Hvala na odgovoru ,vec imam tri ugovora kao ass. i imam licencu treceg tj bio sam treci na kargo brodovima presao sam odje i vratili su me sa apprentica mislim da sa 4 mjeseca mi je dovoljno a i ne zelim vise da ostajem po 6 mj.Tako da sam samo sam pitao dali se moze poc da se ne placa karta nista vise.Hvala jos jednomprvi ugovor je svima 6. čovjek koji je bio prije mene je skratio ugovor. tako da se samo iskrcao. tj. prekinuo ugovor. nitko ti ne brani da napravi?? i ti tako.
ako mo?že?? izdr?žati 4 mjeseca, mo?že?? valjda jo?? ta dva, ako ne mo?že?? 6 u komadu, mo?žda nije more za tebe, pa prije su ljudi bili po godinu i vi??e u komadu.
mislim, svima bi bilo dra?že da je ugovor 2 ili 3 mjeseca, ali ako ide?? kao kadet, ne mo?že?? birati. uostalom, ako si kadet, ?želi?? valjda ??to vi??e navigacije u ??to manje vremena, a uz to, na kruzeru je puno cura
Ekipo jeli neko od apprentic-a na Celebrity skratio ugovor na 4 tj posao kuci sa 4 mjeseca.Da li neko ima iskustva,a da naravno nije platio kartu,jer je oficirima ugovor 4....Pozdrav![]()
Pa gledaj sigurno si u pravu; naime mito i korupcija su sastavni dio zaposljavanja kako na kopnu tako na brodu, preporuke - (veze), (ne gleda se obrazovanje, skola etc).Eto plati i ide?? 100% na brod![]()
To si...si umislio...kakve veze...normalno da moras imat obrazovanje..ili struku...ne bje?ži daleko od toga...putem![]()
Svaka cast ! A evo vidjet cemo, ali ako kadeta ima na putnickom kao i na trgovackom, zasto je uvjet za zaposljavanje imati iskustva? Kako cu ja imat iskustvo a idem se zaposlit kao kadet - nema logike a?![]()
I zasto se ne bih odma kao kadet zaposlio na putnickom; po cemu to neki koji se zaposle vrijede vise od mene ili bilo koga drugoga kojemu to ne uspije...![]()
Evo konačno glasa i od tebe . ??ivia!!
P.S konačno netko pametan(uz Tom Ri,dbosolt.......)
vi??e nemogu čitati ??ta ovaj marko_karamarko pita i pi??e ..![]()