Dino el.
3rd.ETO
dobro da si sazna....malo kasno palis!! jos kad dodjes na cma cgm vidit ces kakvi su hrvati jedni prema drugima!!
moze te bit sram napisat coviku da ima JAKO NISKO MISLJENJE O SEBI,sta je isa za 500usd...tebi nije problem ni frka to izjavit a kad te ekipa opere po forumu onda se trazi da se razumi ljude ka sta su i ti imaju obitelj triba para,gleda se ic na vecu lovu za asistenta ovo ono...e pa bravo ima momaka koji bi isli za mukte koji nemaju obitelji niti im je bitna lova za pocetak samo da odrade kadeturu onda kad on napise da bi isa za 500usd NADJE SE FANATIK ZANALAC HRVATINA KAO TI i napise mu da ima jako nisko misljenje o sebi!! ZAMISLI TI KOJI SI BEG MA PRAVA HRVATINA ETO VIDIS KAKAV SI,KAKVI SMO MI HRVATI JEDNI PREMA DRUGIMA!!!!!!!!!!!!!!!!
sta ga onda ne razumis i odma reces ok ja san u drugoj situaciji triba mi lova nisan ka ti da me nije briga za lovu....![]()
nemoram ja pologat svoje račune nekome koga neznam tko hoče ići za mukte neka ide, tko mo?že za mukte super za kompanije
Pa ne znam bas jesi li saznao ali uz malo razuma i pristojnosti siguran sam da hoces. Nitko normalan nije na ovom forumu ostao zakinut za informaciju, a i za vise od toga. A docim ti imas tako arogantan pristup istovremeno baljezgajuci gluposti gurajuci trecu najjacu kontejnersku kompaniju na svijetu u isti kos sa recimo Bozicevim SSM-om ili Shanko enterprises Ltd, svima je ovdje jasno s kakvim kalibrom imaju posla i naravno da nista osim ovakvih odgovora neces dobiti. Ili kako bi ti rekao jedan kolega sa foruma, izadji van i pokusaj opet.
![]()
ti nezna?? ni??ta o meni, niti zna?? kakav sam kalibar niti ja znam kakav si ti kalibar tj. čovjek ali po tvojim odgovorima sa visoka mo?žda smo sličniji nego ??to misli??
Last edited: