Carnival

Je, sve stoji sto si napisa, imam isto misljenje i o princessu, strojar koji zna svoj posao i odgovoran je za makinu, kad dodje tamo jednostavno popizdi, jer ili ti se ubit od posla da bi sve napravio kako treba(ako si treci), za sto neces dobit nista nego ce ti jos nakalemit tudje poslove i overtime i naravno da ko radi taj i grijesi, uvijek kriv za sve u makini, ili ti je druga opcija da te boli ona stvar za sve, i gvardiju provedes sjedec negdje skriven i ponavljas secondu kao papiga da je sve ok i sve provjereno. :hihi

moje je misljenje,da taj karnival je dobar za lincine,i to sto se odi pise donekle se i triba tako zajebavat se i onda na neku bolju komp radit ,kad sporkas martikulu,jer za covika koji radi nema nikakvih pluseva(uz sve evaluatione 61,67,dole napisane promocije),osim ako ne lizes guzicu,mores stogod postic.a u stvari ima i boljih kompanija sto za vecu lovu mores lincarit,i to je ono sto je mene jako smetalo sto se radi ka pas a njihov dole sa kapom po cili dan cakula nista ne radi i puf evo ga na poziciji a nezna ni napunit nitrogen u boce,a da ga pitas sistem spustanja lifeboata,kako radi to sve zine ko bjela psina,evo momak mi se zali da mu prvi spava u kabini a njega tracega jebu staff i direttore jer dolazi usph,a bija san sa momkom prva liga radili skupa,eto i sto s ti sad,to je ono sto smeta na karnivalu sve se gleda ali gledaju hrvate,pa makar radija ko pas uvik ti nesto nadu,momci nemojte slusat te gluposti sto vam se pricaju 4400 dis to imat,jer to ne vridi zivaca i ponizavanja,evo ja iman i vise,a manje se radi i manje si na brodu,a radis sa normalnim ljudima(ne frustriranima)i promovira se brze.

jos jedna stvar ovo iz mog iskustva
ne svidis se svome glavnome sekondu ,prvome,gotovo ti odma ti sere po tebi ima san ja takvoga sad,ja bija sam na brodu nije bilo prvoga,dode 1st/e prvi put,jedan dan prije USPH,nezna ni di je galley a jakuzi da ne govorimo i onda stradan sere kako njemu nisu nista nasli sve je bilo super score 99,a posli sra da mu je 3 u k..... (posvadali se ja i on kad je skoro napravija oil spil u st thomasu,reka mehanicaru da otvori cjev hidraulike a ono 200bara)spava u kabini ,a ja luduj trci napravi ovo ono,dok on gori u spa sa svojom cakula,cili dry dock,kapo zove mene jer zna da mu ovaj nije bogzna sto,na sto je ovaj posebno bija ljubomoran,ma to su sugavci

Pozdrav ljudi da se i ja malo javim s obzirom da sam napravia 2 ugovora tamo i zbrisa glavom bez obzira jer da sam osta tamo vjerovatno bi zavrsia u zatvoru jer bi potaraca tu talijansku gamad. Sta rec za neke nase ljude je ta firma dobra, meni osobno od prvog dana kad sam ugazia nogom na brod nije
pasalo. Mislim na talijane i njihovo preseravanje,ogovaranje, nepoznavanje engleskog jezika. Istina je da je to jedan veliki nerad, place dobre ali triba se uvlacit govnarima u guzicu konstantno pa ko voli nek izvoli. Za talijane vride jedna pravila, za nas druga. Oni mogu kasnit u gvardije, ti zakasni 1 put ices u staffa na razgovor itd. A i nasi znaju bit gamad, zato savjet svima koji tamo odlaze prvi put nek otvore oci i usi dobro, naprave koji ugovor pa ako im se ne svidja prebace se na royala ili ncl itd.

Pozdrav ljudi da se i ja malo javim s obzirom da sam napravia 2 ugovora tamo i zbrisa glavom bez obzira jer da sam osta tamo vjerovatno bi zavrsia u zatvoru jer bi potaraca tu talijansku gamad. Sta rec za neke nase ljude je ta firma dobra, meni osobno od prvog dana kad sam ugazia nogom na brod nije
pasalo. Mislim na talijane i njihovo preseravanje,ogovaranje, nepoznavanje engleskog jezika. Istina je da je to jedan veliki nerad, place dobre ali triba se uvlacit govnarima u guzicu konstantno pa ko voli nek izvoli. Za talijane vride jedna pravila, za nas druga. Oni mogu kasnit u gvardije, ti zakasni 1 put ices u staffa na razgovor itd. A i nasi znaju bit gamad, zato savjet svima koji tamo odlaze prvi put nek otvore oci i usi dobro, naprave koji ugovor pa ako im se ne svidja prebace se na royala ili ncl itd.

