gavro
Korabljoni Sekretar
Mariano Celano ti trazi elektricare pa salji CV na mail mu
Markane, ovaj Mariano je valjda neki talijan..,
Gdje mu je office i da li ima netko telefonski broj gdje se mo?že zvati ovaj gospodin?
E hvala sada bar znam ??to je realno i na ??to da se orijentiram i da bez certifikata nema ni??ta!
...na duznost stupam i sluzbeno 16.07...kao sekondo....ugovor potpisujem za nekoliko dana...![]()
Markane, ovaj Mariano je valjda neki talijan..,
Gdje mu je office i da li ima netko telefonski broj gdje se može zvati ovaj gospodin?
On je Argentinac koliko mi se cini, a office mu je Miami-u. Kontaktiraj ga na mail mcelano@rccl.com ili preko facebok stranice http://www.facebook.com/profile.php?id=507925613&v=wall&ref=ts
I da; pusti price nece te uzet, nista te ne kosta poslat mail to je bar danas besplatno a mozda se i zaposlis, znam barem dvojicu, trojicu koji su tako na blef dobili posao.

...na duznost stupam i sluzbeno 16.07...kao sekondo....ugovor potpisujem za nekoliko dana...![]()
E vidi??, asevi mogu i bez iskustva, nego btw. trazi covik elektricare i elektronicare za RCCL.
eto vidi??. a dobro ako dogovori?? s njim taj razgovor, na koji način dođe do dogovora, i gdje bude taj razgovor? tko to sve plaća? jer ja ne znam da li bih sada njega kontaktirao ili ne (jer nemam jo?? nikakve papire)...![]()
i to onda po??aljem zamolbu i cv na engleskom malo se i nala?žem po potrebi,i lik onda zove preko skypea,razgovor pola sata!taj mariano krca za celebrity cruises?a kakvo je stanje ako nemam bravete,to da ni ne spominjem bolje dok ne pita da ni ne pi??em u cv?
i to onda po??aljem zamolbu i cv na engleskom malo se i nala?žem po potrebi,i lik onda zove preko skypea,razgovor pola sata!taj mariano krca za celebrity cruises?a kakvo je stanje ako nemam bravete,to da ni ne spominjem bolje dok ne pita da ni ne pi??em u cv?
Jel ti sebe sinko vidi?? ??ta ti pita?????????
Meni se čini da ti ne zna?? ko ti glavu nosi.Ti si skros zaluta u
neke tebi nepoznate vode.Kako mo?že?? pitat kakvo je stanje ako nema?? brevete,a pogotovo da to ne stavlja?? u CV? CV je tvoja osobna i najbolja promocija kod budućeg poslodavca u tu se triba predstaviti u najboljem svjetlu.Sinko ostavi se ćorava posla i ne pi??i nebulze,kako če?? uopće na brod bez nekih breveta.
On je Argentinac koliko mi se cini, a office mu je Miami-u. Kontaktiraj ga na mail mcelano@rccl.com ili preko facebok stranice http://www.facebook.com/profile.php?id=507925613&v=wall&ref=ts
I da; pusti price nece te uzet, nista te ne kosta poslat mail to je bar danas besplatno a mozda se i zaposlis, znam barem dvojicu, trojicu koji su tako na blef dobili posao.
Imas pravo imenjače, treba blefirati dok nam karta ne krene!
![]()
Hvala adminu sto je digo moj odgovor, pretpostavljam da sam bio u pravu ali nebitno !
![]()
evo, ekipo, ja se prije par dana ukrcao na equinox kao treći električar, na ugovoru je bilo 150 usd vi??e nego ??to je dogovoreno pa su mi čak i smije??ak izmamili...................

hoće li biti ??ta za deck kadete, ima li kakvih info, i mozes li sta saznat?