Pozdrav!
Nesto se pregovaram sa Bourbonom (BOG), oko ukrcaja na jedan od njihovih brodova u Nigeriji-Angoli kao 2nd Off. DPO.
Slao sam jim aplikaciju za MPSV, ali koliko sam skuzio oni bi mene slali na PSV-AHTS, sto je i razumljivo ako se pogleda moje offshore iskustvo.
Naime bio bi zahvalan ako mi neko ko je upucen u situaciju moze rec kakvu placu trebam da ocekivam, jeli placa za sve u rangu ista ili zavisi za koliko se nagodis???
Inace sam bas dobio Full DP brevet a imam i Ch. Off. unlimited ticket (to vam ne kazem da se hvalisam, nego da vam dam bolju sliku situacije)
pozz i hvala unaprjed !!!
je ides u nigeriju ili angolu. u nigeriji imas 15 % bonusa na placu i mogucnost da zavrsis u grmlju u nekoj prasumi.Pozdrav!
Nesto se pregovaram sa Bourbonom (BOG), oko ukrcaja na jedan od njihovih brodova u Nigeriji-Angoli kao 2nd Off. DPO.
Slao sam jim aplikaciju za MPSV, ali koliko sam skuzio oni bi mene slali na PSV-AHTS, sto je i razumljivo ako se pogleda moje offshore iskustvo.
Naime bio bi zahvalan ako mi neko ko je upucen u situaciju moze rec kakvu placu trebam da ocekivam, jeli placa za sve u rangu ista ili zavisi za koliko se nagodis???
Inace sam bas dobio Full DP brevet a imam i Ch. Off. unlimited ticket (to vam ne kazem da se hvalisam, nego da vam dam bolju sliku situacije)
pozz i hvala unaprjed !!!
Puno hvala na odgovorima, javim ako se uspjem dogovorit![]()
Ocito su onda digli place, jer do prije godinu - dvi, za sekonda sa full DP si moga dobiti 150 eura a ako si ima srice onda 170 - 180 eura bez obzira o kojoj vrsti broda se radilo.
Pitanje, koji Bourbon, BOG, BOS, BON, BOMMI.....? jer i tu postoje razlike u dnevnici.
U mom slucaju BOG, na kraju smo se sve dogovorili I bas sam danas dosao u Qatar da se ukrcam na BL 115![]()