Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

Zanima me ako netko mo?že ??ta re??i za Mastera ili Ch.Off na drillship ili kakav jack up rig Master. Htio bih u budu??nosti na??i neki od tih poslova pa me zanima je li bolje ostati na PSV , ERRV ili AHTS ili se prebaciti na ove druge poslove??????:confused:

Ako moze, ja bi po prioritetu i visini placa ovako poreda:

1.) Platforme (Jack up, drill, etc)
2.) DSV, ROV
3.) AHTS
4.) PSV
.
.
.
.
..) ERRV

imam ja jedno pitanje za ljude sa offshora... neki vec znaju da sam ja kuko da bi se prebacio na isti pa evo kontam ucinit potez i otic polagat dp brevet krajem sestog. znam da mi to ne garantira poso, ali ako ne trznem sam nece niko za mene pa eto.

zanima me bi li mi bilo dobro polozit jos stogod sto se tice offshora, huet ili stogod, nemam pojma kako to ide... eto.

fala lipa i pozdrav posadi broda.

zivili ;) :uzdravlje

imam ja jedno pitanje za ljude sa offshora... neki vec znaju da sam ja kuko da bi se prebacio na isti pa evo kontam ucinit potez i otic polagat dp brevet krajem sestog. znam da mi to ne garantira poso, ali ako ne trznem sam nece niko za mene pa eto.

zanima me bi li mi bilo dobro polozit jos stogod sto se tice offshora, huet ili stogod, nemam pojma kako to ide... eto.

Ako si kuverta obavezno polozit DP kurs.Tad imas vise sanse za uletit,a u zadnje vrime traze i asistente DPO-a tako da prolazis sa ovim kursom i skupljas sate za advance.HUET je dobro imat ali nije nuzno jer ako te msile uzest poslat ce te oni o svom trosku.Ako ipak radis HUET ne radi ga u nas je nije OPITO pa ti je za qrac.Pored toga prednost je ima fire team member i fir team leader ali opet kazem ako su te namirili uzest oni ce te poslat na to.

Ako si kuverta obavezno polozit DP kurs.Tad imas vise sanse za uletit,a u zadnje vrime traze i asistente DPO-a tako da prolazis sa ovim kursom i skupljas sate za advance.HUET je dobro imat ali nije nuzno jer ako te msile uzest poslat ce te oni o svom trosku.Ako ipak radis HUET ne radi ga u nas je nije OPITO pa ti je za qrac.Pored toga prednost je ima fire team member i fir team leader ali opet kazem ako su te namirili uzest oni ce te poslat na to.

kuverta jesam, samo ne ona plava nazalost... a i konto sam daa je dobro pokazat inicijativu... a jeli vrijedi advanced fire fighting za ovo fire team member/leader ?

kuverta jesam, samo ne ona plava nazalost... a i konto sam daa je dobro pokazat inicijativu... a jeli vrijedi advanced fire fighting za ovo fire team member/leader ?

ne kuzim sta ti je ovo ne ona prava kuverta.Nisi valjda letricar???? Nije ti to isto advance fire fighting i ovo sta sam ti napisa.Ovo je za offshore instalacije. prije sam ti krivo napisa umisto HUETA je bolje polozit BOSIET jer je HUET dio BOSIETA.

Evo ja uvik spominjem Tiesta, covik je otisa polozija DP basic i primilo ga na Bourbona, a da prije toga nikad nije bio na offshore, i to ispred nekih koji imaju offshore iskustvo, e sad, dali je ima vezu, neznam, on kaze da nije, i ja mu vjerujem, dakle DP Basic ti moze biti ulaz, ali isto tako ti moze biti i uludo bacenih 10200 kuna, ali kako se kaze, tko ne riskira taj i ne profitira, odluka je sasvim tvoja, ali da nije dobro imati DP Basic ako mislis uci u Ofsshore, je.
Nadalje, HUET (ili BOSIET) bi ti i te kako dobro bilo imati, ali ono sto je reka Frenki, kod nas ti nisu OPITO Approved, za to bis treba ici u Aberdeen, ali ako te misle uzeti, onda ce ti to i platiti, a ostale papire vec imas ako si casnik palube, jer drugo ce ti firma placati u hodu, kako bude trebalo, da sam placas, nebi se bas isplatilo, odnosno bi kad bi te odmah uzeli. :uzdravlje

ne kuzim sta ti je ovo ne ona prava kuverta.Nisi valjda letricar????

ma PLAVA (puna para ovo ono).... nista bauljo sam sam sa sobom, opizdilo me sunce danas u glavu evo do sad sam spavo. dakle jesam kuverta sam i to ona najpravija :)

Evo ja uvik spominjem Tiesta, covik je otisa polozija DP basic i primilo ga na Bourbona, a da prije toga nikad nije bio na offshore, i to ispred nekih koji imaju offshore iskustvo, e sad, dali je ima vezu, neznam, on kaze da nije, i ja mu vjerujem, dakle DP Basic ti moze biti ulaz, ali isto tako ti moze biti i uludo bacenih 10200 kuna, ali kako se kaze, tko ne riskira taj i ne profitira, odluka je sasvim tvoja, ali da nije dobro imati DP Basic ako mislis uci u Ofsshore, je.

