Carnival

Pozdrav,

dobio sam od CCL-a na email neku aplikaciju za electronic cadeta, i neke psiho testove ispuniti. No uglavnom, nije mi jedna stvar jasna, tocnije hijerarhija cinova electro dept. na CCL. Da li pod electronic cadet misle na elektronicara ili na klasicnog ETO cadeta.
Molio bih nekoga tko radi tamo da mi malo razjasni situaciju s cinovima, da li imaju electronic engineera ili samo 1st ETO, moze poruka i na private, ali mislim da bi i drugima bilo od pomoci ako se moze javno objasniti.

LP
Bog Zorane
nalazim se u istoj situaciji kao i ti u 8 mj.
Dobio sam ponudu od carnivala za poziciju electronic cadet....jel mi mozes reci nesto o tome...koje su ti duznost jesi u makinji ili na decku jesi sam u kabini ?
Hvala

Bog Zorane
nalazim se u istoj situaciji kao i ti u 8 mj.
Dobio sam ponudu od carnivala za poziciju electronic cadet....jel mi mozes reci nesto o tome...koje su ti duznost jesi u makinji ili na decku jesi sam u kabini ?
Hvala

Pozdrav, evo ja sam 18.09 bio u Monfalcone na interview-u za electronic cadeta, danas sam dobio odgovor na e-mail da sam primljen, poslali su formulare za medical, visu, employment i slicno.
No nigdje joÅ¡ ne vidim ugovor, uglavnom pozicija je electronic cadet A, kako sam saznao iz prethodnih postova to je početna pozicija, koliko sam shvatio na razgovoru rečeno mi je da je to 619 eura plaća?
Možda me može netko ispraviti tko tamo radi, uglavnom večeras Å¡aljem joÅ¡ jedan e-mail da saznam po kojim točno uvjetima bi trebao ići.

Pozdrav,

Molio bih ako neko zna trenutu plaću za 2nd Engineera na Royal Carribean i ugovor i trenutnu plaću na Carnival UK za 2nd Engineer-a i ugovor?

Isto me zanima da li je na completnoj Carnival UK grupi ista plaća ili slična i da li je permanent ili samo na brodu?

Unaprijed se zahvaljujem.....

Placa na Carnival UK za 2nd Engineera je cca 3600 eura permanent,ugovor ti je 3-1,5 ili 12tjedana on-6 off,a nakon godinu dana mozes traziti 3-3 (mjeseca)

Posalo sam aplikaciju za electronic cadeta i dobio odgovor : WE WILL CALL YOU TO THE NEXT SESSION, REGARDS.
Je li tko dobio neÅ¡to slično? Imam li se čemu nadati?

Imas slicno je i meni bilo zvat cete na sljedeci intervju...ovaj je bio u Monfalconeu a mislim da ce sljedeci biti blizu Napulja

Inervju je iz 3 djela....prvo struka onda neki psiholog i razlikovanje boja i nakraju Marosa.... netribas se stresat normalna i opca pitanja ti budu

Evo ljudi me znaju pitati na pvt sto se dogadalo na intervju u Monfalconeu za Elec. cadeta pa da ne odgovaram svakom posebno dolje sam napisao svoje dojmove. Molio bih kolege koji su jos bili na tim interview-ma da podjele svoja pitanja sto se tice dijela razgovora sa technical superintendantom jer vidim da se ljudi toga najvise boje. Ostali dio razgovora s Marossom je prakticno neobavezno cavrljanje.

Nije toliko zahtjevno, imas 3 ispitivaca sa svakim posebno imas intervju. Uglavnom sve traje nekih 40-tak minuta.
PočinjeÅ¡ s superintendantom za elektricare, on te pita gdje si bio kakav pogon si imao od kojih proizvodača, onda uzme laptop i na laptopu nade neke jednostavne sheme i kaze da mu prepoznas sto je to. meni su bili tiristori tocnije frekvencijski pretvarac i baterije tj ups napajanje, no nemoj se bojati on te navodi na odgovor. onda te pita malo o motorima, meni je nacrtao na papir tri baterije s plus i minus i rekao ajde sada ih spoji kada zelis vise struje (paralela) i onda kada zelis veci napon (serija). to je sto se tice njega.
Marossa i ovaj drugi su cisto psiholoski intervju da vide kako baratas s engleskim, pricas o sebi, vremenu, i ostalim pizdarijama vjeruj mi nije nista strasno samo smjesak i opusteno te si na konju.
Nema nikakvog pismenog testa.

Bit ce ti test na brodu cim se ukrcas..neznan na koju klasu broda ides...fantasy..spirit...itd...samo moli boga da ne upadnes na bivsi destiny

Bude ti pismeni i usmeni test iz seftija..i ako to ne polozis ides doma...dobit ces materijal na brodu pa malo pogledaj...te fantasy klase su prva liga brodi...sretno

Back