Bourbon offshore

Tocno je ovo sto je Casper napisao, ima jos izuzetaka 20-30 EUR vise od ovih cifri, ali to je to u pravilu...
Tko god ima iskustva nece doc sigurno na Bourbon zbog place...:uzdravlje

Da u pravu si ali to je bilo prije 3-4godine bar kod mene isle place gori i to jer je bila pobuna na firmi jer su oficiri palube imali 30posto vecu placu od strojara...pa su ovi uspomoc jednog naseg sekonda makine uvidili veliku razliku pa su to pokusali isppravit ali i dalje je to velika razlika jer mene cif koji dode po prvi puta tuce za kilo e...tako da kad usporedin ovo sto je kasper pisa sekondo odi na psv ima veci placu od njega...a opet sa moje firme par ljudi je otislo na tidea za kilo e vecu placu otkad je dosa g.ilija

@Crta Zara,

Neznam kome si se obratija, ovo sto ja sam ja napisa za Bourbona je SADA, samo njih par je mozda dobilo vise nego sto sam ja napisa i to otkad sam ja isa ca, a ja sam isao prije godinu dana, kazem ti da sam u stalnom kontaktu sa Bourbonom i sa ljudima koji su na Bourbona, tako da je ovo sto sam ja napisa AMEN a moze govoriti tko sto hoce, LAZU.

Mene sekondo kod tebe ne tuce sada, tuka me dok san bio na Bourbona, a sad je malo firmi koje placaju ko TDW, ja do sad nisam cuo da itko ima koliko se ima na TDW, a mislim da bi i ja sad treba dobiti povecanje nakon godinu dana i ako se to dogodi onda se ja ne mislim tako skoro micati sa TDW-a pa cak ni kad bi dobio ponudu na DSV na nekoj renomiranoj firmi i to za kapetana.

Last edited:
Casper nisan se nikome obratija nego san se zacudija kako burbon malo placa ljude..a i spomenija san da sekondo palube ode tuce barbe na burbonu dok tide tuce barbe odi..bice me nisi ubra :-)

Pozdrav!

Nesto se pregovaram sa Bourbonom (BOG), oko ukrcaja na jedan od njihovih brodova u Nigeriji-Angoli kao 2nd Off. DPO.
Slao sam jim aplikaciju za MPSV, ali koliko sam skuzio oni bi mene slali na PSV-AHTS, sto je i razumljivo ako se pogleda moje offshore iskustvo :D.
Naime bio bi zahvalan ako mi neko ko je upucen u situaciju moze rec kakvu placu trebam da ocekivam, jeli placa za sve u rangu ista ili zavisi za koliko se nagodis???
Inace sam bas dobio Full DP brevet a imam i Ch. Off. unlimited ticket (to vam ne kazem da se hvalisam, nego da vam dam bolju sliku situacije :p)

pozz i hvala unaprjed !!!

Sa svim papirima sto imas, mislim da ti vise od max 170 eura nece dat. Ali pitaj, nikad se ne zna...;)

Pozdrav!

Nesto se pregovaram sa Bourbonom (BOG), oko ukrcaja na jedan od njihovih brodova u Nigeriji-Angoli kao 2nd Off. DPO.
Slao sam jim aplikaciju za MPSV, ali koliko sam skuzio oni bi mene slali na PSV-AHTS, sto je i razumljivo ako se pogleda moje offshore iskustvo :D.
Naime bio bi zahvalan ako mi neko ko je upucen u situaciju moze rec kakvu placu trebam da ocekivam, jeli placa za sve u rangu ista ili zavisi za koliko se nagodis???
Inace sam bas dobio Full DP brevet a imam i Ch. Off. unlimited ticket (to vam ne kazem da se hvalisam, nego da vam dam bolju sliku situacije :p)

Ali cekaj Multipurpose platform supply vessel je iznad ahts???nebi bas reka...ahts je za psv...real offahore

Pozdrav!

