splitski kanal
prvi makine
Jedno pitanje za ekipu sa offsh. Prijatelj mi je dipling strojarstva 27 god. (fesb) momak stvarno rastura sa teorijom ali nema iskustva na brodovima ali ima srednju pomorsku. pita mene kako bi dosa do offshorea ako je uopce moguce a ja pitam vas koji ste tamo pa ako ko moze sta rec, ima li uopce on sanse a radija bi bilo sta za pocetak, hvala unaprid
@casper2005
@srelec
@capt.morgan
Oprostite kolege ća Vam upadan u diskusiju, jer ja nisan na offshoru. Ali me zanimalo ovo pitanje od kolege Foxa, koji pita za savjet za prijateja ća da radi.
@Fox
Ja osobno mislin da tvoj prijatej pogre??no razmi??ja ća sa zavr??enim FESBom misli ić na brod
Zato ti reci svome prijateju da ako stvarno ?želi ić na brod polo?ži razliku na Pomorskom fakultetu, tj. na Vi??oj, izgubi jo?? koju godinu u tome i onda ode na brod ka asistent sa VS i to će mu bit pravi pogodak
Osim ako u međuvremenu ne nađe posal na kraju, jer sa takvin fakultetom, čovik more radit od Dizel-motorne tvornice u splitskom ??kveru do Elektrodalmacije, Dalmacijecementa i sl. Druga je stvar ako momak stvarno nema sriće za nač posal na kraju, pored ovakve konstantne krize u na??en dru??tvu, nebi se čudija.
Nemoj ovo svatit negativno, jednostavno mi nije jasno da neko tako more fulat fax, prijatej ti je zavr??ija Pomorsku ??kolu, triba je u toj struci i ostat.
.