Brodospas......

moon i sun su bili u coastguardu. mislin da ga ibis nikad nije radija. ako se dobro sican prica, napravljen je u holandiji za brodospas, nije ima prijasnjih vlasnika.

nisu ga za qrc zvali jahta, i danas je takav smjestaj za neke nedostizan

Zna li tko kolika je plaća električaru na Brodospasovim suplayerima ??
I kakve je to politika jel znam da nekim brodovima imaju a na nekin nemaju električare ,
ako ko ima info iz prve ruke da mi pobižnje objasni situaciju Unaprijed Hvala :uzdravlje

Placa ti je 3000-3500 USD samo na brodu ugovor 3-3.
Na nekom brodu ima elektricara na nekom nema neznan ni ja kako to kad san ja bia na brodu bia je elektricar a na brodu do nas nije bia struja pa opet dojde na brod. Samo sad ti njima 4 broda rade a tri su vezana tako da neznan kolika im je potraznja. Al tribali bi krenit radit kroz ovi misec???

Placa ti je 3000-3500 USD samo na brodu ugovor 3-3.
Na nekom brodu ima elektricara na nekom nema neznan ni ja kako to kad san ja bia na brodu bia je elektricar a na brodu do nas nije bia struja pa opet dojde na brod. Samo sad ti njima 4 broda rade a tri su vezana tako da neznan kolika im je potraznja. Al tribali bi krenit radit kroz ovi misec???

Ok puno hvala na informacijama :uzdravlje

Vođa;93975 said:
kolka je plaća trećem kuverte... jel postoji uopce...
kolko traju ugovori? :D

fala :uzdravlje

Malo pogledaj ovu temu unazad od početka pa će?? naći odgovor na pitanje:

NA BRODOSPAS-u NEMA TREĆEG KUVERTE !!!!!!!!!!!

Malo pogledaj ovu temu unazad od početka pa će?? naći odgovor na pitanje:

NA BRODOSPAS-u NEMA TREĆEG KUVERTE !!!!!!!!!!!

ima prijatelju ima ,taman mi prika do??a iz Kaira ,treći palube :uzdravlje

Vođa;93975 said:
kolka je plaća trećem kuverte... jel postoji uopce...
kolko traju ugovori? :D

fala :uzdravlje

1800 dolara ,3 miseca :uzdravlje

Last edited:
Zna li tko kolika je plaća električaru na Brodospasovim suplayerima ??
I kakve je to politika jel znam da nekim brodovima imaju a na nekin nemaju električare ,
ako ko ima info iz prve ruke da mi pobi?žnje objasni situaciju Unaprijed Hvala :uzdravlje

Nije to slučaj samo sa Brodospasovim supplayerima .
Ako je klasičan supply ,električar im nije ni potreban , a Kapo akone zna,svako malo su u portu .
Ali ako je ankorhandler ili imatowing winch i tuggere tu trpaju električare .
Znalo im se događati ( ne govorim samo za brodospas ) da odu u offhire od strane rig mastera radi kvara na nekom od uredjaja , električne sitnice ...npr mola se proximity switch , izbaci osigurać .
A tu gube veliku lovu.
Pa su vratili električare na te vrste , makar i onda ponekad nema valjde .
Ali uglavnom Kapo ostaje a struju mjenjaju sa drugim dok to ne pro??ljaka.
Zna sam 10 dana biti ??etati , izmi??ljati posao..a znao sam se i znojiti kad je tribalo rije??itia ovi piaju ,kad će to bitigoovoda znajureći Rigu..inaće smo offhire...??to bi bila odmah sramota za brod
Eto tako ja mislim,a mo?žda i nisam u pravu .
POzzz Chorke

predobro svakako ...
iden zaklat par prasadi i osusit prsute pa odnit doli svakom po jedan da me ukrcaju :mad:

triba probat upast ;)

fala na informaciji

@Vođa

Sorry prika ali nisam ja niti malo nabrijan samo kad sam ja bija na Brodospas-u a to je bilo pri godinu ipo nije bilo nego sekondo i ćif a sumnja sam da sad na recesiju uvode i trećeg......to mi je malo :confused::confused::confused:

Nije to slučaj samo sa Brodospasovim supplayerima .
Ako je klasičan supply ,električar im nije ni potreban , a Kapo akone zna,svako malo su u portu .
Ali ako je ankorhandler ili imatowing winch i tuggere tu trpaju električare .
Znalo im se događati ( ne govorim samo za brodospas ) da odu u offhire od strane rig mastera radi kvara na nekom od uredjaja , električne sitnice ...npr mola se proximity switch , izbaci osigurać .
A tu gube veliku lovu.
Pa su vratili električare na te vrste , makar i onda ponekad nema valjde .
Ali uglavnom Kapo ostaje a struju mjenjaju sa drugim dok to ne pro??ljaka.
Zna sam 10 dana biti ??etati , izmi??ljati posao..a znao sam se i znojiti kad je tribalo rije??itia ovi piaju ,kad će to bitigoovoda znajureći Rigu..inaće smo offhire...??to bi bila odmah sramota za brod
Eto tako ja mislim,a mo?žda i nisam u pravu .
POzzz Chorke

znam ja pobli?že situaciju jel mi je od staroga prika kapo kod njih koji nevodi sa sebon elektricara nego on zna oko struje pa radi i jedno i drugo .:uzdravlje

ima prijatelju ima ,taman mi prika do??a iz Kaira ,treći palube :uzdravlje

1800 dolara ,3 miseca :uzdravlje

ovisi ako je Jadran onda je 2 misec on/off
a ako je doli egipat onda je 3 on/off

Last edited:
3 Kuverte ne postoji nego to je samo na ovim novim brodovima a naravno i svugdi vanka da na brodu ima dva sekonda. To ti je taj treci oficir... Jel doli u Egiptu ima vise posla pa su u gvardiji po dvoje 6-6. Barba i jedan sekonda a chif sa drugim.

Kolega niste obavesteni kako treba i po pravilima struke.

zato sam i reka da me se prosvitli, ali di sam ja bija uvik su bila dva sekonda a nisam vidija trećeg a ako ne grišim na Brodospasu nema osim ako nisu uveli na ova dva nova broda kao šta je kolega gori spomenija :))))

Last edited:
ako bi bija ukrcan treci onda ne bi bilo sekonda. tako je bilo u proslome stoljecu i pocetkon ovoga. kako je sad ne znan. treci bi onda radija sve sta sekondo inace radi

Last edited:
Ja jo?? nisam ćuja da na offshore-u ima 3. kuverte .......ako gri??in "prosvitlite" me molim :o:o:o:o

hmmmmm kako ne kuzis jebemu "matanova skola" AKO UKRCAS DVA SEKONDA ONDA MORAS DAT DVI SEKONDOVE PLACE A OVAKO DAS PLACU SEKONDU A OSTALO 1800 KIKIRIKIJA TRECEM.. A RADE ISTI POSAL I DRZKE GVARDIJU 6.6
kako je vec neko napisa jedan sa barbom a drugi sa cifom...

tako rade nasi domaci pametni nisu oni bourbon:udriglavom pa ce placat 2 sekonda na brodu nego ovako lipo ka treci i na placi treceg ...
komprende? :uzdravlje

Back