crta zara
New member
Prijo virujen da je post bija osvrt na moj...koji sam napisa jer po gavri bi covik reka da bi brod bez njega potonija....tj malo je isa podrugljivo prima strojarima pa san reagira inace jako cijenim dobroga i iskusnoga elektricara ili elekrtonicara...nazalost ja sam ima ovog rusa(nije jedini)i jako lose iskustvo sa njim pa je nakraju odlicno ispalo da je osa u drugu smjenu..dok je meni dosa novi nas decko i clan je foruma i super suradujemo.nema veze za ovu kompaniju samo mala digresija vezano za struju. Sto se tice znanja nece ti ga fakultet dati jer nam je sustav skolovanja i kvalitete na vrlo niskim granama. o praksi da i ne pricam za vrijeme skolovanja znaci sve ovisi o pojedincu i koliko je zainteresiran.
Vidim da se pise o elektronicarima/elektricarima dosta podrugljivo sto mi je krivo kao jednom ETO u offshoru. Izgleda mi da su strojari i kapi dosta ljubomorni na nas kao da im krademo placu,ali kad je problem bogami cila posada stoji i gleda kako ti rjesavas problem i osigurajes brodu charter od nekoliko miljuna godisnje. Onda kad rijesis i kazes im sta je bilo onda je obicno reakcija pa nemogu virovat koj sitnica tamo neka zicica,neki relej ili tamo neki kondezator. ali zato kad triba dobit tlak na pumpi ili nedaj boze prominit i impeler onda jd to za elaborat. a da ne govorim ako nesto ne radi prevacit isti sekund odgovornost na stuju. pa makar to bili cooleri od ulja. Necu vise jer ima i nas svakakvih ali ima i strojara/ kapa koji su mazaci zapravo bez uvrede.
Moj kapo ima Dp maintenace i High Voltage ali isto se nemoze pomirit da imam vecu placu od njega.
LP.
.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Negdi san procita da neko pise o nekoj ljubomori i to mi ke stvarno smisno...i ja to jos nisan dozivija
boby je odlicno napisa.
Last edited: