Carnival

Od jednog ship managera je dosao nedavno dopis da se za kadete vise ne uzima Talijane i Hrvate jer nas ima previse...

Lipo su to javili nama kojima su poslali ponude za posal i uputili nas u trošak izrade liječničkih pregleda, cijepljenja i viza... dok čekamo poziv za ukrcaj ko debili :udriglavom

Hvala na informaciji kolega :uzdravlje

Zdravo, prosao sam sve intervjue i testove za poziciju Engine cadeta.Jos mi je ostao poslednji intervju(recruiter call).Proslo je 25 dana od tada i jos mi nijesu poslali shedule za recruiter call.Sto vi mislite da li da posaljem mejl da vidim kada bi trebalo da bude ili jos da cekam.?

Pozdrav, gdje si aplicirao za Engine Cadeta?

Pozdrav kolege... Prije nekih tjedan dana dosa mi je mail od Carnivala "you have new job offer" odnosno ispunia sam njihovu aplikaciju. Odgovorili su mi da sam stavljen na stand by listu za interview. Da li mi mozete reci otprilike koliko ce proci vrimena do intervjua i opcenito do kompletiranja svih tih testova prije eventualnog ukrcaja?
Hvala...

Last edited:
Pozdrav svima,

danas sam imao 2. Intervju za poziciju Public Health Officer na Carnival Cruise Line. Zvali su me iz Miami-a. Toliko su stvari napričali o opisu posla da imam osjecaj kao da cu biti na strijelajanju, a ne na radnom mjestu. Radi li netko ovaj posao pa da mi da odgovore iz prve ruke ili zna nekoga tko radi? , Koji su uvjeti, koliko si na brodu, a koliko doma( je li se ide doma?). Ne pitajte me zasto to nisam pitao, intervjuirali su me sat i pol i jako puno pitanja iz struke, nisam ni mogao doci do rijeci.
S obzirom da je Carnival američka kompanija koliko je to dobro ili loše?
Osoba na intervjuu mi je rekl da imam jako dobre šanse, pa ono, ocekujem pozitivan Feedback.

Pozdrav, dobio sam poziv za interview za deck cadeta preko hire vue. Aplicirao sam prije godinu ipo dana, u 01/2023 i danas sam konačno dobio poziv.
U međuvremenu sam završio porucnicki ispit i odradio ugovor na tankeru za junior officera i na ro ro brodu.
Sto mogu ocekivati na interviewu i mogu li nakon 4 mj ocekivati promotion za treceg off?

Sto mogu ocekivati na interviewu i mogu li nakon 4 mj ocekivati promotion za treceg off? ----- ja ti nemogu odgovoriti na to pitanje...
ali ti mogu reci da sam ja imao slicnu priliku pred 10tak godina koju sam odbio.... danas gledam unazad i vidim to kao gresku

Ja sam na Carnivalu kao treci off. Svakako da mozes ocekivati promociju posle prvog ugovora, cak i u toku ugovora. Treba im 3rd off i 2nd off rade nove brodovd i preuzimaju iz druge kompanije. Zato uzimaju cadete sa licencom da ga mogu unaprijediti i 3rd off sa chief mate licencom da ih mogu unaprijediti u 2nd officire (sto je obavezno ovdje da ima chief mate licencu).
Svakako ja uvijek kazem svakome ko radi prebacaj sa druge vrste broda, da jedan ugovor kao cadet odradi, jer je potpuno drugacije, ima milion stvari, procedura koje ne znas, a moras nesto osnovno pohvatati.

Back