je ides u nigeriju ili angolu. u nigeriji imas 15 % bonusa na placu i mogucnost da zavrsis u grmlju u nekoj prasumi.
to oko 170 eura je tu negdi. mozda mos i malo vise dobiti ovisi o floti i tvom iskustvu i koliko je njima prisa za nac covika

Pozdrav kolege

Moze li mi neko rec s Bourbona kakve su sanse upast kao Crane Operator Sparrows stage2
Imam nesto iskustva u offshoru i 12+ miseci na kraju. bio sam na mobile i construction cranes.
Upravo cu ucinit sparrows, bukira sam ga za 12-ti miseci a u prvi se nadam Opito Bosiet,Mist,Ebs,Huet i Oguk medical.
Pa krecem u potragu za novim poslom.
Ako neko ima volju napisat iz prve ruke bia bi zahvalan.
Zivili

Istina, I meni (sa full DP), preko Humber ship service ponudili 220€ + bonusi (10% godisnje, 5% na 3 godine i cjeloljetni wordwide medical), a brod je PSV.

Ocito su onda digli place, jer do prije godinu - dvi, za sekonda sa full DP si moga dobiti 150 eura a ako si ima srice onda 170 - 180 eura bez obzira o kojoj vrsti broda se radilo.

Pitanje, koji Bourbon, BOG, BOS, BON, BOMMI.....? jer i tu postoje razlike u dnevnici.

Ja sam bija na Bourbon Trieste tri ipo godine i dva ugovora na Bourbon Emerald,priko Ivette san isa.
Ima sam placu kao dizalicar 250-270 eura dan,znam da su tako imali i DPOi,jedino prvi ugovor kad bi DPO dosa ima je 230 eura dan.Tu je bija ukljucen i nigerijski bonus.Pricam o ROV brodovima a za suplay ne znam.I mi smo imali na Triestea placu malo vecu nego na drugim brodovima jer jednostavno nije mogla nac dizalicare,bili smo Poljak i ja prve dvi godine a u tom razdoblju oko desetak ih je dolazilo i odlazilo.
Kad sam isa ca u drilling znam da mi je Ivette rekla da mi moze dat 300 euradan najvise,ali znala je da sam mora otic dalje.

Ocito su onda digli place, jer do prije godinu - dvi, za sekonda sa full DP si moga dobiti 150 eura a ako si ima srice onda 170 - 180 eura bez obzira o kojoj vrsti broda se radilo.

Pitanje, koji Bourbon, BOG, BOS, BON, BOMMI.....? jer i tu postoje razlike u dnevnici.

U mom slucaju BOG, na kraju smo se sve dogovorili I bas sam danas dosao u Qatar da se ukrcam na BL 115 :uzdravlje

Po meni je Bourbon i isa u kurac otkad su poceli trazit ljude preko drugih agencija ka sta je humbert di su prednjacili padobranci iz meksika. A to je sve bilo maslo od onog poljaka. Izlazile su novogradnje na kojim je bilo vise od 50% novih ljudi a ostalo poljaci.

Bourbon preko Humbera krca sta ja znam barem vec 6 godina, tako da to nije nista novo i cesto rade sa xltc.

U mom slucaju BOG, na kraju smo se sve dogovorili I bas sam danas dosao u Qatar da se ukrcam na BL 115 :uzdravlje

Pa di na 115, moj brod, brod koji sam preuzeo kao novogradnju u Kini, bio na njemu 4 godine, ali cujem da sad nije ni sjena od onog sto je bio, da je posada Filipini (Ukljucujuci i Mastera i Cifa), Kapi su nasi i molio bih te ovim putem da ih puno pozdravis, a znam i koga si onda mijenjao, pazi sa Filipima, velika govna kao zapovjedni kadar, to cak i sami Filipi govore za svoje.

@Asinkronus

Da, istina, i ja sam dobio nekoliko casnika mexikanaca preko Humberta dok sam bio na Bourbona i to za dosta vecu lovu nego sto je u tom trenutku imao nas casnik.

Poljsko smece, a neka, bar sam mu se matere naheba :kafa

Last edited:
Back