pa e, zato sam jos uvijek i cekao sa njim jer me bilo strah toga "uludo bacenih" ... ali sad mi je nesto kliklo u glavi i reko sam sam sebi jebiga, ako ne probas mos cekad godinama na pozivnicu od neke dobre duse, a neki su i umrli cekajuci...
a evo kako vidite neda mi se cekat :) dakle 21-26 ovoga mjeseca eto mene u Spalato potrosit malo para pa sta bilo bilo :)

zanimalo me za ove ostale brevete jer su mi ih odma tutnuli pod nos cim sam nazvao adriamar za dp... a da nije UPH i dobrih ljudi ja bi hi poso polozit i nebi mi vrijedili... i eto to bi bilo uludo bacenih par tisuca kuna

u svakom slucaju, Frankie i casper2005 hvala ljudi :uzdravlje :uzdravlje primate u pivi ? :)

@Raphaelus

Ja sam se par godina pokusavao prebaciti u offshore i tek kad sam polozio DP basic uspio sam u svom naumu.Mislim da ce ti taj komad karte poprilicno otvorit vrata.Na tebi je da ustrajes i mislis pozitivno jer snaga misli utjece na okolinu..je malo budisticka spreha ali viruj-radi..u pocetku ces ic za brokve ali posli ce se itekako isplatit.

Sritno.

@Raphaelus

Ja sam se par godina pokusavao prebaciti u offshore i tek kad sam polozio DP basic uspio sam u svom naumu.Mislim da ce ti taj komad karte poprilicno otvorit vrata.Na tebi je da ustrajes i mislis pozitivno jer snaga misli utjece na okolinu..je malo budisticka spreha ali viruj-radi..u pocetku ces ic za brokve ali posli ce se itekako isplatit.

Sritno.

ma i nije to toliko zen spika koliko ima istine u tome znas... a i nas onaj pametni gori govori - pomozi si sam pa cu ti i ja pomoci :)

@jadran :D :uzdravlje

a evo i kad smo kod posla...

http://www.oilcareers.com/content/jobsearch/job_advert.asp?jobadid=350156

Last edited:
Pozdrav kolege.??iv sam ali na rubu ludila stoga mi ne zamirite ??to sam slabo aktivan.Evo danas sam dobio jednu ponudu.Nije ne??to ali bi nekome dobro do??la za ubaciti par hiljada eura u đep a i mo?žda u budućnosti sebi otvoriti vrata za istu kompaniju.
Pozdrav.

Urgently require a 2nd engineer 4 wks joining 25th june UK CEC req PSV vessel.Temp Slot.If available pls contact louise@genesis-personnel.co.uk or +4417794763.

evo me kolege moje dobre,

od jucer imam DP WATCHKEEPING LOG BOOK :) hehe :D
a danas vec od 7 ujutro tipkam cv i saljem okolo... ako itko cuje da se trazi trainee dp/junior deck off. tu sam ! :)

zivili :uzdravlje

KTM, TransOcean / K.Goreta

KTM, TransOcean / K.Goreta

Da li je netko dobio ovu poruku na e-mail i bio ovdje?

Fri, June 4, 2010 8:14:39 AMJob interview - TransOcean
From: Kristina Goreta <kgoreta@ktmservices.com>View Contact
To: xxxxxxxxxxx

--------------------------------------------------------------------------------

Dear Sir,

At second half od June 2010. (between 15th and 30th June) we will organise interviews with drilling company TransOcean at Croatia, Zagreb. Exact date still to be confirmed.

Please confirm would you be interested to attend this interview as well as your avaiability to attent it at 15th June or later (please send your work schedule) ASAP. Thank you.

Very good English skills are obligatory.
If your English skills are not good, please do not apply on this interview. Thank you.

If you are interested we will send your CV at Houston and find out would TransOcean confirm their interest to have interview with you. All details - salary, employee benefits etc you will discuss directly with TransOcean at interview if they decide they would like to employ you. Rotation is 28/28.

Please send update CV at KTMS CV Form if needed.

If you have friends who would like to attend interview, they are welcome to apply.
They need to visit web page www.ktmservices.com , apply for job section, fulfill KTMS CV Form and send at e-mail: kgoreta@ktmservices.com

Best regards,
Kristina Goreta, M.Sc. in Management

KTM SERVICES, INC.,

Central European Office Director

Mobile : + 385 95 55 11 965

kgoreta@ktmservices.com

www.ktmservices.com

Profesore,

Cuo sam se sa Kristinom oko 15.06 i rekla mi je da ce jedan interwiev biti u Raveni,a drugi u Egiptu.Bit ce pozvani samo oni koje TO izabere na temelju njihovog CV-a.Uglavnom isao sam na posao pa ne znam kako je proslo.
Navodno je i Cosulich trazio ljude za TO.Bit ce za iste pozicije kao i tko zna koliko drugih agencija...

a ja sam joj poslao u subotu cv i koko... mogo sam se isto tako popet gori na repetitor na srdju i koristit heliograf koja mi je korist...

a mogla je barem vratit, ne hvala nismo zainteresirani... :(

a da probam slozit cv ovako ?

Deck officer with all relevant certificates and experience on cargo ships, but sadly without experience on offshore ships, seeks employment as deckhand. Willing to work for peanuts until proving his worth.

bi li onda valjo ?

Last edited:
Ma nisam mogao naci na njihovim stranicama da li oni i uzimaju nauticare, Al sam poslao CV nek se nade al odgovora nema, bit ce da je to odgovor.:uzdravlje

Back