AIDA Cruises

Kao struji ne bi ti triba roro/putnicki brevet, nego osim standardnih breveta triba ti jos high voltage course.

a di god san se prijavljiva za putnicki traze mi roro brevet..carnival, star clippers, hal i evo sad ovi

Poslano s Nexus 4 putem Pomorac.net

Isto el.off. ali nije entertainment. Nebitno koja pozicija. Bitno da je levat. Svakog trazi nesto drugo bez cega "nije moguce aplicirati". Na tebi je odluka hoces li riskirati te pare. Znam par ljudi koje su uzeli. I ja sam cak trebao tamo ici.

Ja sam trenutno na cekanju za intervju za Aidu i odslusa sam samo high voltage course jer se to triba imat za sve kruzere, nista vise. I ne samo za njih nego i za druge kruzerske kompanije, i niko nije mi trazija roro i crisis za bilo koju poziciju struje

Ima neko da radi ko informatičar na Aidi, ili zna nekog da radi u tom svojstvu kod njih?

Predpostavljam da ti ova informacija nije vise bitna, ali mozda moze biti korisna u buduce za druge.

Na AIDI trenutno imas 17 ljudi za IT admina (tako oni to nazivaju).
Od toga ih je samo 6 iz EU.
Ostalo su predpostavljam filipinci, na brodu gdje sam ja sada je IT Admin je Filipinac.

Koliko meni izgleda oni su zadovolji sa tim FIlipincima.
Milsim na vodstvo firme, iako ovi na brodu ne i pretjerano.
Tako da nez nam koliko je lako/tesko upasti u tu poziciju.

Nadam se da ti je od pomoci.

Evo mene su zvali za 3rd Eng., placa je negdi 2800€ permanent, ugovori 4-2 i placaju doprinose.

Ja san odbija, tako da bi misto sigurno tribalo bit otvoreno. Jos je plus sta nije potribno iskustvo na kruzerima.

Na njih krca SSM.
ssm-personnel@ssm.t-com.hr

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ne uzimaju naÅ¡e na kuvertu. Imaju dovoljno njemačkih časnika koji žele radit kod njih i dok je tako ne razmiÅ¡ljaju o drugima.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Ima li ko da se ukrca priko SSM-a na idu,ako ima,kakva je procedura,jel traži polaganje kakvih breveta prije interviewa i slično?

Ima li ko da se ukrca priko SSM-a na idu,ako ima,kakva je procedura,jel traži polaganje kakvih breveta prije interviewa i slično?

Prijatelj mi je vec dva ugovora na AIDI. Polago je engleski, bio je nekakav psihotest, bilo je test struke ali sjecam se da mi je rekao da je vecinom bilo nesto o marpolu. I na kraju je imao intervju sa nekim iz kompanije i to je to. Sve skupa od pocetka do ukrcaja mu je proslo malo vise od mj dana.

Prijatelj mi je vec dva ugovora na AIDI. Polago je engleski, bio je nekakav psihotest, bilo je test struke ali sjecam se da mi je rekao da je vecinom bilo nesto o marpolu. I na kraju je imao intervju sa nekim iz kompanije i to je to. Sve skupa od pocetka do ukrcaja mu je proslo malo vise od mj dana.
Jeli prije ukrcaja treba uplatiti nekakve tecajeve u ssm-u?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Last edited:
Jeli prije ukrcaja treba uplatiti nekakve tecajeve u ssm-u?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Ako se dobro sjecam trazili su ga da polaze i plati: marlins test , brevet mjere sigurnosti na putnickom brodu i high voltage training.

Takoder, prije ukrcaja je morao u Njemackoj bit na nekakvom simulatoru ali za to znam da je kompanija platila sve troskove.

Ako se dobro sjecam trazili su ga da polaze i plati: marlins test , brevet mjere sigurnosti na putnickom brodu i high voltage training.

Takoder, prije ukrcaja je morao u Njemackoj bit na nekakvom simulatoru ali za to znam da je kompanija platila sve troskove.

Prijatelj ti je elec. ili ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back