Atlantska Plovidba

ali ne brini zvat ce te odma nakon 1.5 mjesec...pa kasnije jos 2 puta,ako ih odbijes 3 puta pisi kuci propalo...ali ako znas prave ljude i to se moze rijesit:p

ali i to ovisi o kojem je zvanju rijec.mozda se strojare zove malo ranije ali ostali mogu mirno spavat:cool:

Ne prodaju sve nego samo se micu iz biznisa s teskim teretima,a u narednih 2 godine dolazi im 7 novogradnji.

Atlantska plovidba

Atlantska plovidba

eto pitanje za vas koji znate vi??e od mene ..............
zanima me dali je ko radio na ovoj kompaniji, jer ' imam (mo?žda ) ' priliku upast kao asistent struje....kakvi su ugovori,plaća,sve sto ide s tim ...
hvala puno

Ja sam ti iz Dubrovnika to je na??a firma amo.Zavr??io sam nautiku ima 2 godine i jo?? čekam ukrcaj na njihove brodove kao kadet,stra??no ne??to ako nema?? vezu nemo?? nikako upast.A ??to se tiče posla tvoga hmmmm po mojim saznanjima brodovi im nisu lo??i ta je kompanija na dobrom glasu.

eto pitanje za vas koji znate vi??e od mene ..............
zanima me dali je ko radio na ovoj kompaniji, jer ' imam (mo?žda ) ' priliku upast kao asistent struje....kakvi su ugovori,plaća,sve sto ide s tim ...
hvala puno

stvarno ne znam za struje ali okreni 020 352333 trazi kadrovsku i pitaj

Mislim da bi mogao lako upasti jer im tog kadra uvijek fali.
Ugovor za asistenturu je 6 mj. lova oko 600e. Kasnije ovisno o ??koli i znanju, električarima je lova cca 2000e i ug. 6mj. a elektroničarima cca 3300e i ug. 4mj.
Sretno

Ja sam ti iz Dubrovnika to je na??a firma amo.Zavr??io sam nautiku ima 2 godine i jo?? čekam ukrcaj na njihove brodove kao kadet,stra??no ne??to ako nema?? vezu nemo?? nikako upast.A ??to se tiče posla tvoga hmmmm po mojim saznanjima brodovi im nisu lo??i ta je kompanija na dobrom glasu.

pa to....i ja sam cuo da je to rodbinska kompanija,tata,braća,nonići....međusobno da se povlače...ali isto cekam,predao sam sve,dobio sam odgovor da dolazi 6 novogranji i da na jedan od njih bi trebao......da je plaća za asistenta struje oko 1000â??,ali sto je bitno da oni plaćaju mirovinsko i socijalno,dok preko dgs-a su mi nudili 1100$ i sve bi to sam morao plaćat....katastrofa...

Back