Benificirani Radni Staz

Imas jos jednu stvar u tome svemu.Casper je placa to za sve ove godine za koje mi nismo,a i dan danas placa s tim da placa duplo nego mi ako ne i jace. On je super pomorac. On placa za rank admirala ocito mada taj rank uopce ne postoji prema onom popisu. Casper ajde napisi ovde koliko ti izdvajas misecno.

Neznam sad tocno u lipu, ali oko 5000 kn dok sam na brodu a kuci tocno polovicu od toga.
Samo me nemojte sad opet pitati da skeniram uplatnice i da ih stavljam tu na forum, nemam ih sa sobom ali ima ih na mailu od UPH-a.
Takodjer imam dopunsko, Unlimited "Plasticnu" karticu za zdravstveno, pa se malo cudim kad je Dalmos reka da ostali nemaju, ja san dobio karticu od Zdravstvenog i Unlimited je sa OIB-om na njoj.

Dopunsko ti vi??e ne vridi...ukoliko ga ?želi?? nastaviti koristiti mora?? platiti i tek onda će karica biti ponovo aktivirana...:udriglavom

trajni nalog na dopunsko pa nece bit problema....tako lopovima sidne svaki misec kesica....
a sta se svi veselite? tuka jaca nesto rekla i sta sad, di je to u NN? ka da je provalila malo gluposti do sad, pa to bar postaje svakodnevica. :rolleyes:

Dopunsko ti vi??e ne vridi...ukoliko ga ?želi?? nastaviti koristiti mora?? platiti i tek onda će karica biti ponovo aktivirana...:udriglavom

Placan, placan Zrile, i aktivna mi je, i kako je reka bumbo, oni su to sami rijesili i salju mi trajnim nalogom.

@Mani
Platija bi ja tebi, ali mene je caca natira da mu to radim besplatno.:udriglavom

Neznam sad tocno u lipu, ali oko 5000 kn dok sam na brodu a kuci tocno polovicu od toga.
Samo me nemojte sad opet pitati da skeniram uplatnice i da ih stavljam tu na forum, nemam ih sa sobom ali ima ih na mailu od UPH-a.
Takodjer imam dopunsko, Unlimited "Plasticnu" karticu za zdravstveno, pa se malo cudim kad je Dalmos reka da ostali nemaju, ja san dobio karticu od Zdravstvenog i Unlimited je sa OIB-om na njoj.

Ja bi ti da platinastu da si meni ovako uredan platisa. Ne volim nista vise u zivotu od tocnosti i preciznosti.

Ja bi ti da platinastu da si meni ovako uredan platisa. Ne volim nista vise u zivotu od tocnosti i preciznosti.

A sto cu,
Moj Kapo mi danas isto govori da placan previse, vise san sam sebi dosadan, covik mi pokaza njegove uplatnice, daja mi u excelu program za obracun doprinosa za 2011 godinu, kad san bija doma u poreznoj, izvozali me nekin pravilnicima, odredbama, amandmanima...., jedva san ceka da izadjen vanka, i sritan sto i ovoliko placan, uvjerili su me da san jos i dobro prosa.
Moj kapo mi je da jednu ideju, koju jos dosad jedino nisan primjenija, pa ako to ne upali onda mi nema druge nego vaditi AK47 iz naftaline :(

Cekaj, sta je onda, prnija beneficirani u papar?
misli.gif

Kako je ovo bilo za ocekivat
Hail.gif

Evo na str. 8 SD ka?že da je donesen amandman na prijedlog izmjena Pomorskog zakonika. Minja se clanak 129 a. Aj,to je dobro. Ne??to se događa. Je bilo tvrdo,ali je Jaca pročitala pismo i valjda ne??to novo spoznala.
A onda u dnu strane 8 na?? neizostavni i sveprisutni mecena i spasitelj. Braco. Kupi vrhnje ka i obično.Čovik se trudi .Zaslu?žan,nema ??ta. Pregovara je 20 godina za ovo ishodit. Vidi se na njemu da je iscrpljen od brige i borbe za prava pomoraca. Sad je zere odahnija.
Strana 16 istoga Dnevnog lista."Na?? " G. Zubčić. Lipo pi??e ,ali nas ne spominje. Opet Braco. Ka oni(SPH) su se trudili. I neke Udruge. Koje Gorane,koje?
Malo nas hebe marketing. Igra odlična,do??li smo prid gol,ali nismo zabili.

Opet Braco. Ka oni(SPH) su se trudili. I neke Udruge. Koje Gorane,koje?

