sub_mariner
deck
eee dobro je -Casper je rije??ija stvar.
Evo ako je neko zainteresiran, jucer mi stiglo na mail.
[FONT="]Good Day[/FONT]
[FONT="]We require to fill the following 2nd Officer/DPO (Unlimited DP Licence required) vacancies[/FONT]
[FONT="]Immedidate DSV for 2-5wks temporary to join Peterhead (British preferred due to current air situation)[/FONT]
[FONT="]21st April Subsea Construction and flowline lay vessel (DSV) - temporary for 6wks, North Sea[/FONT]
[FONT="]28th April Construction Support Vessel - temporary 6-8wks, West Africa[/FONT]
[FONT="]12th May OSV - 5wks temp, North Sea UK Sector[/FONT]
[FONT="]19th May Diving Support Vessel - 6wks temp (could become permanent), Singapore[/FONT]
[FONT="]If any above are of interest, please respond to this e-mail ASAP including uip to date CV[/FONT]
[FONT="]Thanks[/FONT]
[FONT="]Jaki[/FONT]
[FONT="]Jaki Boyce
Offshore Crew Manager
Anglo-Eastern Crew Management
www.angloeasterngroup.com[/FONT]
Ajmo Englezi javite se sta cekate![]()
jan de nul trazi puno novih ljudi grade 27 novih brodova zovite magazina ali prije toga sisnite CV direktno jan de nulu preko stranice pa ce ga oni proslijediti globtiku..
Dalje, jasno mi je da vjerojatno prvih par ugovora , da ne kazem prvih par godina mogu zaboraviti te astronomske place...
Zapravo zelim offshore prvenstveno radi obitelji i kratkoce ugovora...Opet "klasika"svi zele iskusne a uglavnom se sve svodi na tesko surfanje po netu..."pa ako uleti, uleti!".
He, ??ta da ka?žem najbolje da po?¨mem od po?¨etka pa ako ima tko ??ta pametna da mi ka?že dobodo??ao je.
Navigan ve?? 10 tak godina bija sam priko berketa na kemikalce tri broda dva za tre??ega napravija sam jedan ugovor na OSG-a priko magazina VLCC (isto za tre??eg) sve to ITF ugovori, onda sam uspija upast na MSC-a tamo sam bija zadnjih pet godina zadnje ?¨etiri sam sekondo.
Sada po??to je na toj kompaniji ?živo rasulo ,a o?¨igledno i op?¨enito na kontenjerima tra?žim novi posa najvi??e me zanimaju ovi suplajeri.
??ita sam ovu temu odpo?¨etka barem prvih desetak stranica pa po??to su napisane prije dvi godine vidim da i nisu ba?? aktualne.
Tra?žija san po internetu i vidim da ove kompanije uglavnom tra?že iskustvo za ukrcaj.
Zanima me mi??ljenje nekih ovih iskusnijih foruma??a suplajera??a iman li po??tenu ??ansu upast igdi bez iskustva.
Baj the vej iman samo srednju ??kolu. Iman i gomilu breveta (kao i ve??ina) i jo?? va?že??i onaj za tankere.
još jedan pomorac;69223 said:Evo quotiram razloge zašto baš ofšore.![]()
I jos nesto, za uc u offshore, da bi te se barem malo shvatilo ozbiljno, trebao bi imati barem polozen DP Basic.
Hvala,
... da budemo povezani ko Crnogorci, Poljaci, Ukrajinci, da pomazemo jedni drugima i da skinemo napokon nesposobne (i sebicne) a da dodju sposobni i nesebicni, a napokon je i Hrvatska pocela ici u tom smjeru, ali bojim se da nije kasno...
ja znam momka iz jan de nula pa kaze rina ka od toga... ili to on mene petlja... slagat cu ako sam slagan
Casperu bio sam na jednoj kompaniji s crnogorcima i oni ti rade ovako: ako je njihov kapo, a netko od nasih ide doma - onda se na brodu odlucuje koji ce crnogorac doci kao zamjena nasem covjeku. Prakticno se provodi na nacin da kapo i ostali makinjisti (ravnopravno) ubace u sesir imena svojih rodjaka ili prijatelja i onda slijedi izvlacenje kao za kup UEFA u balunu. Tako nije rijetko da na poziciju koja podrazumijeva zestok rad i obaveze dodje crnogorac od 55 ili vise godina, s pozamasnim stomakom, a uz to je imao pauzu od navigacije 15 godina..., A ta kompanija ima svog supka u Hrvatskoj za kojeg nisam jos cuo da je nekoga ukrcao... Ja sam tamo bio nekoliko puta ali sam se ukrcavao sam ili uz pomoc nekog drugog.
A sto se tice Bradzzadura, slazem se - taj nije zadovoljio! Toliko puta nas je pokusavao odvratiti od zvanja ITF govoreci kako ne bi bilo dobro za drzavu... nije se zalagao za nas interes jer ga drzava hrani, hebala ga drzava.
da nisan ora i kopa i dokaza se nikad nikog nebi dovea da ti koje san dove nisu bili takvi nebi dosa niko od nasih posli
ocu rec ako oni izvlace iz sesira ma bjezi od tih firmi,a mi moramo pazit koga i sta dovodimo i preporucujemo(jer jedino sa pravimi biranjem otvaramo vrata za druge RADNE kolege i drage ljude
Bradzzaduro = uhljeb![]()