Placa ti je 3000-3500 USD samo na brodu ugovor 3-3.
Na nekom brodu ima elektricara na nekom nema neznan ni ja kako to kad san ja bia na brodu bia je elektricar a na brodu do nas nije bia struja pa opet dojde na brod. Samo sad ti njima 4 broda rade a tri su vezana tako da neznan kolika im je potraznja. Al tribali bi krenit radit kroz ovi misec???
Vođa;93975 said:kolka je plaća trećem kuverte... jel postoji uopce...
kolko traju ugovori?
fala![]()
Malo pogledaj ovu temu unazad od početka pa će?? naći odgovor na pitanje:
NA BRODOSPAS-u NEMA TREĆEG KUVERTE !!!!!!!!!!!
Vođa;93975 said:kolka je plaća trećem kuverte... jel postoji uopce...
kolko traju ugovori?
fala![]()
Zna li tko kolika je plaća električaru na Brodospasovim suplayerima ??
I kakve je to politika jel znam da nekim brodovima imaju a na nekin nemaju električare ,
ako ko ima info iz prve ruke da mi pobi?žnje objasni situaciju Unaprijed Hvala![]()
Malo pogledaj ovu temu unazad od početka pa će?? naći odgovor na pitanje:
NA BRODOSPAS-u NEMA TREĆEG KUVERTE !!!!!!!!!!!
ima prijatelju ima ,taman mi prika do??a iz Kaira ,treći palube
1800 dolara ,3 miseca![]()
Vođa;94002 said:a jesi nabrijanstvari se brzo minjaju pa nije zgorega pitat frisku informaciju
to samo kad je na brodu ili??
![]()
Nije to slučaj samo sa Brodospasovim supplayerima .
Ako je klasičan supply ,električar im nije ni potreban , a Kapo akone zna,svako malo su u portu .
Ali ako je ankorhandler ili imatowing winch i tuggere tu trpaju električare .
Znalo im se događati ( ne govorim samo za brodospas ) da odu u offhire od strane rig mastera radi kvara na nekom od uredjaja , električne sitnice ...npr mola se proximity switch , izbaci osigurać .
A tu gube veliku lovu.
Pa su vratili električare na te vrste , makar i onda ponekad nema valjde .
Ali uglavnom Kapo ostaje a struju mjenjaju sa drugim dok to ne pro??ljaka.
Zna sam 10 dana biti ??etati , izmi??ljati posao..a znao sam se i znojiti kad je tribalo rije??itia ovi piaju ,kad će to bitigoovoda znajureći Rigu..inaće smo offhire...??to bi bila odmah sramota za brod
Eto tako ja mislim,a mo?žda i nisam u pravu .
POzzz Chorke
ima prijatelju ima ,taman mi prika do??a iz Kaira ,treći palube
1800 dolara ,3 miseca![]()
Ja jo?? nisam ćuja da na offshore-u ima 3. kuverte .......ako gri??in "prosvitlite" me molim![]()
Kolega niste obavesteni kako treba i po pravilima struke.Ja jo?? nisam ćuja da na offshore-u ima 3. kuverte .......ako gri??in "prosvitlite" me molim![]()
Kolega niste obavesteni kako treba i po pravilima struke.
Ja jo?? nisam ćuja da na offshore-u ima 3. kuverte .......ako gri??in "prosvitlite" me molim![]()
pa ce placat 2 sekonda na brodu nego ovako lipo ka treci i na placi treceg ...