moje je misljenje,da taj karnival je dobar za lincine,i to sto se odi pise donekle se i triba tako zajebavat se i onda na neku bolju komp radit ,kad sporkas martikulu,jer za covika koji radi nema nikakvih pluseva(uz sve evaluatione 61,67,dole napisane promocije),osim ako ne lizes guzicu,mores stogod postic.a u stvari ima i boljih kompanija sto za vecu lovu mores lincarit,i to je ono sto je mene jako smetalo sto se radi ka pas a njihov dole sa kapom po cili dan cakula nista ne radi i puf evo ga na poziciji a nezna ni napunit nitrogen u boce,a da ga pitas sistem spustanja lifeboata,kako radi to sve zine ko bjela psina,evo momak mi se zali da mu prvi spava u kabini a njega tracega jebu staff i direttore jer dolazi usph,a bija san sa momkom prva liga radili skupa,eto i sto s ti sad,to je ono sto smeta na karnivalu sve se gleda ali gledaju hrvate,pa makar radija ko pas uvik ti nesto nadu,momci nemojte slusat te gluposti sto vam se pricaju 4400 dis to imat,jer to ne vridi zivaca i ponizavanja,evo ja iman i vise,a manje se radi i manje si na brodu,a radis sa normalnim ljudima(ne frustriranima)i promovira se brze.
jos jedna stvar ovo iz mog iskustva
ne svidis se svome glavnome sekondu ,prvome,gotovo ti odma ti sere po tebi ima san ja takvoga sad,ja bija sam na brodu nije bilo prvoga,dode 1st/e prvi put,jedan dan prije USPH,nezna ni di je galley a jakuzi da ne govorimo i onda stradan sere kako njemu nisu nista nasli sve je bilo super score 99,a posli sra da mu je 3 u k..... (posvadali se ja i on kad je skoro napravija oil spil u st thomasu,reka mehanicaru da otvori cjev hidraulike a ono 200bara)spava u kabini ,a ja luduj trci napravi ovo ono,dok on gori u spa sa svojom cakula,cili dry dock,kapo zove mene jer zna da mu ovaj nije bogzna sto,na sto je ovaj posebno bija ljubomoran,ma to su sugavci