Carnival

Pa nije bas neka placa za sekonda.....
Od toga odbije 300$ za doprinose i 5700 ili 4100 eura cistoga.
Na tankeru je mogao imati koji dinar vise

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Je ljudi lazu... Prije god dana u Frankfurtu u pusioni prican sa momkom iz DU, koji je 2 makinje sa Carnivala i kaze mi da je 4-2 i perament lova... nisan pita cifru
I sta je on sad dobija s tim da mene laze???

Pa nije to lose za sekonda. 6000 USD je neki prosjek za tankere takodjer. Ja imam i manje od toga ... Nije tako lose ;) ...

Pa nije to lose za sekonda. 6000 USD je neki prosjek za tankere takodjer. Ja imam i manje od toga ... Nije tako lose ;) ...

KOjim tankerima? Ti jarca ja sam 4th pa imam oko 5500 usd (custe place bez bonusa) s tim da gulim 3-2 :confused: a smatram kotc prosjekom sto se placanja tice.

Je ljudi lazu... Prije god dana u Frankfurtu u pusioni prican sa momkom iz DU, koji je 2 makinje sa Carnivala i kaze mi da je 4-2 i perament lova... nisan pita cifru
I sta je on sad dobija s tim da mene laze???

Mozda covik i nije laga. Moj prijatelj je radia kao prvi hotela , 3-3 i permanent placa. Imali su 2 ili 3 broda na koja su pokusali uvest takav sistem. Minja se sa nekim kolegom iz Dubrovnika. Kako je taj eksperiment zavrsio neznam jer je on prominija kompaniju.

KOjim tankerima? Ti jarca ja sam 4th pa imam oko 5500 usd (custe place bez bonusa) s tim da gulim 3-2 :confused: a smatram kotc prosjekom sto se placanja tice.
Da ne idemo u offtopic ali dosta mojih kolega sekonda ima takvu placu. Ja imam 2000 USD manje kao senior sekondo i gulim 8-10 mjeseci na brodu u prosjeku ...

A ja na oil/chem tankerima imam 5000$ kao sekondo od kojh moram platit jos i govnjarske mir i zdav., jbga ne mozemo svi na firme gdje bi htjeli. Meni bi i tih 1000 vise bilo i vise nego odlicno

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja san na carnivala bia 4 god ka 3rd eng I ima san placu 4700 eura a sekondo 1000 eura vise ja prvi put cujen da je placa u dolarima jedino ako nisu sta sad prominili...ovo govorin za Carnival (orginal) ne za korporaciju jer imaju dostA firmi pod carnivalon

Momci
Kad vec pricate o placama naglasite jeli permanent ili ne
Razlika derasticna
A kad je rijec o carnivalu tj putnickim brodovima
Sta reci.lijepo ali ..........nrma tu nornalnog braka doma.
Ko kaze da ima LAZE

Momci
Kad vec pricate o placama naglasite jeli permanent ili ne
Razlika derasticna
A kad je rijec o carnivalu tj putnickim brodovima
Sta reci.lijepo ali ..........nrma tu nornalnog braka doma.
Ko kaze da ima LAZE

a koji je normalan ...kad su pomorci u pitanju :rolleyes:

Evo masu moje ekipe I ja smo na kruzerima I ne vidin nikakvih problema sta se braka tice ...ako ces guzit il ako ce ti se zena guzlat doma ne triba ti kruzer za to zivia

jako dobar prijatelj mi je sekondo na carnival uk,ima 26000 kn svaki mjesec i ugovor je 2-2.ja sam 4th na hollanda i imam 180 dolara po danu,samo na brodu ,ugovor 4-2.3rd na hollanda ,nas,ima 60-80 dolara vise od mene po danu zavisno ima li bravet za 2nd eng.koliko ima sekondo ne znam.prika na diznija za 4th-ima 6200 dolara samo na brodu,4-2,ali to je sa par godina senioritija,pocetna mu je bila 5400 dolara.to je sto ja znam iz prve ruke,bez rekla-kazala.pozdrav

Prika pizdarije pises
Na carnivalu jos nisan cua da je ugovor 2-2 a I za disneya si falia posto san ja tamo I ugovor je 3-2 tako da to sta pises je rekla-kazala...zivia

E ja znam jednog iz RH on je senvo na ccl i ima 3:3. Stariji covik. Minja se sa jednom iz dbk Josko se zove. Ak se fobro sicam.:). Sigurno neko sa foruma njega zna, mladji je. I znam staf chief iz RH na Seaborun koi ima 2:2. To vam je 100%

Back