POTVRDJUJEN SVE NAVEDENO!:uzdravlje

ma ja bi reka da je firma odlicna ko firma,jer tamo sam stvarno dugo osta,ali ljudi-majko mila,ma dobro njihovi ajde,ali sto su me nasi tamo razocarali to je nesto sto se nemore opisat,zato bi evo preporucia ovako-
1)otic tamo napravit i sporkat matrikulu i biz na bolju kompaniju(to govorin za ljude koji rade)jer danas dosta kompanija gleda do snage makine i elektro propulziju,pa je lakse upast
2)kad se dode tamo ma nikome nista puno pricat di si bija sto si radija,jer kad tat ce te tvoj najbolji brodski prijatelj zajebat,ne komentiraj nikoga,neka ti svi budu prva liga,a ako nije reci da neznas jer nisi prica s njim(mada i taj diplomatski odgovor kod njih je ka i da si reka protiv koga nesto)
3)tamo nije bitno jeli radis ili ne nego jesi "viden"tako da se treba sto vise pokazivat doli u makini-(boze dragi sad gledan sto pisen i nemogu virovat ali je nazalost tako)
4)ali kad napravis jedan "posa" tipa zavida si vidu M 2 odma trci u kapa i reci mu to
5)ako mores izbjegavaj crew bar-ili bi bilo bolje da umres to je najprihvatljivije
od zedi jer da ides i kupit vodu doli odma ti je prica krenula(ali od broda do broda)
6)ako si slobodan curice i to izbjegavaj ka i pod 5(jer ce sutradan bit da si dosa po to ne radit,a jos ti je gore ako je kogod ljubomoran na tebe)

eto opet ponavljam firma je super mores tamo ostat dozivotno,(meni isto tamo nije bilo lose,ali uvik ima bolje od boljega,)ali ljudi je unistavaju,ali jos malo pa ce i njima ofice u miami a onda ce malo indijci,pa ovi oni ma bit ce super

P.S.a najjaci su mi mailovi capu ili hotel direktoru,jer nisi napravija tacnu od celika za kuvara,jer ubiti ako ne zelis pranje mozga i komplaine moras ostavit cili posa na makinama i napravit j.... tacnu za kolace

Last edited:
Moj je problem sto ne lazem i nisam dvolican, ne uvlacim se nikome u guzicu
i brzo sam se zaratio sa cifom talijanom, jer mu se nisam htio zavuc kao ostatak makine :p
Ali me morao trpit jer boljeg nije imao :cool:
Ali me kostalo zivaca :(

NIJE U SOLDIMA SVE!!! :D:D:D[/QUOTE]

Zapravo je, barem za mene. Pare i sta manje posla. ( to sam naucio od nekog lika koji siri svoju mudrost bespucima interneta);)
Da sada ne quotam ono sto je Crta Zara napisao slazem se sa vecinom stvari ali ljudi dosli smo tu raditi ako vam se ne svida zbog bilo kojih razloga ima masu drugih firmi. (btw ja isto trazim drugu)a to za nase ljude pa to je vec stara prica. Zasto bi Carnival bio iznimka. a isto tako ima i nasih ljudi koji su mi pomogli kada sam dosao na firmu pa nisu svi bas govna.
Pozdrav.:cool:

Evo dat cu ti i ja savjet, dok si mlad idi za novcima, mladima je lakse trpit sranja pa ces izdurat, pa idi di je veca lova bez obzira na sve, a kad dodje vrime za familiju onda nadji neku zlatnu sredinu.

Nije u vreci punoj para sreca, zna onaj ko je ima....

treći, je to treći po nasem ili 4. po engleskom sistemu?

evo ponovo lijepo pitam, ne vidim u cemu je problem odgovoriti na takvo jednostavno pitanje.
Napravio sam 3 ugovora kao terco tj.4. na tankerima, i rado bi se vratio na kruzere di sam i prije navigao ali kao clan posade.
Ako netko mo?že i ?želi pomoci.

propuhani slazem se ali mislija san kad usporedin sad placu,ugovor,ekipu na brodu,spizu,znas uboa san dobro tako kad odes na boje vidis di si bija,ali naravno to je samo moje misljenje,slusaj da mi odi pukne vjerojatno opet bi isa na carnival,jer prakticki jos sam tamo ali na work brake-jer i karnival je bolje recimo od onoga di san prije bija.
a to sto ljudi koji nisu bili na kruzeru misle da ces ti pratit taj ritam parije cuga ovo ono varaju se,sve je to interesantno prvih miseci,vec sljedeci ugovor cekas zavrsit gvardiju i otic leci odradit ugovor i doma,sve ti se onda zivot na kruzeru svede na jedan obican brod,jedina razlika ce ti biti da ces biti vecinu u portu