@Alkaid,

Nemoj molim te, ljut san ka papar cili dan, a ja mislin da je Propuh vec prominija cilu garderobu koju je donija sa sobon od muke, zva san ga na most, govori mi njegov cif da se ne mice iz kabine :( i da se znoji kada je u saunu usa :(, ja mislin da ga ni Billy the Kid nebi sad dobija u potezanju "Delete" :udriglavom

Evo na str. 8 SD ka?že da je donesen amandman na prijedlog izmjena Pomorskog zakonika. Minja se clanak 129 a. Aj,to je dobro. Ne??to se događa. Je bilo tvrdo,ali je Jaca pročitala pismo i valjda ne??to novo spoznala.
A onda u dnu strane 8 na?? neizostavni i sveprisutni mecena i spasitelj. Braco. Kupi vrhnje ka i obično.Čovik se trudi .Zaslu?žan,nema ??ta. Pregovara je 20 godina za ovo ishodit. Vidi se na njemu da je iscrpljen od brige i borbe za prava pomoraca. Sad je zere odahnija.
Strana 16 istoga Dnevnog lista."Na?? " G. Zubčić. Lipo pi??e ,ali nas ne spominje. Opet Braco. Ka oni(SPH) su se trudili. I neke Udruge. Koje Gorane,koje?
Malo nas hebe marketing. Igra odlična,do??li smo prid gol,ali nismo zabili.

Ne jebe nas marketing niti je to uopce bitno. Nas jebe kratka pamet hrvatskog pomorca kao i hrvatskog naroda u cjelini.To bi se dalo otprilike usporedit sa stanjem od prije 15-20 godina kad su domaci izdajnici popljackali drzavne firme,a onda danas s tim parama otvaraju radna mjesta i bivaju docekivani ko spasitelji.
Sami smo si krivi jer imamo pamcenje ko riba.Dok dojde do drugog kraja akvarija zaboravi sto se dogodilo.
Zato uvijek treba podjecat da su hrvatskog pomorca ovdje gdje je danas doveli izdajnici iz Sindikata pomoraca Hrvatske koji su hrvatskog pomorca jeftino prodali.Da su bili u talu sa Vladom koja je tom hrvatskom pomorcu nametnila i kolektivne ugovore sto je znacilo da mu se samo jos vise uzme,a da se da parazitima i neljudima poput Brazzadura,Svaline,Berlana,Maglera i Kronje.Neljudima koji nikad nista u svojim jadnim zivotima postigli nisu i koji se ujutro u ogledalo ne bi smjeli pogledat da imaju imalo obraza.
Trgli su se ima ravno dvije godine jer su neki drugi vjetrovi zapuvali. Neke druge snage su pocele razmisljat o svojoj kozi. Do tada je hrvatski pomorac dosao na takvo dno da ne moze vise dolje ni da hoce.
Ovih pet likova drzim najvecim grobarima hrvatskog pomorstva i izdajnicima svih pomoraca Hrvatske kako se nazivaju jer kako drugacije nazvat predaju bez ispaljenog metka osim izdajom.

Last edited:
Sabor je jucer jednoglasno izglasao beneficirani radni staz i ostale izmjene Pomorskog zakonika. Vladin amandman je prihvacen.

Cudi me sta nitko od vas to vec nije napisa?

Dakle nakon alternativnog skolovanja, jos jedan veliki korak naprijed.

Sad se triba izborit da se starijim kolegama omoguci retrogradni otkup prijasnjih godina staza, tako da i oni mogu rijesit punu penziju...

Idemo UPH!

Svaka cast to je bilo u cetvrtak po hitnom postupku zajedno sa izmjenama i dopunama zakona o parnicnom postupku(po 32. put s tendencijom da ce ga opet mjenjat).

Prava je tajna sreće u tome da mnogo zahtijevamo od sebe, a malo od drugih.
a ako bi mogli i obrnuto,nebi lose leglo,zasad cemo ostat altruisti dok ne uvatimo priliku da se popravimo

Sabor je jucer jednoglasno izglasao beneficirani radni staz i ostale izmjene Pomorskog zakonika. Vladin amandman je prihvacen.

Cudi me sta nitko od vas to vec nije napisa?

Dakle nakon alternativnog skolovanja, jos jedan veliki korak naprijed.

Sad se triba izborit da se starijim kolegama omoguci retrogradni otkup prijasnjih godina staza, tako da i oni mogu rijesit punu penziju...

Idemo UPH!

Tako je Kolega borili smo se, borimo se i boricemo se jer smo neovisni o tim kretenima.

UPH zivi dok u nama srce bije :uzdravlje

Back