Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

frisko od jutros

We are currently looking for 4 x 2nd Engineers to be based in various locations which include the UAE and the Far East. We are looking for 2nd engineers that have had experience working on FPSOs and slow speed diesel propulsion engines.
The positions available are working on a contract basis for an agreed daily rate.
These positions are immediately available so more information on this role please do not hesitate to contact Daniel at WRS.

Status: Contract
Minimum Experience: 2 years
Remuneration: 350 - 450 UK Pounds/day
Advert Published: 29 Mar 2010
Expiry date: 28 May 2010
OilCareers Ref. No.:
J327296

deck engineer offshore

deck engineer offshore

Otvoreno mjesto za deck engineer. hitno. potreban CE brevet.
vidi na c-mar.com

Pozdrav svima!

Pozdrav svima!

Evo prvi put se pisem na forum , pratim vas par dana i procitao sam cijeli ovaj dio za offshore. Inace sam na kontejnerima kao terco makine , trenutno doma , i prvi put se susrecem sa pisanjem ovih cv-ova pa bi imao par pitanja! Svaka kompanija ili agencija ima svoju formu , imam 2 komada ispisana i to gruvam di god stignem pa me zanima kako oni gledaju na to , ili bas moram pisat u njihove forme , pa oci ce mi ispast:confused:! Nadalje bi vas molio ako mi netko moze reci za offshore , da li mi treba nekakav posebni bravet kad bi isao kao terco ili ti za juniora , ili mi je dovoljno ovo sta imam?
Lijep pozdrav iz Rijeke i mirno vam more di god bili ! Zivili:uzdravlje

Evo prvi put se pisem na forum , pratim vas par dana i procitao sam cijeli ovaj dio za offshore. Inace sam na kontejnerima kao terco makine , trenutno doma , i prvi put se susrecem sa pisanjem ovih cv-ova pa bi imao par pitanja! Svaka kompanija ili agencija ima svoju formu , imam 2 komada ispisana i to gruvam di god stignem pa me zanima kako oni gledaju na to , ili bas moram pisat u njihove forme , pa oci ce mi ispast:confused:! Nadalje bi vas molio ako mi netko moze reci za offshore , da li mi treba nekakav posebni bravet kad bi isao kao terco ili ti za juniora , ili mi je dovoljno ovo sta imam? Lijep pozdrav iz Rijeke i mirno vam more di god bili ! Zivili:uzdravlje

Dovoljno ti je to sta imas, treba ti samo sreca kao i svugdi danas ili eventualno neko tipa Barba Luke ;)

... i prvi put se susrecem sa pisanjem ovih cv-ova pa bi imao par pitanja! Svaka kompanija ili agencija ima svoju formu , imam 2 komada ispisana i to gruvam di god stignem pa me zanima kako oni gledaju na to , ili bas moram pisat u njihove forme , pa oci ce mi ispast ...

markusri,

Terco imam osjećaj da brka?? neke stvari. Prvo: CV ili Curriculum Vitae je ?životopis i mislim da ga nije preporučljivo pisati bilo kako. Jer ?životopis je kao reklama ili IZLOG neke prodavaonice. Ima puno preporuka na internetu kako ga treba pisati, mislim da ima i ovdje na forumu primjer kojeg je napravio Casper. Prije neki dan sam zatekao u javnoj biblioteci neki diplomirani ekonomist je ostavio otvoren svoj CV kojeg je napisao na engleskom - dao sam ocjenu nula bodova i zatvorio fajl.

Drugo: to ??to ti ispunja?? i ??alje?? je vjerovatno Record of personal data & past experience. To večina kompanija ili agencija ima svoje i obično sadr?ži logo te kompanije ili agencije u zaglavlju. To mo?že?? izraditi sam svoje ili kopirati neki kojeg smatra?? da je dobro napravljen. Zatim obavezno očistiti originalni logo ako taj isti obrazac ??alje?? nekoj drugoj kompaniji ili agenciji. Nije nimalo ukusno slati to nekome ako sadr?ži logo koji pripada nekome drugome. To su ti oni obrasci gdje unosi?? brojeve matrikule, breveta, tipove viza koje ima??, zatim brodove na kojima si bio i slične gluposti.

Imaj na pameti da je CV - tvoj izlog!

Zdravstvuj!

markusri,

Terco imam osjećaj da brka?? neke stvari. Prvo: CV ili Curriculum Vitae je ?životopis i mislim da ga nije preporučljivo pisati bilo kako. Jer ?životopis je kao reklama ili IZLOG neke prodavaonice. Ima puno preporuka na internetu kako ga treba pisati, mislim da ima i ovdje na forumu primjer kojeg je napravio Casper. Prije neki dan sam zatekao u javnoj biblioteci neki diplomirani ekonomist je ostavio otvoren svoj CV kojeg je napisao na engleskom - dao sam ocjenu nula bodova i zatvorio fajl.