tonga

nemoj me krivo svatit ali forum ti je vec jedna velika pomoc,a drugo prika telefon u ruke,aplikacije kopi paste na adrese pa nakon 15 min nazvat pitat jesu dobili,(malo lazes ovo ono da nemas sto isti,hahahaa)pa ce nesto uletit,ja odkad san pocea bez ikoga,a evo guram i bome sve dobre kompanije,ali islo tako ulazis na mala vrata u neki biznis,stari nebrini bit ce stogod samo salji i zovi dosaduj

iako imas vec tu evo ti

euros
rijeka
051313600
sad ti tamo radi koza koja ne kuzi nista ali provaj,pitaj

Last edited:
stvarno lijepo pljujete najvecu firmu na svijetu koja hrani trenutacno preko 150 hrvatskih casnika od staff captaina pa do nasih kadeta.

Carnival je broj jedan ,a tko ne zna igrat karte tome nema pomoci nigdje.

stvarno lijepo pljujete najvecu firmu na svijetu koja hrani trenutacno preko 150 hrvatskih casnika od staff captaina pa do nasih kadeta.

Carnival je broj jedan ,a tko ne zna igrat karte tome nema pomoci nigdje.

nisam ovo skuzio, broj jedan a za sto?

Mislim da nikome nije namjera nikog pljuvat, nego dati sto vise informacija onome ko ne zna sto ga ceka i da bude spreman na takve stvari.A i nasi pomorci koji dodju do tako visokih pozicija bi trebali onda nesto i promijenit na bolje.

reful

ma tebi je mozda najbolja,ali znaj da se o ukusima ne raspravlja,a staff kapetanu tamo nije bajno vidija san sad na triumphu,pola ne zeli niti pricat sa njim,ustvari neznam sto smo tu napisali sto nije istina,koje tu cinjenice nisu istinite,ajde bogati,pa i njihovi sto nesto valjaju idu ca posli prvog ugovora a nekad ga ni ne zavrse,nekima je st ch,ante super nekima smece,neki stafovi nasi su bili pa su dobili pedalu,a njihovi su ostali,a to jedan st na ciloj kompaniji to je jer to tako mora biti,nisi se ti nasa u poziciji kad su bili mitingzi pa diretire sra na talijanskom da dolazi puno hrvata,ajde bogati,

prijatelju niko nemore poist vise govana od mene a da se ne svadam sa nekim,(ima san svadu prvi put sad sa prvim,jer je bija ljubomoran sto staf samo meni daje posa jer je vidija da ovaj je friski prvi i da nezna-ko mu je kriv)a izdrza sam tamo dosta i sad se ukazala super prilika i evo skaci,a pola bi ih guze dalo nasih da se mogu prebacit na nesto bolje ali kako se kaze tamo di mores imat vecu lovu za ovaki nerad---jadno
i jos jedna stvar ako je neznanje igrat karte-ili ti lizat supak,i kad ti dode kapo pa kad se unese u facu i kaze mrzim hrvate,i p......n mi ih je k....c,a nas prvi mu se smjeska ka da je smisno a u biti se jede,i onda dode meni pa ko dite materi,a jesi cuja sto mi je reka......ajde ajde znas ti o cemu ja pricam,znam ja i one koji su nosili cokoladice,i koji su plakali da ce mu obitelj bit razocarana ako ga ne avancaju.....sve se zna

ali to je sve fun ship

a i na kraju ti ljudi nisu probali bolje kompanije pa da mogu reci da je carnival br 1,pitaj nasega momka od 35godina staff ch eng na princesa,a tu na carnivala je bija sekondo.....sto on misli o karnivalu,ajde sinko neznas ti sto su dobre kompanije-jer je udrija u glavu njihov mentalitet

plus-ovo sto je reka f m
nasi i dodu na poziciju ali drukcije postupaju sa nasima i sa njihovima tako da na kraju nema veze ako ti je nas mozda ce ti bit jos i gore,(ali nasega barem mores lako naci doma pa ga ispljuskat)tim nasim kadeti mogu radit cirkus a probaj se ti ne slozit sa njihovom idejom....sto bi te dole ispeglali.

da stvar ne bude tako crna

ima stvarno ljudina nasih i jedan put se stvorila ekipa nas 7 strava ugovor,ali to je 2 posto od ukupnog

Last edited:
@ crta zara

Taj momak je koju godinu stariji i nije Staff Chief na Princess ( ako govorimo o momku iz ZD ). Bija je misec ipo acting i jos je uvik S1EOF.

je taj je ali j....,bija je barem aktin.a na carnivalu 2nd.a nema niti 38godina,pa sad smo bili u 4 tom misecu skupa u gran turku,tad je bija st/ce zato san i napisa,i on mi je reka da za sada je akt.evo ja na brodu tako hvala na update.

pozz

Back