slažem se s napisom,ali bi nadoda da se korumpirani sustav neće maknit preko noći. NeÅ¡to Å¡to je duboko uÅ¡lo u temelje sistema ove države nemože tek tako isparit. A realno gledajući uz ovu medijsku i ostalu popmu popraćenu sa ovim Å¡atoraÅ¡ima,ćirilićnim tabelama,hdz-sdp uhljebima,partizan/ustaÅ¡a/četnik-pranjima mozga mi smo joÅ¡ u 91-oj!!! Mi smo kreteni koji dan danas ratuju sami sa sobom busajući se u prsa tko je veči a tko manji Hrvat. Do tada...pokraj nas prolazi moderno doba i sva moderna svijest tj normalna svijest obrazovanog čovika. Ja sam ZA naftu u jadranu,ali sam i za čiÅ¡ći jadran prije svega. No opet gledajući realno..ma čekaj malo,pa jebote jedna slavonija može hranit čitavu EU,a mi jedemo Å¡panjolske pome i kukumare itd. I zato imam pravo bit skeptičan Å¡to se tiće tog naftnog projekta i čitave bajke o exploataciji ugljikohidrata,ne zato jer to ne postoji ili da mi to nemamo,nego nemamo ljude u vrhu koji će sutra 100% sa tim projektima i takvom industrijom dat posao hrvatskom narodu,ljude koji će znat rijeÅ¡it problem cca 400tsć nezaposlenih,mi takve ljude nemamo jer im je narod ove države to dopustija.Dopustili smo da se pljačkamo ko zatucane ovce,a tili bi radit na naftnim platformama...mislim da je to skupa cijena propusta koji traju preko 25 godina. Vlada i sabor znaju,da jedan mali nezadovoljni Hrvat bez posla,u kreditima do grla,neće uzet molotovljev koktel i Å¡iknit ga nasrid Markovog trga da se vidi i čuje njegov glas nezadovoljstva,nego će kupit kartu za Vrankvurt i reć "ja san pobiga" -jer bijeg je uspjeh danaÅ¡njeg Hrvata. I dok je god tako....nema pomoći i vječno ćemo bit u ratu sami sa sobom i podiljeni sve do groba