Atlantska Plovidba

Kap. Dario Glunčić
tel (020) 352-285 / +385 020 352 288

ili AP centrala 352-333, pa trazi da te spoje sa kadrovskom

Last edited:
jesi li probao atlantsku, oni su do sada redovito primali asistente struje i jo?? primaju koliko ja znam

Jel ima neki poseban mail da se obratim atlantskoj ?
Poslao sam na ovaj general mail ( atlant@atlant.hr ) ali odgovora nema već 5 dana.

p.s ljudi izvinite ??to ovoliko pitam , spojim vam struju svima u novogradnje za uzvrat :D :uzdravlje

Jel ima neki poseban mail da se obratim atlantskoj ?
Poslao sam na ovaj general mail ( atlant@atlant.hr ) ali odgovora nema već 5 dana.

p.s ljudi izvinite ??to ovoliko pitam , spojim vam struju svima u novogradnje za uzvrat :D :uzdravlje

na mail koliko znam ne odgovaraju, ja sam isto slao ali ni??ta dok ne nazove?? ili jo?? bolje pođe?? do njih osobno. Ako ikako mo?že?? nazovi i najavi se i dođi do Dubrovnika, s time si već učinio pola posla (iz vlastitog iskustva govorim, ni??ta bez osobnog kontakta). Ako jo?? ??to treba slobodno pitaj:uzdravlje

na mail koliko znam ne odgovaraju, ja sam isto slao ali ni??ta dok ne nazove?? ili jo?? bolje pođe?? do njih osobno. Ako ikako mo?že?? nazovi i najavi se i dođi do Dubrovnika, s time si već učinio pola posla (iz vlastitog iskustva govorim, ni??ta bez osobnog kontakta). Ako jo?? ??to treba slobodno pitaj:uzdravlje

Za sada ni??ta , hvala :uzdravlje
Nazvat ću da vidim ??to će mi oni reći. :)

Evo mene sad zvali da mi je ukrcaj na M/B City of Dubrovnik 10.11 u Taranto-Italija.

Last edited by a moderator:
prije jedno misec dana san prica s ljudima priko vhf pa mi rekli da su se place casnicima povecale 10 posto i da su ugovori svima 4 miseca......pa ko voli...
:kafa

znam da je prije bilo 2200 e i da su ugovori 4 a koliko doma to neznam.....ako je dignuto 10 posto to bi bilo onda 2420 e al ne drzi me za rič ovo ti je sve rekla kazala

placa 10 posto gori,svim oficirima
placa se seniority bonus svoj posadi (15-30 eura za svaku godinu na firmi)
pozdrav :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:uzdravlje:uzdravlje

svaka njima čast i njihovom "senjority-u" i "lojality-u",ali za??to muljaju i stavljaju krive informacije na maritime connector?

tamo su stavili plaći za 3rd eng 3 950 eura,a plaća ni blizu tome???

Oni se pravdaju da tako ispadne,ako si npr 5 godina lojalan firmi,pa dobije?? te bonuse i doprinosi.

za mene je plaća onaj iznos koji ti legne na račun,a to lojality i senjority,doprinosi,to se nas nebi tribalo ticati.

pametan čovik će sa određenim iznosom ke??a napraviti sam svoj senjority u 5 godina,na 100 drugih načina,od oročenja,stambene ??tednje itd.........

sritno svima na atp i da svi dobiju lojality i senjority.

neka daju permanent paću.pa da poka?žu koliko su oni "lojality"???

Back