Carnival

probaj na ovo:

Zoe Hambleton <Zoe.Hambleton@carnivalukgroup.com>
Dale Law <Dale.Law@carnivalukgroup.com>
Neil Harris <Neil.Harris@carnivalukgroup.com>

Nema frke…

Ovo je sve za sta znam…tj ovi rade crewing za Deck/Engine..a za ETO neka zenska,ali ne znam njezin mail..jbg

neil i dale su krive adrese.jedino ova zoe.Tu je tocan mail.
Cekam poziv gosp.Gentilea iz miamija u vezi posla.Im li ko kakva iskustva sa tim.iz eurosa mi kazu da su primili par nasih na kuverti ka trece,i nakon treninga od 2 sedmice isli su ka sekondi na brod.
navodno ugovor 4+2 i placa 3/o 4700era a sekondo 5900 era.
:kafa

evo ja bi zamolio za neko objasnjenje sve vas kolege..bilo strojari ili nauticari. a koji ste se susreli sa ovim testom kao i ja..naime ja sam intervju sa capt.Marossom imao u eurosu u Rijeci 2010.god..ok...nije bilo mjesta za kuvertu i tako su nam se putevi razisli..do nedavno..ja se javim za poziciju 2nd off,i s obzirom da sam strukovni intervju prosao i uz to znam talijanski odlicno,ponudili su mi poziciju u sijecnju 2015 god..ali da moram ispuniti neki test....a test se sastoji od niza poprilicno stupidnih pitanja afala bogu ima ih jedno 200tinjak mozda i vise nisam brojao...odgovarao sam poprilicno normalno da ne kazem da mi je asistirao u prvih 30ak pitanja i visokopozicionirani nauticar na istoj kompaniji(carnival),nakon cega zaista nije bilo potrebe da mi asistira jer zakljucak je da su pitanja krajnje smijesna da ne bi znao odovore...i danas mi stize odgovor..

Sorry ........, unfortunately you did not pass the test.
I cannot take you in consideration.

Regards,

Capt. Rinaldo MAROSSA
Director, Shipboard Human Resources - Deck & Engine
Carnival Cruise Lines | 3655 N.W. 87th Avenue | Miami, FL 33178 |[/B]

i sad drage moje kolege a vjerujte mi na rijec...taj test je toliko jednostavan i smijesan..da ja naprosto ne mogu vjerovati da sam prosao sve prije toga a imaju poprilicno zeznut kriterij kao npr..(nisi talijan)..i s obzirom da sam plovio na MSC-u i radio sa njima...ja jednostavno ne vjerujem u to da sam mogao tu nesto drasticno pogrijesiti i izgubiti ponudu za posao..a da oni to prolaze glatko...eto...ako itko ima neko suvislo objasnjenje...ili savjet..

ma seru banane,traze glaku u jqaju,a kaqd im treba covjek onda uzimaju bilo koga.Smradovi :udriglavom
Kadena prijatelju sta da ti recem....imas sve,prodjes intervju koji je takav kakav je,ne kazem da je to nesto specijalno i super tesko..neki su se momci snasli neki nisu..imam par kolega koji su pali kod Marosse i nisu posli na Carnivala a danas su to zapovjednivi na Seabourna,i na Oceaniji..neki i na Disneya,NCL-a...tako da...ok da mi je rekao niste primljeni zbog struke i da nisam sve znao ok..a uz to govorim talijanski odlicno...ali ne..sjebavanje ide na pitanjima..kretenskog sadrzaja neka mi nitko ne zamjeri od kolega..ali pitanja su stvarno smijesna i laka...najsmjesnije u cijeloj prici je da mi njihov vrhunski nautoicar pomagao i ocito ni on nije prosao....ali dobro on vec plovi valjda ga nece potirati zato:cool:
Eto kolege budite oprezni mozda prodjete bolje od mene..pozdrav svima

razlika u tome ti je sta ka assistent moras napredovat do cadeta a ka cadet nakon 2-3 ugovora si 3 struje. Zato ti je bolje ako mozes upast ka cadet.

Bio sam na siciliji u 12. mjesecu na interviewu za electronic cadeta, i sve bilo ok,rekli mi javit između božića i nove godine,tj. da ja njima prvo poÅ¡aljem mail pa da će odgovorit. Poslo sam 3 maila otad i nikakvog odgovora nema.Je li imao tko slično iskustvo?

Ovaj talijan Å¡to je isto bio na razgovoru mi je rekao da kad ti reknu javit znači da si upao

...imao isto iskustvo kao petarda...neznam stvarno sta im to znaci,no ne budi lud i zvao capt. Marossu da mi kaze u cem sam fulao test(ako se ga tako moze zvati:hihi) tako da mogu poboljsat moje kvalitete...jednostavno nije znao sta odg,nego da sam fulao neke ciljeve,da sam mozda rjesavao nabrzinu "test"...bo:confused::D

...imao isto iskustvo kao petarda...neznam stvarno sta im to znaci,no ne budi lud i zvao capt. Marossu da mi kaze u cem sam fulao test(ako se ga tako moze zvati:hihi) tako da mogu poboljsat moje kvalitete...jednostavno nije znao sta odg,nego da sam fulao neke ciljeve,da sam mozda rjesavao nabrzinu "test"...bo:confused::D

Pozdrav svim kolegama!
Dakle...zao mi je da nitko od nas koji smo aplicirali ne moze proci "taj uzasno komplicirani test",opet cu ponoviti pravilo je krcaj talijana bezuslovno a onda ako se eventualno nitko ne nadje(sto je realno tesko)..ae tek onda ajmo jednome Hrvatu dati sansu...dali je diskriminacija sto je za talijanske oficire test na talijanskom a za Hrvate na Engleskom...pa uzimajuci u obzir da je za svih test na sluzbenom jeziku a koliko znam to je na carnivalu Engleski...onda je moj zakljucak da jesmo diskriminirani,mislim nije problem za nas..vecina nas barata engleskim vrlo dobro i odlicno..ali neznam dali bi itko od talijana plovio kada bi oni po istim uvjetima ispunjavali doticni test...nije problem u testu...nego jednostavno prednost imaju talijani...mozda se nekome i posreci da uleti,bilo bi mi drago..pozdrav i sretno svima..

Mjesec i po dana nakon intervjua napokon javili da sam primljen za Electronic Cadeta:D Je li to 4 ili 6 mjeseci na brodu?

Back