Carnival

Vođen tvojom informacijom ja mu poÅ¡aljem CV i nazovem ga.A on mi odgovori da gledajuči moj CV ne vidi da san zavrÅ¡ia srednju pomorsku nego samo fakultet i da me zato ne može zaposlit jer je takav njihov matrix oko zapoÅ¡ljavanja i da on pozna sistem Å¡kolovanja u Hrvatskoj.

Eto me zvao maloprije Gentile za poziciju 2/O, 5900 Eura samo na brodu je rekao ako sam dobro upamtio. Inace sam poslao CV direkt njemu na mail. Tako da eto ne treba vise talijanska putovnica za doc na kuvertu..

BTW nemam iskustva na putnickom brodu, samo LNG zadnjih 7 godina, trenutno C/O. Kaze da bi mi ponudio bolju poziciju, valjda 1st-a ali da je politika firme da se krece max od sekonda.

Koliko vidim place su im ostale iste nisu dizali par godina.
Kad bis dosao za 2/O tu bis sigurno par godina ostao jer samo talijani idu naprijed ,mada im i oni bjeze ca masovno.
U moje vrijeme 2004 morao si ko treci pocet i to su 1 dolazili ko 3 a sad su dosta digli.

Eto me zvao maloprije Gentile za poziciju 2/O, 5900 Eura samo na brodu je rekao ako sam dobro upamtio. Inace sam poslao CV direkt njemu na mail. Tako da eto ne treba vise talijanska putovnica za doc na kuvertu..

BTW nemam iskustva na putnickom brodu, samo LNG zadnjih 7 godina, trenutno C/O. Kaze da bi mi ponudio bolju poziciju, valjda 1st-a ali da je politika firme da se krece max od sekonda.

Pa kolika ti je onda placa ka cifu na LNG ako se mislis za ic ka sekondo za 5900 eura samo na brodu

Send from my Kinez

Pa kolika ti je onda placa ka cifu na LNG ako se mislis za ic ka sekondo za 5900 eura samo na brodu

Send from my Kinez

A oko 2.37 puta toliko.. pa sam se nadao da ce mi ponudit za staffa odmah.. :D

Ovo moze bit da je istina za srednju pomorsku jer je mene bas pitao da mu potvrdim da sam zavrsio srednju pomorsku iako u CV-u pise i iako imam i 4 godine visoke nakon srednje.. cudno al istinito.

upit

upit

Pozdrav ljudi!

Zanima me kakva je trenutna situacija s Carnivalom kada zovnu na razgovor u Monfalcone ili Siciliju, plaćaju li put i ostalo, vezano za assistente struje? Kakva je procedura?

Pozdrav dobri ljudi
Kakvi su ugovori i placa za 2.palube? Dali je problem sa tankera preci na cruise?
Hvala i zivili

Sent from my iPad using Tapatalk

Carnival nece krcat nikog bez pomorske skole,makar ima fakultet,tako je bilo I ostalo,placa je u eurima,moze se birat koliko ces da ti dolazi doma a koliko na bank america

Back