za kadete na cma

dobro da si sazna....malo kasno palis!! jos kad dodjes na cma cgm vidit ces kakvi su hrvati jedni prema drugima!!
moze te bit sram napisat coviku da ima JAKO NISKO MISLJENJE O SEBI,sta je isa za 500usd...tebi nije problem ni frka to izjavit a kad te ekipa opere po forumu onda se trazi da se razumi ljude ka sta su i ti imaju obitelj triba para,gleda se ic na vecu lovu za asistenta ovo ono...e pa bravo ima momaka koji bi isli za mukte koji nemaju obitelji niti im je bitna lova za pocetak samo da odrade kadeturu onda kad on napise da bi isa za 500usd NADJE SE FANATIK ZANALAC HRVATINA KAO TI i napise mu da ima jako nisko misljenje o sebi!! ZAMISLI TI KOJI SI BEG MA PRAVA HRVATINA ETO VIDIS KAKAV SI,KAKVI SMO MI HRVATI JEDNI PREMA DRUGIMA!!!!!!!!!!!!!!!!
sta ga onda ne razumis i odma reces ok ja san u drugoj situaciji triba mi lova nisan ka ti da me nije briga za lovu....:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

nemoram ja pologat svoje račune nekome koga neznam tko hoče ići za mukte neka ide, tko mo?že za mukte super za kompanije

Pa ne znam bas jesi li saznao ali uz malo razuma i pristojnosti siguran sam da hoces. Nitko normalan nije na ovom forumu ostao zakinut za informaciju, a i za vise od toga. A docim ti imas tako arogantan pristup istovremeno baljezgajuci gluposti gurajuci trecu najjacu kontejnersku kompaniju na svijetu u isti kos sa recimo Bozicevim SSM-om ili Shanko enterprises Ltd, svima je ovdje jasno s kakvim kalibrom imaju posla i naravno da nista osim ovakvih odgovora neces dobiti. Ili kako bi ti rekao jedan kolega sa foruma, izadji van i pokusaj opet.

:uzdravlje

ti nezna?? ni??ta o meni, niti zna?? kakav sam kalibar niti ja znam kakav si ti kalibar tj. čovjek ali po tvojim odgovorima sa visoka mo?žda smo sličniji nego ??to misli??

Last edited:
onda stvarno ima?? jako nisko mi??ljenje o sebi za te pare ne rade ni filipinci, a da je firma kako treba i da nema pizdarija koja sam ja procitao od njihovih pomoraca koji su napisali da bje?že glavom bez obzira i ja bih prihvatio za 500 eura a ti odi stalno tra?že posadu pa se javi ako ?želi?? bit rob na cma cgm

A tribalo bi mozda i otvorit poseban dio foruma; jedan za plemstvo poput Vas postovani gospodine Dino el., a jedan za nas robove, tako da se ne mijesamo ili nedaj boze medjusobno razmnozavamo...

Inace, imas srice da si uletija ode na forum sa ovakvim razmisljanjem, a ne medju nekakve "robove"...

beerseeker ja nisam nikoga vrijeđao ni nazivao glupanom samo sam tra?žio odgovor na svoje pitanje, ali usput sam i saznao kakvi smo mi hrvati jedni prema drugima tako da znam ??to očekivati ubuduće

Tad jos nisam nista znao
i jos nisam verovao
da na svetu tuge ima
jedino mi vazno bilo
da postanem levo krilo
il' centarfor skolskog tima..

nemoram ja pologat svoje račune nekome koga neznam tko hoče ići za mukte neka ide, tko mo?že za mukte super za kompanije

ti nezna?? ni??ta o meni, niti zna?? kakav sam kalibar niti ja znam kakav si ti kalibar tj. čovjek ali po tvojim odgovorima sa visoka mo?žda smo sličniji nego ??to misli??

a mozda i niste :kafa
malo postovanja nebi skodilo

Dino el.;100493[B said:
]nemoram ja pologat svoje račune nekome koga neznam[/B] tko hoče ići za mukte neka ide, tko mo?že za mukte super za kompanije

ONDA PRIJO MOJ NEMAS PRAVO NEKOME PISAT DA IMA NISKO MISLJENJE O SEBI AKO IDE ZA 500E...niko ne trazi od tebe da polazes racune,niti da napises ista po forumu....a bogami isto tako niko ne trazi od tebe da omalovazavas ljude po forumu i pravis se pametan a ubiti nemas veze sa vezom ti ces tu nesto pisat kako je sramota ic za 500e i da filipi ne rade za to.....kad se naucis pristojnosti i cijenit hrvate i bit pravi covik a ne ka balavac pisat pizdarije onda ces uspit u ovom poslu i svak ce te cijenit....
spominjes neki kalibar ..ma koji si ti kalibar aj ti reci meni?
cuja san da đuro drilling ltd krcaju asistente za 2100e permanent pitat cu susida za broj pa ti javim...

Back