Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

Bravo prijatelju.

Kako bi reka moj otac ( bio u ratu..) kad gleda Dinamo i Hajduk kako se tuku na utakmicama - Sramota,ja san se sa purgerima boria za Domovinu a sad se na??a dica tuku na utakmicama..-

Svi svoje vuku osim nas i zato mislin da je ovaj Forum poseban jer je pun dobonamjenih,??kolovanih i iskusnih ( mladih ) ljudi koji su spremni pomoći...

:uzdravlje

Slazem se sa tobom,medjutim ja sam bio u VROON-a prije 7 dana u Aberdinu u Officeu u Regent Centru (priko puta di se vezu brodovi od Nomisa,to znas),inace sto se tice placa nije istina da VROON ima vece place,odnosno istina je za sad ali mi smo dobili platnu listu u kojoj se vidi da od 1.1.2009 imaju svi isto, i u VROON-u su mi rekli da ce iz Nomisa svi prici u njihovu kancelariju,inace na mom ugovoru meni vec sad pise da san zaposlenik VROON-a a ne Nomisa,inace sad sam prvi pa kad se ujedinimo mozda se i upoznamo po pseudonimu:cool:

Volia bi ja da se upoznamo pa da iman bar jednog naseg na brodu nako malo za cakulu. ALi cili zivot san po strancima i navika san. a brate 28 dana je i nije problem. A jesi primjetia ovi skotski naglasak pobrodima . ko ih razumi majko moja. Btw viruj mi za place ali dabogda da imamo svi iste volia bi ja jer ne oduzimamo jedan drugome. Inace ja san predviden za novogradnju pa iman vise je rje brod electro propulzija i najmadi san in kapo pa zele da ostanem na firmi. Tako su mi rekli :uzdravlje

Volia bi ja da se upoznamo pa da iman bar jednog naseg na brodu nako malo za cakulu. ALi cili zivot san po strancima i navika san. a brate 28 dana je i nije problem. A jesi primjetia ovi skotski naglasak pobrodima . ko ih razumi majko moja. Btw viruj mi za place ali dabogda da imamo svi iste volia bi ja jer ne oduzimamo jedan drugome. Inace ja san predviden za novogradnju pa iman vise je rje brod electro propulzija i najmadi san in kapo pa zele da ostanem na firmi. Tako su mi rekli :uzdravlje

Tako je prijatelju,to san vec i napisa prije da recimo nemaju svi kapi,sekondi,itd.istu placu,ja recimo imam SSO polozen i to mi je bonus 50 funti po putovanju,zatim imam AMA, tu dobijem 1800 funti godisnje i + 250 funti sto san ga polozija,zatim imam i FRC isto 250 funti po putovanju,tako da znan da nemaju svi istu placu,neka ti je prijatelju i 10000 funti misecno nebi mi bilo krivo kunem ti se:uzdravlje

Tako je prijatelju,to san vec i napisa prije da recimo nemaju svi kapi,sekondi,itd.istu placu,ja recimo imam SSO polozen i to mi je bonus 50 funti po putovanju,zatim imam AMA, tu dobijem 1800 funti godisnje i + 250 funti sto san ga polozija,zatim imam i FRC isto 250 funti po putovanju,tako da znan da nemaju svi istu placu,neka ti je prijatelju i 10000 funti misecno nebi mi bilo krivo kunem ti se:uzdravlje

Pa normalno care dabogda doslo sta vise nasih ljudi. Pogotovo mladih i funta skocila na 11 ka u slavno doba. a ne danas je funta ka dolar u najbolje dane. Tako je i to je dobro sta dizu za svaki bravet i sta sve placaju. A recimi dali je sve proslo u redu s pozarom? I dali si na kursu za ITSO upozna MArtina debelog instruktora? tip je legenda ziva. :D

Pa normalno care dabogda doslo sta vise nasih ljudi. Pogotovo mladih i funta skocila na 11 ka u slavno doba. a ne danas je funta ka dolar u najbolje dane. Tako je i to je dobro sta dizu za svaki bravet i sta sve placaju. A recimi dali je sve proslo u redu s pozarom? I dali si na kursu za ITSO upozna MArtina debelog instruktora? tip je legenda ziva. :D

Mislis na Martina zvanog "SHOCK",kako nebi znaja,inace pozar je prosa u redu,a ko ce nego mi Hrvati,Kapo je isto nas iz Splita rodjen 65-e,on je prvi potega.

Mislis na Martina zvanog "SHOCK",kako nebi znaja,inace pozar je prosa u redu,a ko ce nego mi Hrvati,Kapo je isto nas iz Splita rodjen 65-e,on je prvi potega.

Da tako je na Martina SHOCKA san mislia. A sad je MArtin na novom CD-u koji se gleda po brodovima za refresh ITSO. Ja kad sna ga vidija zabedeknija od emija. Aj dobro da je sve proslo u redu s pozarom. Pozdrav i cujemo se drugi put

Svaka cast na info Casper!
Poslao sam im svoj CV i sad se samo nadam da ce se javit!
Kakve su mi sanse za upast tamo ovako bez iskusva? Inace sam navigo po kemikalcima, produktima, kontenjerasima i balkovima ali me sve vise privlaci taj Offshore!
pozz

Dalmos,
reci ti nama kolika ti je placa , godisnja ili mjesecna i je li permanent ili samo kad si na brodu?

PLAce su ti zavisi i poziciji i o brodu. Imas 3 vrste broda i zavisi koja te dopadne. Place za kapa su od 29 do 42 tisuce funti godisnje i to svaki misec. S polaganjem braveta placa se penje kao i s godinama na firmi. Za 3rd engineera placa krece od 23000 funti a za 2nda od 24000 Â?

Eto nadam se da ti je jasnije

Smisni, vidim da si brata uvalio tamo kod sebe. je li zadovoljan? Ili zali za cruiserima? Sto se tamo uopće radi osim sto se valjate aka ludi. Kakav je smjestaj i koliko budete na moru ili se vezete svaki dan.... ajde raspričaj se malo:))))))))))))))))))))))

Smisni, vidim da si brata uvalio tamo kod sebe. je li zadovoljan? Ili zali za cruiserima? Sto se tamo uopće radi osim sto se valjate aka ludi. Kakav je smjestaj i koliko budete na moru ili se vezete svaki dan.... ajde raspričaj se malo:))))))))))))))))))))))
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

iguazu, čini mi se da si na suissa?:
zvao sam tamo neki dan pa me lijepo otpilili..:udriglavom:udriglavom

A biče da si ih pitao da ti posude sto para dok se ne snađeš? A slusaj, neznam sto si pavlaka trazio, ustvari koje mjesto ali se nesto sprema iza Nove Godine( najvjerojatnije permanentna plaća za oficire) pa mozda kaklkuliraju s brojem ljudi. Napisi koju poziciju trazis pa cu ti moći konkretnije odgovoriti.

A biče da si ih pitao da ti posude sto para dok se ne snađe??? A slusaj, neznam sto si pavlaka trazio, ustvari koje mjesto ali se nesto sprema iza Nove Godine( najvjerojatnije permanentna plaća za oficire) pa mozda kaklkuliraju s brojem ljudi. Napisi koju poziciju trazis pa cu ti moći konkretnije odgovoriti.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ajde ne luduj, pitao sam za ukrcaj kao terco, tj. 4. prvi put, iako navigam od 88.
po kojoj teoriji bi ispitivao monade i bezvezarije, o ozbiljnom poslu je riječ.

Pa ti se ka njuferica palis, pa nemislis valjda da bi ti povjerovao da si ih zica paru. Ajmo ozbiljno, kod nas ti nema 4th Eng. tako da od toga nemas nista, ali ako imas volje na kontejnera nazovi u Rijeku , tamo imas čovika za CMACGM, koliko znam oni imaju 4th Eng. Eto to ti je bilo za ozbiljno. Sretno i nemoj se paliti , stedi energiju za bolje stvari;()))))))))))))))))))))))

Pa ti se ka njuferica palis, pa nemislis valjda da bi ti povjerovao da si ih zica paru. Ajmo ozbiljno, kod nas ti nema 4th Eng. tako da od toga nemas nista, ali ako imas volje na kontejnera nazovi u Rijeku , tamo imas čovika za CMACGM, koliko znam oni imaju 4th Eng. Eto to ti je bilo za ozbiljno. Sretno i nemoj se paliti , stedi energiju za bolje stvari;()))))))))))))))))))))))
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

dobro, dobro..bio sam u petak i u cmacgm.
, uzeli podatke i eto, kad bude zvat ćemo......

Svaka cast na info Casper!
Poslao sam im svoj CV i sad se samo nadam da ce se javit!
Kakve su mi sanse za upast tamo ovako bez iskusva? Inace sam navigo po kemikalcima, produktima, kontenjerasima i balkovima ali me sve vise privlaci taj Offshore!
pozz

