Pozdrav posto se dugo nisan javlja,
pa sad samo da van recen ko voli st'by brodove svaka mu cast a ko neije bija neka dobro razmisli jer se 28 dana stoji na mori po bilo kakvom vrimenu i u porat se ide samo za izmjenu posade. A postelja u kabini pari kada pa sad ko voli....
Pozdrav posto se dugo nisan javlja,
pa sad samo da van recen ko voli st'by brodove svaka mu cast a ko neije bija neka dobro razmisli jer se 28 dana stoji na mori po bilo kakvom vrimenu i u porat se ide samo za izmjenu posade. A postelja u kabini pari kada pa sad ko voli....
.Eto zato ova cila fama oko St'by brodova,a ti ako imas kakve veze na ovim boljima onda nam pomagaj ili zip kako upasti tamo kao A/B?
Skužio!Pokušavat ću i dalje.Već šaljem mjesecima,al ništa.
Svaka čast na tim info.
Kakva je situacija sa asistentima makine - dali primaju nase decke. Na Kgjs-u sam i ne mogu zaposlit sina akoji bi volio otici na offshor firmu.
Pozdrav![]()
Dobra večer da se predstevin.
Ja san Dino, 23 god., 2nd Mate na AHTS brodu.
Zanima me ako ko zna naime iman DP basic brevet ali bez logbook-a.
kako mogu doć do log.-a, da li se mo?že to kupit napose ili ako neko ima kakvu kombinaciju.
Unaprijed hvala.
sve je to lipo ali na offshore idite na drilling
sve pineze koje spominjete gore rastu do 3 puta
svi koji imaju dp iskustvo mogu sidit za pultom i resetirat alarme
i to im je cili posal ne micu se s pulta(jedan junior i senior)
ljudi koji su bili po nazovimo radnim brodovima makinja(iskustvo 4takta i ucestalog presinga))
mogu bez problema proc u makinji
valjanja nema ili si na sidrima ili imas 8 propela
svi dp iz europe su poljaci sta su zbilja bolji od nas
dva rig mehanica poljaci
osobno strojari koji su s menom radili na jdn bi ih izili ali ovi su ovdi.
ako imate dp boiset neki strucni kurs saljite to
trenutno je kriza ali pravih ljudi fali a i ovo ce proc
tesko sa putnickih na ludilo ha ha
nije lako
@Srelec
Svaka cast na ulozenom trudu za gore navedeni post,medjutim po mojoj slobodnoj procjeni,ovaj forum je otvoren da bi ljudi podjelili iskustva i pomogli jedni drugima,nije zamisljen da se svatko hvali sa svojim uspjesima,uvijek ce biti onih sa vecom i sa manjom placom od mene ili tebe,drago mi je da ti je dobro i zelim ti jos bolje,a volio bih i kad bi podjelio sa nama kako doci na drilling poslove ili kako si ti dosao tamo,tako da i drugi dobiju priliku da im bude dobro kao i tebi,a i istjerat cemo Poljake jer ZNAM da smo kvalitetniji od njih.Velika vecina nas ovdje djeli iskustva kako doci na neku firmu a izbor je samo nas,pa tko voli nek izvoli.![]()
niko se ne hvali a najmanje mi je lipo(zato sam i napisa jer da mi je ko ima rec za ovo trazia puno prije)
mogu se pohvalit da sam radia na jdn na zbilja impresivnim brodima to
(imc) jebeno savlada
ovde je tehnologija prije 30 godina sve sporko i jadno ali lova je sta drzi
kako doc napisa sam prije bia u offshore industry(a posla sam bia neke adresse di bi mozda se moglo proc) nije vrimena sad sve trazit
doveli me belgijanici tj kolega me zva ocu li doc zatim rigmenager posli njega
a na istu firmu sla dva puta cv i ka da sam bacia u bunar
znaci preporuka
za start moze proc kozulic ktm (on nije ni los) kad se dobije malo iskustva a i market mora ici gore posla ce bit
a svi koji ste po aberdinu barem tamo je centar drillinga za europu pa ako
se ljudi sami ne mogu okrenit i proc par agencija i firmi svi su gori
stena,transocean,pride,noble ima ih nije moguce nabrojit
neides doma nego platis sobu u hilton tretop hotelu(sa drvenim podima ne beton) 200funti uzmes taxi i prodiras u dva dana prodes sve i blizu si posla
jer kad te vide uzivo i ti si ok po posla je gotovo.
Cuj nije ni meni ima niko nista reci,zato su Glupi Dalmos i Sonny i otvorili ovaj forum sa namjerom da mi ostale budale podjelimo iskustva medju sobom i da nas vise agenti ne izrabljuju.
Ima u Aberdeenu hotela i za 50 funti na noc,tamo nas je NOMIS slaja,Ja sam isto bio u Aberdeenu radio upravo ono sto ti kazes da je najbolje,sam poci i prosetati,bio sam na milijun agencija,neznam koliko ti iskustva imas,ali vjeruj,moje je impresivno,pa,ipak mi se ni dan danas nitko nije javio,ti si rekao ono generalno,kao da ja kazem,dodjite u Zadar i trazite,naci cete vec neku zensku za povalit,meni (nama) triba,ono u stilu,dodji u Zadar,javi se Mari u kafe baru Forum i pitaj je di ima pic.. za poje...,pa ce te Mara uputiti,znamo mi di ima agencija,i da ih tu na Forumu ima mali milijun,ali pokusaj ko sto smo ja i jos neki pisali,evo Broj tel. i E-mail adrese i javite se tom i tom,onda ispadnes lik.![]()
ocigledno je problem s tobom jer meni su se javili
adrese i info sam pisao prije zasto ti je tesko pogledat a lako vridat
evo neke info di bi se moglo proc za pocetak
Pa niste ni ti ni srelac jedini na offshoreu, ali nema veze ne da mi se citati evandjelje po ivanu da bi sazna koje boje su bile ivanove slape. Nema veze odgovor bi triba bit kraci od tvog posta povise.