@Asinkronus
Politika Bourbona se nije promijenila prema Hrvatima koliko je meni poznato, najzadnju info ja imam od prije par tjedana i prije par dana, prije par tjedana mi je rekao jedan moj prijatelj cif da naviga za 210 eura a da ga je dosao mjenjati Indijac za 300 eura, dok mi je prije par dana prijatelj kapetan rekao da ima 310 eura a mijenja ga Poljak za 380 eura, sto po meni nije mala razlika ni za cifa ni za kapetana.
Hrvata koji mozda imaju malo bolju placu na Bourbona ima ko prstiju na jednoj ruci, a svi ostali koji se hvale ciframa preko 400 eura (bez bonusa a i masu njih cak i sa bonusom) LAZU, ja znam samo dvojicu preko 400 eura (Hrvata) i neka mi nitko ovdje ne prodaje muda za bubrege jer jako dobro znam i upucen sam u Bourbon, pa i prije 4 - 5 dana sam pricao sa Nyonom.
TDW je pregazio Bourbon sto se tice placa ko plitak potok, i place koji neki Hrvati imaju na TDW na Bourbona mogu samo sanjati, ali dao bi se i kladiti da i najmanja placa kapetana na TDW je veca od najvece na Bourbona.
Inace, znam da Mustra gura, stvarno Mariner gura nase sakom i kapom ali zbog onog govna od Poljaka nije mogao, sto ce sad biti otkad je dosao drugi crew manager, viti cemo, oni bi Mustri poslali ponudu za potraznjom samo top 4 i kad bi im on proslijedio CV potencijalnog kandidata oni bi uzeli drugog (info iz prve ruke) a ostale rankove su uzimali na kapaljku.