Marino1986
Frigorista
moras cekat vjerojatno da dode marosa iz monaca pa ce ti se javit.
placa 3rd je 4311eura senj 2,4700
2nd 5300e
svaka veca pozicija 1000 e gore![]()
a kakva je situacija sa refeer eng.?
moras cekat vjerojatno da dode marosa iz monaca pa ce ti se javit.
placa 3rd je 4311eura senj 2,4700
2nd 5300e
svaka veca pozicija 1000 e gore![]()
a kakva je situacija sa refeer eng.?
malo ti je tamo nasih friziderista. mozda 2-3. vecinom su talijani a znam da ima i jedan portugalac i 2-3 rumunja. uglavnom dobro placen posao a neces se puno umoriti.
malo ti je tamo nasih friziderista. mozda 2-3. vecinom su talijani a znam da ima i jedan portugalac i 2-3 rumunja. uglavnom dobro placen posao a neces se puno umoriti.
ako nece radit,nes se umorit,a da ima posla ,ima,iovako te tamo niko nista ne pita dosli su oni uzet pare hahahaaa![]()
Na koji brod, evo i ja na Miracle 30.05. nakon 4 mjeseca, pozdrav.![]()
zanima me ako je netko bio na carnivala da prenese malo svoja iskustva o radu i zivotu na brodu (ne samo o partijanju). Ja sam inace prosa intervju za carnival u eurosa i idem na brod kao 3rd eng. Za one koji ce tek ic na intervju mogu rec da nije tesko. Intervju radi capt. R. Marossa i iznenadilo me sta ne pita nista osobno da vidi kakva ste osoba vec samo osnovna pitanja iz struke tipa 2t/4t motor, pumpe, klase pozara, marpol itd...nista u dubinu samo osnovno.
Jel zna netko jel triba nosit postole za uniformu na brod ili to dobijes? Znam da ne placaju lijecnicki, sta je s vizom?
Conquest opet..... drugi put zaredom. mislim da ce biti ok, dobra je ekipa ima dosta nasih, cak i 2 iz DU![]()
Na koji brod, evo i ja na Miracle 30.05. nakon 4 mjeseca, pozdrav.![]()
pa to i jest najvaznije uzet pare i crta kuci nakon 4 mjeseca
uh blizi se i moj dan za polazak- u subotu me nema. Bilo je kratko i slatko biti doma...........

Slusaj,ja san svoja 3on-3off doceka,a 4500E ka treci bez neke odgovornosti probaj nac.I wish you luckNije istina Cruise line ja gledam maknit se od tamo ??to prije. Nije me briga za ?žene već hoću vi??e biti doma. Naravno i lova je bitna.Ako mi ne upali ukrcat se dok me ne pozovu opalit ću jo?? jedan brod.![]()