@wolf11
Pa evo pokusavam shvatit.Trudim se majke mi iz petnih zila.Ja ne vidim zasto bi fax upisao radi sebe kad i sam kazes da je bezvrijedan papir i slazes se s menom.Ocito si ga upisa jer si vidija da bez njega neces daleko(sto je opet radi sebe) jer treba mislit i na buducnost.Pored toga kako si sam reka drzava te tjera(nije tijera to je nepravilno) da zavrsis fax.Ocito su shvatili da ove rvacke lincine jedino zakonom mogu natirat da uce,a sve u svrhu Rvacka zemlja znanja.Uskoro ocekujem da uvedu i kaznene odredbe da svatko tko ne zavrsi barem visu do 25 godine dobije 3 godine zatvora.
Pored toga vidim dosta kolega sa fakultetima i ne razumin kako su ih zavrsili koliko gramatickih i pravopisnih gresaka imaju.To je stvarno porazavajuce da osobe sa zavrsenim faxom ne znaju pravopis.To je meni katastrofa recimo.To je pljuska za jednu zemlju znanja kao sto je Rvacka.
Sto se tice M.T. bas se nasao pravi kadar koji ima pravo raspravljat o pomorcima i potrebnoj naobrazbi.Izgleda da se jos nije napasa dovoljno.
ja sam ti samo pokusavao reci kakvo je sada stanje, bez da ikoga vrijeđam! Iskrala mi se jedna gre??ka, ali nije to razlog da vrijeđa??, a a ti pises ime svoje drzave Rvacka, mada mislim da se sprdas s tim iako je to zalosno! Radije se izrugivaj s Vladom a nemoj drzavom jer mnogi su dali svoje zivote da bi danas bili slobodni i imali svoju dr?žavu, a to ??to smo mi narod kao ovce pa biramo nesposobne komunjare koji su samo zamijenili dresove to je sad druga stvar! Lijep pozdrav
Vuce nas, jedini patriotizam koji je meni osta se javi kad reprezentacija igra balun i nista vise. Ljudi su se borili a danas se i vecina njih vata za glavu kad vidu za sta (ima ih puno oko mene,sta blize meni sta dalje i svi su krenili od aerodroma u Splitu, znaci od prvih dana). Ja san osobno od Rvacke drzave dobija poziv u vojsku i nista vise. Sad me se ta ista sitila kad joj gori ispod guzice i onda se jos ocekuje da se busan u prsa sa patriotizmon. Glasa nisan nikad jer mi je to kao pomorcu na brodu u vrime izbora bilo nedostupno. Pogledaj malo oko nas, svi se sa ovon drzavon sprdaju, a kako i ne bi kad in kompetentne osobe na vlasti to i dopustaju. Neko rece da se ova vlast boji socijalnih nemira, a ja se svaki dan pitan kad ce vise pocet, dokle ce svit trpit.
ja sam ti samo pokusavao reci kakvo je sada stanje, bez da ikoga vrijeđam! Iskrala mi se jedna greška, ali nije to razlog da vrijeđaš, a a ti pises ime svoje drzave Rvacka, mada mislim da se sprdas s tim iako je to zalosno! Radije se izrugivaj s Vladom a nemoj drzavom jer mnogi su dali svoje zivote da bi danas bili slobodni i imali svoju državu, a to što smo mi narod kao ovce pa biramo nesposobne komunjare koji su samo zamijenili dresove to je sad druga stvar! Lijep pozdrav
Dear wolf
Glede vrijedjanja molim te nadjii jednu uvredu u mom postu.Sto se tice Rvacke tako je izgovara vecina ruralnog stanovnistva koji u pisanom obliku misleci da je tako pravilno ne napisu Rvacka vec Hrvacka.Ali o tom potom.Sto se tice ovih tvojih pozivanja na blokiranje granica i trgovackih centara to je interesantna ideja,ali ne vidim poveznicu izmedju granice i trgovackog centra mada mi blokiranje granica slici pomalo na anarhiju mislim da te blokiranje istih ne bi odvelo dalje od przuna(zatvor).Nadalje ne vidim razlog blokiranja trgovackih centara jer su isti u privatnom vlasnistvu pa zasto bi ja nekome istjeravajuci nacistac svoju pravdu kvario posal.Ne moze se za svoj boljitak ili svoje pravo gaziti tudja prava i slobode.Na taj nacin se samo stvara animozitet.
Nadalje ne razumijem kako u postu mozes napisati puste hvalospjeve o drzavi i na kraju izvest zakljucak da je citav narod skupina ovaca.Tu mi tvoja logika jednostavno nije jasna.Pretpostavljam da je visokoobrazovani kadar kao ti ucio osnove logike.Navodeci prethodne premise(ne podnosis izrugivanje sa drzavom,navodis kako su mnogi dali zivote za istu) i izvodis zakljucak svi smo mi ovce.Ako se ti zelis svrstavat u tu skupinu svaka cast,ja ovca nikad nisam bio niti imam namjeru biti.Dapace cak mi i blejanje ide na zivce.
Ma reka sam ti vec da sam ti ja malo nazad sa kartama.Ja ti iz dvije premise jedino mogu donit zakljucak ili konkluziju prema pravilima struke,a on je takav kakav je.Ja ako sam uvik bio revolucionaran odmah sam prihvatio ovu tvoju ideju.Nisam znao da ti to onako nabacis samo da nabacis vise onako figurativno.Nego cuj bit ce ti prosvjed 01.05 kako citam pod geslom "stegnite remen bando lopovska".Vodja i idejni zacetnik prosvjeda ne moze nista stegnit jer on svojom velicinom pokriva trenutno dvije vremenske zone.Mislija sam ako bi mu ti i ta manjina pametnih pomogli u ime ove moje vecine a za dobrobit cijele zajednice.
PA po ovome sta se vidi iz ovog linka mi koji imamo Nizozemski brevet mozemo na osnovu tog breveta dobit endorsement u Hrvatskoj i s njim biti Upravitelj. Ovaj link pokazuje koliko smo zatupljena drzava nas brevet priznaju svi a mi samo od navedenih par zemalja Evo i dokaz s staranica MMPI-a.
evo link http://www.mmpi.hr/UserDocsImages/27.04.Pregled Sporazuma - STCW - more - dokumenti.pdf
Jadna majko ko nas vodi
ja sam krajem 90-tih imao ponudu jedne nizozemske firme, ali su trazili da polazem kod njih ponovno porucnicki ispit da bi dobio njihov brevet oow.
valjda je to sad sve izjednaceno. onda mi je to zvucalo ponozavajuce pa sam odbio.