AIDA Cruises

a ima li ko kakav kontakt gdje se javit za ukrcaj...ovi iz makinje! evo ja znam njemački:rolleyes:

Dear Mr. Tommy.

We acknowledge receipt of your email application and thank you for your liveley interest in working onboard of one of our AIDA vessels.

Please be informed that all croatian Crew is handled through our Crewing Agent and we kindly ask you to forward your application directly to our cooperation partner.

Contact Crew Agency

Split Ship Management Ltd.
Mr. Sandro Bozic
114 brigade 12,
21000 Split, Croaita
Split Ship Management - Full ShipManagement, Crew Management, Chartering, Brokering, Maritime training, New Build Supervision, Consultancy, Tickets and Travel - SSM, Split Croatia

We wish you all the best in your professional and personal future.

Kind regards,

Susanne Schulz
Supervisor Bewerbermanagement
Human Resources Management

Molio bih ako ima netko ko radi na AIDI da mi se javi na pm. Imam par pitanja. Hvala i pozz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aida ti od svih trazi da imaju Crisis&crowd i Marlins english,nije to izmisljotina od SSM-a.Znam da je svima gorcina ostala od proslosti na SSM,ali virujem da idu na bolje.
Da propadaju ne bi bas reka,cuja sam da su dobili ukrcaj na jednu offshore firmu od pouzdanih izvora.

ja dodem u ssm.tip mi kaze polozi brevete uc ces u uzi krug za ukrcaj ja polozim brevete javim mu se nekon 2 tjedna as se pravi da me nezna a to je bilio nedavno,,,jos bi svasta napisa al necu iz pristojnosti!

Dear Mr. Tommy.

We acknowledge receipt of your email application and thank you for your liveley interest in working onboard of one of our AIDA vessels.

Please be informed that all croatian Crew is handled through our Crewing Agent and we kindly ask you to forward your application directly to our cooperation partner.

Contact Crew Agency

Split Ship Management Ltd.
Mr. Sandro Bozic
114 brigade 12,
21000 Split, Croaita
Split Ship Management - Full ShipManagement, Crew Management, Chartering, Brokering, Maritime training, New Build Supervision, Consultancy, Tickets and Travel - SSM, Split Croatia

We wish you all the best in your professional and personal future.

Kind regards,

Susanne Schulz
Supervisor Bewerbermanagement
Human Resources Management

Upute te na ove "licinke" i zazele ti sve najbolje u karijeri i zivotu.......ovo je jebeno hahahaha......paralelni gej univerzum

Sent from my iPad using Tapatalk

Na kruzere samo debela debelovita veza. Ja sam časnik palube pa znam za nas, možda je za strojare i struje itd malo lakÅ¡e, ali za palubu nemoguća misija na kruzere...!

Å¡ta pa jesu li ovi fakat u SSM-u u kurcu,čita sam na ovim sajtovima da su ljudi imali dosta loÅ¡ih iskustava sa njima,jel zna Å¡t aje sa njima jesu li se popravili Å¡ta?

Å¡ta pa jesu li ovi fakat u SSM-u u kurcu,čita sam na ovim sajtovima da su ljudi imali dosta loÅ¡ih iskustava sa njima,jel zna Å¡t aje sa njima jesu li se popravili Å¡ta?

Meni su obećali brda i doline, pa ni čut ni vidit niÅ¡ta od njih, a imam ka neku vezu. A od drugih ljudi čujem da se niÅ¡ta nije poboljÅ¡alo u njih.

Ko ce vise znat,ja dosa u njih bez neke velike veze; Ej Hrvoje posla me Mate s pujanki ako se sicas igrali ste skupa balun ka dica,covik me primija,sili za stol,objasnija mi sta kako,posla je Aidi mail,dogovorija Skype intervju,odradija to,ukrcaj mi bija za misec dana nakon intervjua,polozija brevete sta mi fale i ukrca se,to je to,bez ikakvih obecanja brda i dolina.

Ko ce vise znat,ja dosa u njih bez neke velike veze; Ej Hrvoje posla me Mate s pujanki ako se sicas igrali ste skupa balun ka dica,covik me primija,sili za stol,objasnija mi sta kako,posla je Aidi mail,dogovorija Skype intervju,odradija to,ukrcaj mi bija za misec dana nakon intervjua,polozija brevete sta mi fale i ukrca se,to je to,bez ikakvih obecanja brda i dolina.
molim te možeÅ¡ li mi reći koliko vremenski traje taj intervju i Å¡ta su te pitali?
Zahvaljujem na odgovoru
Pozdrav

ĐODE;150713 said:
molim te možeÅ¡ li mi reći koliko vremenski traje taj intervju i Å¡ta su te pitali?
Zahvaljujem na odgovoru
Pozdrav

Ma 7 min,bzvz,sta si radija,samo blebeci da vide da znas engleski i ne daj im zraka da te pitaju ista.Reci da ti je san oduvijek na kruzere ic,da se vidis u buducnosti ka odlican chief elec ili eng. kod njih,da nisi osoba koja voli puno minjat firme,volis sve ljude posebno zene njemice,da ti je baba iz rostocka...bla bla:)

Ma 7 min,bzvz,sta si radija,samo blebeci da vide da znas engleski i ne daj im zraka da te pitaju ista.Reci da ti je san oduvijek na kruzere ic,da se vidis u buducnosti ka odlican chief elec ili eng. kod njih,da nisi osoba koja voli puno minjat firme,volis sve ljude posebno zene njemice,da ti je baba iz rostocka...bla bla:)

Potpisujem. Jos reci da cekas dijete s curom/zenom i da si spreman radit za svoju obitelj

Posao dobivas 99,99%

Sent from my iPhone using Tapatalk

evo par info o ugovorima na Aida Cruises

Hotel Technician

ugovor 4:3 nakon dva ugovora dobijas 3:3

plaća 2900E -21% za njemačko mirovinsko

p.s. traže struje za tu poziciju, ali sama pozicija nije u elec deprt. nego je pod Hotel Engineerom

pitanje za upućenije u hijerarhiju na kruzerima

ako je iznad hotel engineera senior engineer koji je nadređeni 2nd engineeru, da li hotel engineer može dobiti promaknuće u seniora, pitam jer je takva hijerarhija u Aidi pa me zanima kao netko neÅ¡to viÅ¡e zna o tome

Last edited:
Hotel technician je zaduzen za Galley,neka kombinacija elektricara i plumbera,nije losa pozicija.Hotel engineer ti je top pozicija za taj department 3 strike,ne moze bit promaknut u seniora koliko ja znam.Ovdje kod nas je jedan iz makinje odlucija je napustit makinju i sad je Hotel engineer.

eng

eng

ma moze ako je ko na carnivala posli se vraca u makinu ko sr 1 st ili staff chief sad ne znan kako je tu ,zivili

Kako se ne možeš ukrcat? Ja sam se ukrcao na kruzer sa D2, D12 i D17. A ostale tipa crowd i passenger safety sam odslušao na brodu.
Pozdrav

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Pozdrav
Ima li sto nova na aidi,dal traze 2.palube s NEznanjem njemackog :-/ ? I da nije bio nikad na putnickim?

Sent from my iPad using Tapatalk

Back