a ima li ko kakav kontakt gdje se javit za ukrcaj...ovi iz makinje! evo ja znam njemački![]()
Aida ti od svih trazi da imaju Crisis&crowd i Marlins english,nije to izmisljotina od SSM-a.Znam da je svima gorcina ostala od proslosti na SSM,ali virujem da idu na bolje.
Da propadaju ne bi bas reka,cuja sam da su dobili ukrcaj na jednu offshore firmu od pouzdanih izvora.
Dear Mr. Tommy.
We acknowledge receipt of your email application and thank you for your liveley interest in working onboard of one of our AIDA vessels.
Please be informed that all croatian Crew is handled through our Crewing Agent and we kindly ask you to forward your application directly to our cooperation partner.
Contact Crew Agency
Split Ship Management Ltd.
Mr. Sandro Bozic
114 brigade 12,
21000 Split, Croaita
Split Ship Management - Full ShipManagement, Crew Management, Chartering, Brokering, Maritime training, New Build Supervision, Consultancy, Tickets and Travel - SSM, Split Croatia
We wish you all the best in your professional and personal future.
Kind regards,
Susanne Schulz
Supervisor Bewerbermanagement
Human Resources Management
Å¡ta pa jesu li ovi fakat u SSM-u u kurcu,čita sam na ovim sajtovima da su ljudi imali dosta loÅ¡ih iskustava sa njima,jel zna Å¡t aje sa njima jesu li se popravili Å¡ta?
molim te možeÅ¡ li mi reći koliko vremenski traje taj intervju i Å¡ta su te pitali?Ko ce vise znat,ja dosa u njih bez neke velike veze; Ej Hrvoje posla me Mate s pujanki ako se sicas igrali ste skupa balun ka dica,covik me primija,sili za stol,objasnija mi sta kako,posla je Aidi mail,dogovorija Skype intervju,odradija to,ukrcaj mi bija za misec dana nakon intervjua,polozija brevete sta mi fale i ukrca se,to je to,bez ikakvih obecanja brda i dolina.
ĐODE;150713 said:molim te možeÅ¡ li mi reći koliko vremenski traje taj intervju i Å¡ta su te pitali?
Zahvaljujem na odgovoru
Pozdrav
Ma 7 min,bzvz,sta si radija,samo blebeci da vide da znas engleski i ne daj im zraka da te pitaju ista.Reci da ti je san oduvijek na kruzere ic,da se vidis u buducnosti ka odlican chief elec ili eng. kod njih,da nisi osoba koja voli puno minjat firme,volis sve ljude posebno zene njemice,da ti je baba iz rostocka...bla bla![]()