Carnival

E care a kako ide hijerarhija tamo,koja je ulazna pozicija i ako se smiju znat place?:o

A čuj.. Ja sam i??ao od početka... Znači počeo sam kao kadet.... Sada idem kao 3rd JR jedno 2 ugovora.....Nadam se
Sto se tiče od kuda uzimaju sada zadnji ugovor ??to je bio u Eurosu su tra?žili 2nd...
? to se tiče plaće meni je kao assistentu bila 1560 E, a sada kao 3rd JR bi trebala biti 3300 E.... ? to se tiče posla ja sam uvjeren da je isto kao i 3rd samo ??to je plaća manja za cca 1000 E....

E pa dobro predpostavlja san da je tako shema jer sam bas pricao sa jednim crnogorcem cini mi se:o sta je na carnivala sreli smo se u Barbadosu tako mi je on reka,steta sta je za palubu tako zajebano upast,ali jedino da se malo pozabavit sa talijanskim pa da se sanse povecaju...:uzdravlje

Poz sa Norwegian Jadea ekipooo!!
Znaci tako na carnivalu,hmmm...treba probat njih onda ulovit,ja talijanski znam jako dobro ,ali sam isto cuo da je full tesko upast.:uzdravlje

Poz sa Norwegian Jadea ekipooo!!
Znaci tako na carnivalu,hmmm...treba probat njih onda ulovit,ja talijanski znam jako dobro ,ali sam isto cuo da je full tesko upast.:uzdravlje

Bas san se danas cuja s Ch.Electricalom s Jade moj jako dobar prijatelj. I on ti je clan foruma :uzdravlje

Dalmos : A je li, a tko je taj, evo mene opet ovdje na forumu poslije godinu dana, dobro ste napredovali u medjuvremenu.
Ko ce sad sve ovo citat, trebat ce mi par dana za uhvatit prikljucak, a tiriba i radit nesto usput.

Tiamat: vidis da Dalmos ima prijatelje na svakom brodu, nista mu pobic nemoze...

Last edited:
coeclerici

coeclerici

Stari ako si ode zivia i ako su vakvi uvjeti onda mi je od srca zao sta si sve propatia. Stvarno na ovim slikama izgleda pre?????? i svaka ti cast ako si tu mogao ostati iti dana a kamoli ugovor

Nadam se da ces naci bolju firmu jer to bas nece biti tesko nakon ovakvog u najbolju ruku nazovimo ga ''zatvora''

Sritno u potrazi
Jesi vidia za??to sam ljut nakon14 godina iste agencije , i sada kad sam reka neću to raditi , na tim FTS . prije Bo?žića sam do??a doma iz Venezuele . ...Tako da se nebi netko od na??ih zeznuo ,pa prihvatio , ako prihvati neka odmah spremipare za kartu nazad . Jo?? mi neki njiihov birokrata posla mail...da nisam familjaran sa posadom....je ??jor tako je ...ja radim kako rade dizalice..a tvja posada svako 12 sati doma..a ja u kontejner bez Ac...COECLERICI ..da se nebi ko zajeba...jer će vam reći kada idete na queen Mary.....

Dalmos : A je li, a tko je taj, evo mene opet ovdje na forumu poslije godinu dana, dobro ste napredovali u medjuvremenu.
Ko ce sad sve ovo citat, trebat ce mi par dana za uhvatit prikljucak, a tiriba i radit nesto usput.

Tiamat: vidis da Dalmos ima prijatelje na svakom brodu, nista mu pobic nemoze...

Evo ovo ti je moj Tiamat moj prijatelj chief electrical s Jade. A fala bogu iman prijatelje po cilom fleet-u NCL-a jer ipak san tamo vec godinama.

@ Morski vuk

Samo ti zajebaji sad ali drago mi je da si ti pohvalia forum i portal jer ipak od tebe izvuci pohvalu je jako jako tesko jer si dosta kritican ( s pravom pretezno ). I i imas opravdanje sta si bia odsutan ali nemoj da se ponovi jer se nes ponovo zenit i gradit kucu sve si sad obavia
Vidmo se ovo lito i pozdrav onudvojicu iz Dubrovnika sta su stebom. Jedan radi moj posao a drugi ti je desna ruka :D

Evo ovo ti je moj Tiamat moj prijatelj chief electrical s Jade. A fala bogu iman prijatelje po cilom fleet-u NCL-a jer ipak san tamo vec godinama.

@ Morski vuk

Samo ti zajebaji sad ali drago mi je da si ti pohvalia forum i portal jer ipak od tebe izvuci pohvalu je jako jako tesko jer si dosta kritican ( s pravom pretezno ). I i imas opravdanje sta si bia odsutan ali nemoj da se ponovi jer se nes ponovo zenit i gradit kucu sve si sad obavia
Vidmo se ovo lito i pozdrav onudvojicu iz Dubrovnika sta su stebom. Jedan radi moj posao a drugi ti je desna ruka :D

Hehehe znam upoznali smo se,znamo vecerat zajedno:uzdravlje

evo ovako

evo ovako

bok. ja sam ti treci na carnivala i da ti odma kazem cipele za uniformu ne moras nositi jer uniformu neces dobiti bar 2-3 ugovora, jedino dobijes bijelu uniformu odma, a za nju i cipele.. sta se zivota tice, na poslu nije toliko lose samo triba da se priviknes jedno 2-3 miseca i onda je ok.
ajde sritno prika...

krenulo...?!!!!!!

krenulo...?!!!!!!

dobro jutro kolege, sunce, napokon bez kise, evo 5 mj. doma pa dosao dan za ici (NAPOKON), let 12.40 dubrovnik-minhen-newark-port everglade, brod carnival freedom, sve super kad ono ovaj cirkus vulkanom, odgodjeno sve do daljnjeg, ali bit ce bolje, pozdrav

bok. ja sam ti treci na carnivala i da ti odma kazem cipele za uniformu ne moras nositi jer uniformu neces dobiti bar 2-3 ugovora, jedino dobijes bijelu uniformu odma, a za nju i cipele.. sta se zivota tice, na poslu nije toliko lose samo triba da se priviknes jedno 2-3 miseca i onda je ok.
ajde sritno prika...
Kakva je lova ako se smije znat?:uzdravlje

tiamat!!!! nista te nije naucilo ono plakanje i cviljenje po forumu???? sad si dobija tortu a ti oces vise! a sta ti to znas lipotane moj da bi se skupo prodava? glavu u przinu i uci! pratin te ja. bodes lng, pa sad putnicke... samo,kolika je lova??? neces postat miljuner do ujutro! jebi ga, nisan te tija, sam trazis!

btw, danny farkas je moj amigo! da mu kazen da ima jedan kadet na jadea sta nije happy???

Last edited:
dobro jutro kolege, sunce, napokon bez kise, evo 5 mj. doma pa dosao dan za ici (NAPOKON), let 12.40 dubrovnik-minhen-newark-port everglade, brod carnival freedom, sve super kad ono ovaj cirkus vulkanom, odgodjeno sve do daljnjeg, ali bit ce bolje, pozdrav

Mogo si i gore zavr??it. Ja jučer stigo u munchen i osto tu i bit ću tu ko zna do kad. A ??to je najgore zatvorio se aerodrom po ure prije nego sam trebao ić dalje za madrid pa buenos aires.
Lezi doma i u?živaj. Le?žim i ja u hotelu ali doma je doma.

poletit cu

poletit cu

strojar, mozemo opet do panike javi se, ja ionako imam dosta vremena cekajuci nove detalje leta, poozzzz

tiamat!!!! nista te nije naucilo ono plakanje i cviljenje po forumu???? sad si dobija tortu a ti oces vise! a sta ti to znas lipotane moj da bi se skupo prodava? glavu u przinu i uci! pratin te ja. bodes lng, pa sad putnicke... samo,kolika je lova??? neces postat miljuner do ujutro! jebi ga, nisan te tija, sam trazis!

btw, danny farkas je moj amigo! da mu kazen da ima jedan kadet na jadea sta nije happy???
Hehehehe...ma samo pitamm informacija radi,hehehehe:D

bok!
mora li se za na carnival ici samo preko agencije euros ili neko ima kakvu adresu direktno u kompaniji. poslao sam na euros podatke pred 10-ak dana ali nista.

bok!
mora li se za na carnival ici samo preko agencije euros ili neko ima kakvu adresu direktno u kompaniji. poslao sam na euros podatke pred 10-ak dana ali nista.

moras cekat vjerojatno da dode marosa iz monaca pa ce ti se javit.

placa 3rd je 4311eura senj 2,4700
2nd 5300e

svaka veca pozicija 1000 e gore:hihi

Back