Carnival

dobar je dobar. i nama je zadnji put skinilo punat na pizdariju. da je neka naljepnica premala za procitat. sta ne kupu ocale kad ne vidu

Evo čitan ove vaše postove već par dana... Nikako ne mogu razumit zašto neki pušu na talijanski jezik... Pari da je to neka velika stvar za naučit, pogotovo nama iz dalmacije ili iz Rijeke, znan da smo mi Hrvati jako osjetljiv narod, da nam smeta kad nas neko ignorira... Nikad nisan navega na Cruiserma, nažalost, ali ima san prilike par ugovora provest sa Žabarima, i pokupiš tu njihovu parlativu začas, naravno ako nisi kakvi cipal, koji biži u kabinu kad mu fine gvardija... I onda ih lipo prcaš na njihovon terenu... I drago mi je da san naučija jošjedan jezik, naravno ne pravilno, ili pismeno, ali se uvik mogu posvadit sa bilo kojin Napolitancen, naravno, ako mi ruke nisu vezane na leđima....

sta cu puvat. nema nista lipse nego kad ih pustis govorit jedno 10 dana i kad mislu da ih nista ne razumis i govoru gluposti onda upadnes sa talijanskin i gledas in face. odma su dobri s tebon kada si njihov. svakome kad pokazes da znas radit onda te se ostavi i vise te ne dira

sta cu puvat. nema nista lipse nego kad ih pustis govorit jedno 10 dana i kad mislu da ih nista ne razumis i govoru gluposti onda upadnes sa talijanskin i gledas in face. odma su dobri s tebon kada si njihov. svakome kad pokazes da znas radit onda te se ostavi i vise te ne dira

To samo ako ti je onaj sa Sicilije tj. juga nema ??anse da se sporazumite:udriglavom

Nema potpuno sterilnog- čak ni tamo gdje bi trbalo ,a ovo je super za pohvalu , jel pala ??u??ka:o ili baxa piva

Mos mislit,sad ovi u hotelu(F&B,housekeeping)slave to ka "svoj uspjeh"a tehnicka strana je ka i obicno zaboravljena cim sve to prodje,a dok se ceka inspekcija uzare ti telefon ka da si na hot line.
Ali pocastimo mi sami sebe.:uzdravlje:uzdravlje

Mos mislit,sad ovi u hotelu(F&B,housekeeping)slave to ka "svoj uspjeh"a tehnicka strana je ka i obicno zaboravljena cim sve to prodje,a dok se ceka inspekcija uzare ti telefon ka da si na hot line.
Ali pocastimo mi sami sebe.:uzdravlje:uzdravlje

Isto zbori?? ka moj maneken:o

Back