Drugo: to ??to ti ispunja?? i ??alje?? je vjerovatno Record of personal data & past experience. To večina kompanija ili agencija ima svoje i obično sadr?ži logo te kompanije ili agencije u zaglavlju. To mo?že?? izraditi sam svoje ili kopirati neki kojeg smatra?? da je dobro napravljen. Zatim obavezno očistiti originalni logo ako taj isti obrazac ??alje?? nekoj drugoj kompaniji ili agenciji. Nije nimalo ukusno slati to nekome ako sadr?ži logo koji pripada nekome drugome. To su ti oni obrasci gdje unosi?? brojeve matrikule, breveta, tipove viza koje ima??, zatim brodove na kojima si bio i slične gluposti.

Zdravstvuj!

Sve odlicno napisano svaka ti cast a za ovo crveno sta san podeblja

NAKLON DO PODA jel to je istina koliko god tesko bilo pisati i ispunjavati :uzdravlje:uzdravlje

markusri,

Terco imam osjećaj da brkaš neke stvari. Prvo: CV ili Curriculum Vitae je životopis i mislim da ga nije preporučljivo pisati bilo kako. Jer životopis je kao reklama ili IZLOG neke prodavaonice. Ima puno preporuka na internetu kako ga treba pisati, mislim da ima i ovdje na forumu primjer kojeg je napravio Casper. Prije neki dan sam zatekao u javnoj biblioteci neki diplomirani ekonomist je ostavio otvoren svoj CV kojeg je napisao na engleskom - dao sam ocjenu nula bodova i zatvorio fajl.

Drugo: to što ti ispunjaš i šalješ je vjerovatno Record of personal data & past experience. To večina kompanija ili agencija ima svoje i obično sadrži logo te kompanije ili agencije u zaglavlju. To možeš izraditi sam svoje ili kopirati neki kojeg smatraš da je dobro napravljen. Zatim obavezno očistiti originalni logo ako taj isti obrazac šalješ nekoj drugoj kompaniji ili agenciji. Nije nimalo ukusno slati to nekome ako sadrži logo koji pripada nekome drugome. To su ti oni obrasci gdje unosiš brojeve matrikule, breveta, tipove viza koje imaš, zatim brodove na kojima si bio i slične gluposti.

Zdravstvuj!
Točno kako je čovik napisao . Ja sam isto bia lud , ali naletio na grande Caspera i vidim dobro to čovik složio . Odma je bilo copy-paste . Tako da baza CV je bila Casperova( hvala) a ostalo sam modificirao prema mojoj struci i to sam već posla na par adresa. A ebiga neko neće na taj način , nego oće da ispuniš aplikaciju njihovu . Recimo , jučer posjetim mariner.trogir ...i piše da potražuju ETO za AHTS , nazovem telefonom , kaže ženska sve je ispunjeno starom posadom . Ko ga ebe , šibnem imja CV , a ta ženska mi mailom kaže ispunite našu formu aplikacije....i japišem ,pišem....i već sam bia na ono zadnjih deset brodova...i od umora umjesto da sejvam ja zatvorim bez sejvanja....i popizdia sam......kad sam već tu ...kako ja njima da napišem certificat za električara , kada nemam to u matrikuli..ima sam jedan ,ali to je bilo u onoj staroj matrikuli Yugo...a najviše me ubije navigacija , dobro ovi što traže zadnjih pet godina ali ko će pisati 20 godina , ja recimo imam preko 20 ukrcaja ..i to me ubije , doslovce .
Uglavnom veži konja di ti gazda kaže , ako oni hoće svoju aplikaciju , a ti tribaš posao ...eeee oonda piši sine piši....

nije moja bransa, ali vidih da je kolega gori zainteresiran pa kontam ne steti stavit... posao je na www.oilcareers.com , a link je tu :)

http://www.oilcareers.com/content/jobsearch/job_advert.asp?jobadid=321061

ETO
Genesis Personnel

Major Client within the marine industry are urgently seeking an experienced ETO with high powered DP II AHT experience and seeking an ETO who has instrumentation experiene for their vessel which is currently working in Angola.
Candidates must have undertaken a recognised Electronic Technician course and have several years high powered AHT experience.

Start: ASAP
Salary: Dependant on experience
Rota: 8 weeks on/8 week off rota

CV should detail relevant experience pertaining to this position

Status: Staff
Required Skills/Experience: DP II
Instrumentation experience
High Powered AHT
Required Qualifications: Recognised Electronic Qualification
Advert Published: 29 Mar 2010
Expiry date: 7 Apr 2010
Genesis Personnel Ref. No.:
J005301
OilCareers Ref. No.:
J321061

zivili :uzdravlje

a bogati,jedan put napises i samo dodajes navigaciju,imas spremno i samo copy-paste
..eee bi ja copy -paste...da su sve aplikacije iste ...jedni ih urade excelu , drugi wordu..ako bih iša na copy paste ...onda bih triba izbrisati njihovu formu i ubaciti svoju paste kompletnu navigaciju iz aplikacije sasvim druge firme....pa bih opet nepoštiva onoga ko je napravio formu za određenu firmu....eeee šta im znači ono cover leter , šta se tu traži u stvari???

Last edited:
Cover letter; (moze biti) prva stranica CV'a.Neke firme znaju to traziti. sadrzi tvoje osobne podatke i u par recenica za sta apliciras i tvoj nazovi "opis".
U privitku je primjer koji ja koristim kada mi treba.

Back