Carnival

ja , ka stari pas (ako ce neko ovo uzest ozbiljno) koji je bija kapo na putnickima 2 godine (davno, davno), slozija bi se sa cruiseon 100%.problem je sta se sebi utira u glavu da "sve se moze, niko ne vidi". jebi ga, jedan ce se barba ili kapo smjeskat, i opalit kajlu na evaluation reportu, drugi ce te zvat u kabinu i trisnit te dva puta da se otriznis.

doda bi jos, da ovi sta trisnu su bolji, bar ti otvori oci i da sansu da se rekuperas. kad karta dodje kadrovskome, adio baraka.

Last edited:
To sta ce napisat na evaluation reportu me se hebe ionako to niko ne cita,a da mi zvizne trisku tribalo bi mu bar jedno oko na zadnjoj strani glave do kraja ugovora. Ovo kazem iz razloga sta ka i lignja uvik napadam s ledja.

oli ne znas da se hobotnice vataju na komad bile krpe? trening je bitan, meditacija. sicas li se dolly bell? pero, pero... probudse!!

bez uvrede ljudi ali oni ce uvik protiv nas,ima nasih svakakih,ali nemore se usporedivat sa njima jer je omjer90 na 10,aj koliko sa ja cuja tih prica hrvati taki taki,a prvi njihov grije sidalicu doli ti rintas cak i njegov dio posla,jer on nezna,price se brzo rasire iz broda na brod pa cim kogod dolazi na brod odma se ima nesto za rec na njega,triba pazit i radit,inace bit ce nervoze,jer sto je reka kruz line ne gleda se jednako na njih i nas

kolege evo citam ovo i mogu vam rec iz svog iskustva sa carnivala da je jedina dobra stvar tamo nerad ogromni,nista vise,nevalja se naviknit jer se moze popusit kajla kad se promini kompanija,zato oprez:):):)

po??tovanje, ljudi

zna li netko kakav kontakt za aplicirati na carnival? osim ovih na??ih agenata, oni ne ?žele ni razgovarati sa mnom jer imam relativno malo iskustva (8 mjeseci)

za pozicije električara/elektroničara

po??tovanje, ljudi

zna li netko kakav kontakt za aplicirati na carnival? osim ovih na??ih agenata, oni ne ?žele ni razgovarati sa mnom jer imam relativno malo iskustva (8 mjeseci)

za pozicije električara/elektroničara

Neznam za Carnival, ali Za Princess i Holand America ti je najbolje javiti se SSM-u. Sudeci prema tvom iskustvu ja bi ti to i preporucio!

samo euros,oni imaju u 6 mjesecu interviu,marosa ce doci u rijeku za intrviu 051313600,samo odkad je ova nova dosla sve se nesto sa njom zakompliciralo,zenska je ubi boze,a di je mirko sad

samo euros,oni imaju u 6 mjesecu interviu,marosa ce doci u rijeku za intrviu 051313600,samo odkad je ova nova dosla sve se nesto sa njom zakompliciralo,zenska je ubi boze,a di je mirko sad

Mirko je na brodu:o

ODNOSNO BROJI DANA DO BRODA

Last edited:
Neznam za Carnival, ali Za Princess i Holand America ti je najbolje javiti se SSM-u. Sudeci prema tvom iskustvu ja bi ti to i preporucio!

u ssm-u su mi rekli da, ako ?želim makar i kao asistent na princes ili celebrity, da napravim jo?? barem jedan ugovor...

idem se pro??etat do eurosa i v-shipsa

btw. jučer su mi javili da v-ships krca kadete i ni?že oficire i palube i stroja i električare na nove tankere. brodovi bi trebali zaploviti 01.07. pa im se javite ako koga zanima.

samo treba imati tanker safety bravet, a on ko??ta sitnih 5600...

u ssm-u su mi rekli da, ako ?želim makar i kao asistent na princes ili celebrity, da napravim jo?? barem jedan ugovor...

idem se pro??etat do eurosa i v-shipsa

btw. jučer su mi javili da v-ships krca kadete i ni?že oficire i palube i stroja i električare na nove tankere. brodovi bi trebali zaploviti 01.07. pa im se javite ako koga zanima.

samo treba imati tanker safety bravet, a on ko??ta sitnih 5600...

Kontakt, kontakt, kontakt????? :uzdravlje

euros

euros

evo mene je danas zavao netko iz eurosa da dodjem na intervju 29.6,za trećega makine,ali za par dana idem za kinu,jbg.mo?žda dogodine

Dragi kolega bez bonusa treći ima 4413 eura. Digli su plaću krajem pro??le godine;) Ovo naravno mislim na trećeg a ne junior trećeg.

Kontakt, kontakt, kontakt????? :uzdravlje

v ships rijeka, ima?? ih u telefonskom imeniku (imenik.tportal.hr), ozren hlača je lik. idem danas dolje vidjeti ??to se nudi pa ću napisati ovdje ??to saznam

meni je javio dečko ??ta će ići kao kadet, a izgleda da se radi o deset tankera s prete?žno hrvatskim oficirima i kadetima

bio sam danas u eurosu. ne samo da nema posla, nego me lik nije ni pustio da provirim u ured, doslovno je stavio nogu na vrata i jedva čekao da me se rije??i...

bit će interview za carnival 29.06. i električari/elektroničari bilo kojeg ranga nemaju ??ta tra?žiti na istom jer ih uopće ne tra?že

u vshipsu se tra?že ljudi za tankere i koga zanima, neka se javi. ugovori su 6:2. potrebno je imati bravet za tanker. ukrcaj između prvog i petnaestog sedmog.

tra?že se kadeti makine, mosta, asistenti struje, električari, ne??to oficira stroja i mosta

051 214 795

Back