedan je u stroju sa asistentom, drugi je u kuhinjama s drugim 3rd i asistentom, a ja sam s trećim drugim u hotelu (mada ulećemo jedan drugome po potrebi, ja se tek uhodavam pa obilazim sve po brodu itd.). uglavnom zadnjih par dana se igramo sa liftovima, njih ima brdo (5x3 za posadu i 2x4 za goste ili tako nekako) i ima tu i tamo problema, zatim vrata na senzore, raznorazni svjetlosni efekti (oko fontana) itd.

ne znam da li sam napisao da ovo ima 16 katova i oko 4000 ljudi, od toga 1250 posade svih boja, veličina i starosnih skupina, a bogami ima i podosta sisa i guzica. itekako ih ima... i to je ba?? lijepo, odmah se uljep??a dan kad vidite nekoliko latino cura utegnutih u premalene hlačice kako galame i skaču po hodniku. i... no, dobro.

koliko sam čuo, danas je do??ao jo?? jedan kadet stroja pa eto, kadeti navalite. ne znam koji su zahtjevi, ali raspitajte se. na celebriti ukrcavaju seronj. pardon, cijenjena agencija iz splita, ali kako smo već vi??e puta napisali, javite se direktno celanu, ako ni?? drugo, čovjek odgovori na svaki mail pa ćete znati na čemu ste

Back