Bourbon offshore

Pa di na 115, moj brod, brod koji sam preuzeo kao novogradnju u Kini, bio na njemu 4 godine, ali cujem da sad nije ni sjena od onog sto je bio, da je posada Filipini (Ukljucujuci i Mastera i Cifa), Kapi su nasi i molio bih te ovim putem da ih puno pozdravis, a znam i koga si onda mijenjao, pazi sa Filipima, velika govna kao zapovjedni kadar, to cak i sami Filipi govore za svoje.

Nema problema, kad dodjem na brod Kapo dobiva jedan ljep pozdrav :).
Inace sam jos u Dohi (BOSIET i H2S).

I hvala na upozorenju :uzdravlje

CRANE OPERATOR / AB for BOURBON PERIDOT

Sector:
Offshore/Energy
Rank:
Crane Driver
Date Posted:
13 January 2015
Vacancy Details

Experience: KNUCKLE BOOM EXPERIENCE
Additional requirements: SPARROWS STAGE 3, HUET
vessel type: MPSV
vessel description: MPSV, BOURBON PERIDOT
contract lenght: 6 / 6 WEEKS ROTATION
salary: $19500 per month spent on board + $500 RETURN BONUS + BENEFITS
date of embarkation: 9TH FEBRUARY 2015 / ABIDJAN

Please send your cv to agnieszka.rekawik@vships.com
or
recruitment.gdynia@vships.com

with job title.
CRANE OPERATOR / AB for BOURBON PERIDOT | Jobs | VShips VCrew

Je li ovo neka štamparska greška ili je stvarno toliko?

:confused:

Moguce da je stvarno toliko jer je brod pod Bourbon Norway a tamo su sta se tice Bourbona najace place. Samo sta su tamo 90% norvezani.
Cini mi se da ima ode jedan clan foruma koji je pukom sricom zavrsija na B. Norway, on bi moga znat jeli to ta placa.

Btw ovo je rezervirano za poljake... :rolleyes::rolleyes:

Radin na istom fieldu sa Peridotom I kako je kolega reka ovo je samo za poljake eventualno mozda da se ko javi u v ships u rijeku.Zanimljivo da ovi Ab crane operator ima vecu placu nego DPO na istom brodu

Di god se okrenes svugdi su poljaci i to govorim za office a u nas dode covik trazit posa pa ga ono laganini a nema nista ovo ono izlizane pihdarije riga mi se od nasih agencija...dok poljaci guraju di god mogu svoje...sramota jbt.

Di god se okrenes svugdi su poljaci i to govorim za office a u nas dode covik trazit posa pa ga ono laganini a nema nista ovo ono izlizane pihdarije riga mi se od nasih agencija...dok poljaci guraju di god mogu svoje...sramota jbt.

Sjor crta zara najdrazi mi je komentar na trazeni odnosno aplicirani posao " plove stare posade!" :D e to je vrh vrhova :D

A stare posade da da to je spika marinera-mustre a ubi boze

Sve ovo jada sto smo tu i tamo su poljske mrvice...svugdi su u svakom ofisu

Last edited:

Kako vidim dolaziÅ¡ polako na moje političke stavove..,

Na proÅ¡lom brodu doÅ¡ao nam kapo poljak i kaže meni: "Otkuda ti ovdje, ja sam čuo da vi Hrvati idete samo na velike plaće?" Kao kapo je inače bio tipični mudrijaÅ¡ poput naÅ¡ih, tj. puno zujanja a malo meda.., jednom doÅ¡ao iz vana pijan i na kaniželi me pozdravlja s "Haj Hitler".., poslije Rusi napisali peticiju da ga potjeraju s broda itd. Pitaju mene hoću li i ja potpisati.., a ja kažem "konječno, dawai!"

Imali smo na taj brod promjenu registra, promjenu zastave, za pet mjeseci preko 10 inspekcija gore po Evropi. I svi inspektori koji su dolazili mahom Poljaci i Litva.., a naÅ¡i se qrče kao čimbenik u pomorstvu.., jaki su jedino za syebati te kada slučajno negdje upadneÅ¡.

