Carnival

malo ti je tamo nasih friziderista. mozda 2-3. vecinom su talijani a znam da ima i jedan portugalac i 2-3 rumunja. uglavnom dobro placen posao a neces se puno umoriti.

malo ti je tamo nasih friziderista. mozda 2-3. vecinom su talijani a znam da ima i jedan portugalac i 2-3 rumunja. uglavnom dobro placen posao a neces se puno umoriti.

ako nece radit,nes se umorit,a da ima posla ,ima,iovako te tamo niko nista ne pita dosli su oni uzet pare hahahaaa:uzdravlje

zanima me ako je netko bio na carnivala da prenese malo svoja iskustva o radu i zivotu na brodu (ne samo o partijanju:)). Ja sam inace prosa intervju za carnival u eurosa i idem na brod kao 3rd eng. Za one koji ce tek ic na intervju mogu rec da nije tesko. Intervju radi capt. R. Marossa i iznenadilo me sta ne pita nista osobno da vidi kakva ste osoba vec samo osnovna pitanja iz struke tipa 2t/4t motor, pumpe, klase pozara, marpol itd...nista u dubinu samo osnovno.
Jel zna netko jel triba nosit postole za uniformu na brod ili to dobijes? Znam da ne placaju lijecnicki, sta je s vizom?

mene isto zanima kakve su ? anse za upasti na carnival?u eurosu su mi rekli da Će biti intervju u 6-tom mjesecu.
InaČe sam treĆi makine i do sada sam bio na tankeru i bulku?
? ta ka??u ako proĐe?  intervju jeli brzo ukrcaj ili se Čeka?

Lipi pozdrav

Uglavnom intervju bude otprilike svako 3-4 mjeseca, a svaki put primaju dosta, odradis taj intervju koji nije nesto strasno, a onda nema bas nekog kriterija, predas papire i cekas. Neki moji prijatelji su cekali mjesec dana na ukrcaj, neki po tri i tako, nas su i pitali kad smo otprilike spremni za brod. Uglavnom sad svi cekamo 2-3 mjeseca za ukrcaj na brod. Sretno. Pozdrav. :uzdravlje

pa to i jest najvaznije uzet pare i crta kuci nakon 4 mjeseca:)
uh blizi se i moj dan za polazak- u subotu me nema. Bilo je kratko i slatko biti doma...........

Ova rasprava odrazava talijanski mentalitet i svacanje posla,u koji se dosta nasih pokusava uklopit.Samo sta je dozvoljeno njima,nije i nama.Bolje receno na vas nerad ce se gledat drugacije nego na njihov,ili kako bi to narod reka sta je dozvoljeno jupiteru nije volu.Svaki od njih ima nekoga ko stoji izad njega.Imate li vi???:kafa

Evo samo da se nadovezen na ono sta sam reka u proslom mailu,sad kad sam bija u Bergamu na tecaju ABB onako za vecerom krene prica o ovome i onome
i govori jedan talijanac(prvi)kako mu je bija neki nas terco i imenova ga je sta bi kasnija na posal ,stalno bi gleda kako skivat vanka cak i kad je bija USPH na brodu,odgovara mu na pozive sa telefona sa kanizele blizu kabine...u svakom slucaju jako negativno se izrazija o doticnome(koji je BTW prisutan ovdi na forumu u ovoj diskusiji)necu ga imenovat jer ce se vjerovatno sam pripoznat.Sad mi recite sta van to triba,jedan put kad ti krene prica,siri se jako brzo,a ovi sta bi tili doc na carnival od vas sticu utisak da se tamo nista ne radi,e pa gospodo cinite im medvjedju uslugu,jer to apsolutno nije tocno,uvik je bilo i bit ce onih sta ce ozbiljno i profesionalno svatit i odradit posal za koji su placeni i onih drugih sta ce cekat da in prodje ugovor uz"sta manje rada,a sta vise zajebancije",ali kako vidite iz ovog maila to uvik neko vidi i to dodje do onih sta odlucuju sta i kako sa vama dalje.Pa sad kako vam drago...

Nije istina Cruise line ja gledam maknit se od tamo ??to prije. Nije me briga za ?žene već hoću vi??e biti doma. Naravno i lova je bitna.Ako mi ne upali ukrcat se dok me ne pozovu opalit ću jo?? jedan brod.;)

Nije istina Cruise line ja gledam maknit se od tamo ??to prije. Nije me briga za ?žene već hoću vi??e biti doma. Naravno i lova je bitna.Ako mi ne upali ukrcat se dok me ne pozovu opalit ću jo?? jedan brod.;)
Slusaj,ja san svoja 3on-3off doceka,a 4500E ka treci bez neke odgovornosti probaj nac.I wish you luck:uzdravlje

Back