Busenje Jadrana

skoro devet godina sam na platformi
i do prije dva miseca uvik bi bia za buzanje i svima objasnia da su ludi koji su protiv

posli zadnjeg ugovora di je third party i kijent otvorili zivi well i imali na drilfloru izvor pod punim tlakom
varioc je bia 20 meteri dalje i polivala ga je nafta dok je varia
da se uzgalo jos bi gorilo a oko nas su dvi produkcije
(za ne falit prominila se posada na drillu uzeli lokalci jer klijent zahtjeva veci postotak domacih njihova familjarizacija i znanje veoma lose) svi preduvjeti za vrhunsku katastrofu su bili spremni jedino je srica sve spasila

od tada NIKAD ALI NIKAD nebi buza u Jadranu

normalno o takvim propustima se ne prica i ne pise

skoro devet godina sam na platformi
i do prije dva miseca uvik bi bia za buzanje i svima objasnia da su ludi koji su protiv

posli zadnjeg ugovora di je third party i kijent otvorili zivi well i imali na drilfloru izvor pod punim tlakom
varioc je bia 20 meteri dalje i polivala ga je nafta dok je varia
da se uzgalo jos bi gorilo a oko nas su dvi produkcije
(za ne falit prominila se posada na drillu uzeli lokalci jer klijent zahtjeva veci postotak domacih njihova familjarizacija i znanje veoma lose) svi preduvjeti za vrhunsku katastrofu su bili spremni jedino je srica sve spasila

od tada NIKAD ALI NIKAD nebi buza u Jadranu

normalno o takvim propustima se ne prica i ne pise

A tko je izdo permit for hot work?Znaci negdi je menadment zakazao!Strasno da se tako nesto uopce moze dogodit to je izvan svake normalne procedure.Ja mislim da te u tom slucaju jedino skok u more moze spasit ako stignes do ograde.Jedini prezivjeli na Piper Alpha su bili oni koji su skocili u more.Logicno toplina i plamen idu gore

Ljudi moji
Busit ce se na NASOJ stani Jadrana( jer se na talijanskoj vec busi ima i ohoho) kad nafta bude 100 i vise dolara za barel.
Znaci mirni smo sigurno jedno 5 godina ako ne i 10
A ako u meduvremenu procuri informacija da je nafta obnovljiv izvor onda se busit nece nikad

Send from my Super Kinez

oim izdaio hot work je jer je sve bilo u redu
produkcija nije tribal otvorit ventil a third party I klijent nisu isto tako trebali otvarat ventil
koji inace ne prijavljuju sta I kako rade ako nije usko povezano s rig operacijom

mi nismo u stanju jedan buffer zadnji branik piturat I vratit nazad na auto u ovlastenom premimum brend servisu
bez da to ispadne polu narancina kora a parking senzori se otpoje ne zastite konekcije auto opere I spali se zadnaj central preko otvorenih kontakta parking senzora I na kraju price se svi cude a ti dokazi da je to radilo
usput garancija taman prode 2god dva miseca vanka roka a platis auto novo da mozes uzest dva nova golfa

I sad ce jure mate frane busit a nasa kapetanija to prekontrolirat

mi to nismo u stanju jer oni koji to mogu radit nece bit zaposleni na takvim poslovima zbog IMT(imal mene tute) I slicnih stvari
prije ili kasnije nesto ce se desit I onda one solde sta skupimo preko lita ce mo zaboravit

Ova prica gluposti haha da nisu odustali id planova.... Koje brdo pozdarija na ovom clanku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ova prica gluposti haha da nisu odustali id planova.... Koje brdo pozdarija na ovom clanku

Sent from my iPhone using Tapatalk
Citas sa nerazumjevanjem Dalmos..
Htjela je reci da ne odustaju od love koju ce strpat u djep guranjem ovog plana do realizacije.
Oliti zdravoseljacki, previse je tu casha za zdrpit da bi se odustalo od davanja kncesije [emoji13] [emoji6]

@Dalmos Imas pravo,nije mi jasno kako se nasi nisu izborili da odredeni postotak radnika mora biti iz RH.Ako se ne varam u Brazilu,a cak i u africkim zemljama mora biti odredeni postotak domicijalnog stanovnistva.

Poslano sa TAD M8 koristeci Tapatalk

@Dalmos Imas pravo,nije mi jasno kako se nasi nisu izborili da odredeni postotak radnika mora biti iz RH.Ako se ne varam u Brazilu,a cak i u africkim zemljama mora biti odredeni postotak domicijalnog stanovnistva.

Poslano sa TAD M8 koristeci Tapatalk

Ma tko ce se izborit kad tu nisu bili ukluceni ljudi koji su strucni nema se tu sta puno pricat. Mozda je i bolje ovako

Vi znate koliko je to blizu Rijeke?A vi se radujete ne busenju cccc....

znas ti kako teku struje u Jadranu? ne one elektricne

evo vidi...

Mala internet &#154;kola oceanografije - Teèaj fizièke oceanografije - Struje u Jadranu</h4>

sta ne znaci da nas bas moze bit briga... mene jako strasi sta je nas narod tako strasno pasivan i sta nam se sve moze progurat... ja ne znam, barem sad kad postoji taj jebeni internet da se mi ne mozemo slozit, organizirat... pa cak ni mi saka pomoraca... dopustamo jos uvijek da nas predstavlja lik koji nema veze s nama... dopustamo da nam fakulteti uzimaju lovu za kojekakve ispite gdje nas ispituju i"uce" polupismeni uredski stakori, i to bez srama...
ja ne znam ali nesto se mora pokrenut i od mene i od vas

Last edited:
znas ti kako teku struje u Jadranu? ne one elektricne

evo vidi...

Mala internet škola oceanografije - Teèaj fizièke oceanografije - Struje u Jadranu</h4>

sta ne znaci da nas bas moze bit briga... mene jako strasi sta je nas narod tako strasno pasivan i sta nam se sve moze progurat... ja ne znam, barem sad kad postoji taj jebeni internet da se mi ne mozemo slozit, organizirat... pa cak ni mi saka pomoraca... dopustamo jos uvijek da nas predstavlja lik koji nema veze s nama... dopustamo da nam fakulteti uzimaju lovu za kojekakve ispite gdje nas ispituju i"uce" polupismeni uredski stakori, i to bez srama...
ja ne znam ali nesto se mora pokrenut i od mene i od vas

Neznam ja kako struje teku niti me zanima!Filipino ekipa zaraduje i nosi lovu doma dok mi kukamo kuci bez joba eto...

A tih 50ak ljudi sta bi eventualno dobilo nekakv posa i place od tih projekata su presudni za odluku? ;)
Kakve crne platforme, neka buzaju po ovim sugavim, ruznim zemljama, i tako nebi nikakve koristi bilo od toga za nas

Back