capone
New member
ola Capone , ovako iz prve ruke:
NAPREDNA PRVA POMOĆ D19 STCW VI/4-1
MEDICINSKA SKRB NA BRODU D20 STCW VI/4-2
BRZE BRODICE ZA SPA? AVANJE D18 STCW VI/2-2
Pozz
Dobro je...hvala na info !
ola Capone , ovako iz prve ruke:
NAPREDNA PRVA POMOĆ D19 STCW VI/4-1
MEDICINSKA SKRB NA BRODU D20 STCW VI/4-2
BRZE BRODICE ZA SPA? AVANJE D18 STCW VI/2-2
Pozz
Dobro je...hvala na info !

@ortalano....prika d2 moras prominit do lipnja 2011 i tad će ti trajat 5 godina al neznam kako bi promjena utjecala na tvoje zaposlenje....
mene isto zanima za ARPU i radnu i upravljačku, oboje mi je unlimited, dali se to mijenja, nedavno sam bio doli i prominija sta je trebalo jedino mi je ovo dvoje unlimited pa pitam ako neko zna
ARPA ostaje unlimited, prema mojim saznanjima.

Ok sve to razumin a jel mi mo?žete objasnit za??to ARPA ostaje unlimited a D2 se mora minjat.....mislim D2....HALOOOOOO....to valjda polo?ži?? jednom i ??ta sad?
Ako se triba minjat jel to znači opet polaganje i tečaj, a ako ne onda ??ta ova hebena dr?žava izmi??lja toplu vodu ?????
@Chorke....legendo...nisan se jo?? ukrca, jo?? godim po hotelu ali evo ka?žu mi sutra će valjda brod doć u porat pa ćemo sutra vidit ??ta je i kako je
Veliki pozzzzz Prijatelju![]()

Ne mogu virovati koji si razlog naveo, jel se ovo salis?????Brevet se samo treba produ?žiti, znači dvije slike i markice, jedino ako u 5 godina trajanja breveta nema?? minimalno 1 god. navigacije, tada ide?? na tečaj. ? ta se tiče ARPA - e, ja to gledam ovako, taj radar koristi?? svakodnevno u poslu i to je na jedan način refreshment, dok recimo ne gasi?? po?žar svaki dan ili ne pru?ža?? prvu pomoć svaki dan itd. Ali to je samo moje mi??ljenje.
hebe lud zbunjenoga![]()