Poljaci su dobri ljudi, jedino Å¡to se tiče pića nitko im nije ravan! Jednom su satrali mene i jednog Rusa.., mamu im.., 25 litara konjaka smo popili s njima.., zamalo poslije nismo propali u rijeku, vozila nas neka lancia preko rijeke, jer smo bili vezani na drugoj strani rijeke od grada.., a rijeka puna krokodila, i pirana..,

Last edited:
Smradovi mali balkanski

Zivili ljudi
Da ovo je placa koju su i meni nudili jos prije dva miseca,ovo je placa u rangu drillinga za dizalicara.
Prica sam nedavno sa jednim nasim kapetanom sa Bourbona i kaze da dizalicar ima vise nego on.
Zasto su firme sa support brodovima pocele davat ovolike place,pokusat cu opisat.
Prije za radit kao dizalicar na support brodovima bija dovoljan sparrow stage dva (koji kosta skoro 22.000 kuna) i tada su place bile manje i to dosta kad sam ja bija na Bourbona.
Od prije pet godina dosa je zakon da dizalicari i na support brodovima moraju imat sparrow stage tri (isto kosta,razlika je iskustvo koje se stjece za polagat stage tri) i naravno da firme moraju poslat ljude na tecaj ili dode covik na brod.
I tada kad se dobije stage tri otvorena su vrata na puno puno mista,tako da su dizalicari sa Bourbona prilazili na DOF,Siem i druge jace firme koje bolje placaju i da ne izgube ljude sada nude ovoliko novca jer ne zele bit samo training firma koja placa sve pa ovi odu ca.
I to nije placa samo za poljake nego za sve,moram priznat da me iznenadilo kad me zvalo iz Bourbona i ponudilo ovu placu i mislija sam da me ko zeza.
Sta se tice poljaka,recu vam da je na mom drillshipu u misec dana otislo sest ljudi zbog dvojice poljaka,tri deck pushera i tri dizalicara,a mislim da bi ja moga bit sljedeci iako mu se zapivalo gadno iz Kopenhagena da ako jos neko da otkaz zbog njega da ce bit svega.
Ljudi su jednostavno sjebani i gonici robova,ima ih i dobrih koje znam i dovoljno je rec da ovu dvojicu mrze i njihovi.Jedan je cif a drugi asistent i jedino su njih dva problem na cilom rigu.
A da ne govorim kad neko zna vise od njih e onda tek polude...
Eto to vam je storija oko ove place i poljaka

@Dizalicar, svaka čast na objaÅ¡njenju. Isto je lijepo čuti da se firme bore za svoje ljude na takav način, odnosno sa pozamaÅ¡nom svotom novaca a da ne govorim o plaćanju treninga i tako to.

Katolici sjebase sve
Daj protestante,pravoslavce i muslimane

Send from my Super Kinez

Nisam tako mislio Jose.., na ovom brodu sve katolici talijani, osim jednog Jusufa iz Bosne i ja nevjernik, tovariÅ¡ paganin agnostik. Već tjeram treći mjesec na brodu i joÅ¡ mi nije niti jedan katolik digao tlak.., niti blizu. Al' zato je Jusuf tu..,

Last edited:
Gavro prikrstit ces se i ti jedan dan

A neću.., neću.., religija je samo moćno sredstvo za kontrolu ljudi. Bog ima osobine polja, kao npr. magnetsko polje, električno polje i sl. Svi smo na jednak način uronjeni u to polje i pod njegovim smo utjecajem. Ne treba nikakav posrednik za to polje.., to su gangsterske priče, poput onog Gangstera iz Imotskog Å¡to spaje žene i muÅ¡karce.

A Yusuf, priča priču.., "eee, Å¡ta će mu ovo.., zatim, da je doma veliki lovaÅ¡ i da ima veze malte'ne u Pentagonu i White House". Ja mu na to rekao "pajdo, ako je tako kako govoriÅ¡, Å¡to si uopće dolazio ovdje?".., a on meni u facu, da prostiÅ¡ "puÅ¡i qu...".

?!

Back