Sorry sto se tek sad javljam, sanse za upasti su velike, a koliko je meni poznato izgleda da im fali ljudi a pogotovo sad kad je VROON i formalno uzeo NOMIS-a a VIKING-a jos i prije, ja san prije dva tjedna bija na breefingu i sad su nam svi papiri od VROON-a,Place su kako je Dalmos reka,ovisi na kojem si brodu,je da se valjas ali to i ne traje tako puno, uglavnom uvik imas dva tri dana valjanja pa dva tri dana dobra,evo mi smo imali 7 dana valjanja ali zato vec sad imamo 7 dana kalmu bonacu, a i sto se valjanja tice najvise te moze uvatiti 3 miseca godisnje i to od 10 do 3 miseca, pa sad racunaj ako si svaki drugi misec na brodu,znaci imaces pola 10,12,1 i pola 3 miseca lose, i to ne svih 28 dana,OK ima njih koji su dozivili svih 28 dana lose ali rijetko, a brodovi i nisu tako losi, kad je forca onda brate lagano provu u vitar i gori, doli,nije ka na kontejnerasima di san ja bija priko 250 metara, ali 28 dana + godisnje provedes dva miseca manje na brodu i placa svaki misec, a kako je reka Dalmos sa svakim bravetom placa raste a i VROON je sad velika firma pa ako ne valja ode ides drugdi ali moras znati da je bez iskustva najlakse upasti na Stand by brodove a tamo je placa najmanja pa onda sa iskustvom i placa ide gori ka i svugdi.nadam se da sam pomoga:)

Last edited:
Sorry sto se tek sad javljam, sanse za upasti su velike, a koliko je meni poznato izgleda da im fali ljudi a pogotovo sad kad je VROON i formalno uzeo NOMIS-a a VIKING-a jos i prije, ja san prije dva tjedna bija na breefingu i sad su nam svi papiri od VROON-a,Place su kako je Dalmos reka,ovisi na kojem si brodu,je da se valjas ali to i ne traje tako puno, uglavnom uvik imas dva tri dana valjanja pa dva tri dana dobra,evo mi smo imali 7 dana valjanja ali zato vec sad imamo 7 dana kalmu bonacu, a i sto se valjanja tice najvise te moze uvatiti 3 miseca godisnje i to od 10 do 3 miseca, pa sad racunaj ako si svaki drugi misec na brodu,znaci imaces pola 10,12,1 i pola 3 miseca lose, i to ne svih 28 dana,OK ima njih koji su dozivili svih 28 dana lose ali rijetko, a brodovi i nisu tako losi, kad je forca onda brate lagano provu u vitar i gori, doli,nije ka na kontejnerasima di san ja bija priko 250 metara, ali 28 dana + godisnje provedes dva miseca manje na brodu i placa svaki misec, a kako je reka Dalmos sa svakim bravetom placa raste a i VROON je sad velika firma pa ako ne valja ode ides drugdi ali moras znati da je bez iskustva najlakse upasti na Stand by brodove a tamo je placa najmanja pa onda sa iskustvom i placa ide gori ka i svugdi.nadam se da sam pomoga:)

Tako je Casper ko voli nek izvoli. Ja san probao i odlucio da vise neidem. Slusaj stari mene je od 28 dana ubilo more 25 a ovih 3 dana smo bili u luci. Inace brat mi je bija na canny i njega je ubilo isto non-stop i kaze da mu nije to tribalo. Svak je tvorac svoje sudbine i nek ide di mu pase. JA odlucio i nazad na NCl jer tamo je meni osobno zakon.

Tako je Casper ko voli nek izvoli. Ja san probao i odlucio da vise neidem. Slusaj stari mene je od 28 dana ubilo more 25 a ovih 3 dana smo bili u luci. Inace brat mi je bija na canny i njega je ubilo isto non-stop i kaze da mu nije to tribalo. Svak je tvorac svoje sudbine i nek ide di mu pase. JA odlucio i nazad na NCl jer tamo je meni osobno zakon.

Di si Dalmosu?
:mad: Cuj sto su mi napravili,isa san na Dea Seekera i onda san tamo opalija 2 tjedna, imali smo nekih problema i onda smo nakon ta dva tjedna isli u Aberdeen,a tamo ti je bija i Viking Ranger,oni su bili bez prvog u Aberdeenu vec 7 dana i sad ti mene pribacilo na Rangera, ka samo do VOS CANNA-e i onda bi sekondo sa CANN-e ka prekrcali na Rangera,stim da smo i mi imali na Rangeru dva sekonda jedan bi isa na CANNU zaminiti njihovog a njihov bi dosa na Rangera za prvog i onda bi ja osta ka passenger do shetlanda, medjutim tamo na CANNI je neki debil master Dimitrij i nije tija napraviti zamjenu,ka lose je vrime,i sad ti ja ko prvi iman umisto jos dva tjedna na Seekera u Aberdinu ja triban napraviti tri tjedna na Rangeru na Setlandima,jeb. im ja majku :udriglavom,jedino je dobro sto mi sad idu dvi place :hihi,ona sa Seekera narednih misec ipo plus ova na Rangeru,a i Ranger je bolji brod samo Shetlandi :udriglavom

E Casperu a nista me necudi na Vroona. Fali in ljudi da je to strasno. MEne zvalo u cetvrtak da ako zelin ici 10.11 na novi brod da im fali upravitelj. Reka san da nemogu i da san na godisnjem do kraja 11 i da me ostave na miru. Ma nije me briga za placu i sranja ostala ali njima fali ljudi da je to strasno.. Nadam se da ti je ekipa ok. Pozdrav

Back