Yahte + adrese

Vidija san tu na forumu da se spominju anglo prodavači magle sa tečajem koji navodno neopravdano dr?že mista časnika palube na jahtama. Koliko je ta ekipa uistinu kompetentna ne znan, ali san pogleda koji su zahtjevi za postat skipper (Novi Zeland i Britanija, RYA standardi obuke i ispitivanja) i bome nije to tek tako ka ??ta je npr. kod nas. ??alosno je jedino ??ta na taj RYA gledaju puno vi??e nego na brevete,vi??u/fax i navigacijsko iskustvo koje na??i imaju...

Star tu si u pravu ali i mi smo u kurcu kad nas je vise uvik nan nesto nije po gustu. Sa englezima uvik mos nac jezik jer smo za njih balkanci koji jos ratuju i nije jim svejedno hehehehehe, za nasu sricu a i mi smo in pokazali da mozemo bolje radit i profesonalnije od njih a i ljubomorni su na nase brevete je mi imamo izlaz uvik se vratit na kargo a oni ovde ostaju cili zivot.

:mad::uzdravlje:uzdravlje

jos jedna ponuda sa YCO

I hope you are well. I was wondering if you would be interested in the below position. Please can you send me an updated CV and let me know if you would like me to send your CV:

This 57 M Expedition style yacht is looking for a Chief Engineer with their Y2 or Y3. The engine is very commercial and simplistic. The boat is extremely busy and is currently in the Pacific where it has been based for 2 years doing reef research and its main activity which is fly fishing. The boat doesn?t cruise all that much and goes to far flung destinations and spends extended periods of time away from civilisation. They are looking for someone who is independent and very hands on as it will not be easy to get parts etc. They must also be computer literate and good at admin. They are going to the Maldives for the coming winter where cruising will be based around fly fishing and at the end of the year they will be coming over to the Med and going into refit in Malta. They are looking for some one to join in Mid August in the States before going to the Maldives via the Med. There will be some sort of rotation, probably 4months on, 2 months off although this is to be confirmed and the Salary will be 10,000 USD.

Poštovani javljam se prvi put nadam se ne i zadnji s pitanjem što ako ti gazda broda ne želi dati preporuku za CV, odnosno ti ne želiš da gazda zna da tražiš drugi brod.

Po??tovani javljam se prvi put nadam se ne i zadnji s pitanjem ??to ako ti gazda broda ne ?želi dati preporuku za CV, odnosno ti ne ?želi?? da gazda zna da tra?ži?? drugi brod.

Pozdrav Marsal
Preporuku ti ne daje gazda nego kapetan i uglavnom se radi intervju sa kapetanom. Ako ti agencija trazi posal onda oni znaju nazvat zadnja 2 ili 3 kapetana sa kojima si radia. To je sta se tice oficira i posade, a za kapetana preporuku daje agencija sa kojom je radia ili menagmentom.

Marsalu, predstavi se i kazi sta o sebi. Sta si Jozinu sliku stavija na profil? Oli si naviga na Jadranki pa te sad uvatila zelja za jahtama?

Treba mi jedan mladji strojar za poziciju 2nd eng na yahti od 54m, moze EOOW i da razumije nesto talijanski

Ciao Miro,

how are you?

It is long time that I don't hear of you, everything is ok?

I am looking for a second engineer beginning from January 15th 2010, the boat is m/y 54m, may be do you know somebody which can be interested?

My Chief Engineer is italian so would be better if this guy can speak/understand italian, thank you.

Thank you very much! I am looking forward to hearing from you, ciao!
Edit/Delete Message
Reply With Quote

Treba mi jedan mladji strojar za poziciju 2nd eng na yahti od 54m, moze EOOW i da razumije nesto talijanski

Ciao Miro,

how are you?

It is long time that I don't hear of you, everything is ok?

I am looking for a second engineer beginning from January 15th 2010, the boat is m/y 54m, may be do you know somebody which can be interested?

My Chief Engineer is italian so would be better if this guy can speak/understand italian, thank you.

Thank you very much! I am looking forward to hearing from you, ciao!
Edit/Delete Message
Reply With Quote

Koliki je ugovor i plaća? imam ja jednog poznanika 2rd stojara koji je u tom djiru? Di je jahta stacionirana, jel u Anitbesu?

Iman i ja prijatelja koji je 2nd enginer,sad je doma,bija je na MSC i zna talijanski,ako je aktualno posalji mi broj pa da ti se moze covik javit.

otvoreno mjesto za 2nd enginera na novoj 63m yahti, 5000 eura permanent. treba neko sa bar malo yahting iskustva. Dovoljno je imat EOOW

Dear Miro,

my name is Marc Leffin and I am a owner of a 125 steel yacht cruising around the world . we are in Brisbane Ausrtalia. If you still looking for a jab as Engineer please let me know under which number and when I can reach you for a chat.

Kind regards,

AUD: + 61-405-410503

evo i jutros me zvao, ako koga zanima nek mu se javi, nije neophodno iskustvo na yahti, ako kome treba kakav savjet u svezi s istim nek se javi na PM

Evo pitanje za kolege sa yahti. Ja imam brevet prvog makinje tj. 2nd eng unlimited. Koji je to brevet kad su yahte u pitanju Y1,2,3,4? Koji je ulazni rank za yahte 3rd eng?

Evo pitanje za kolege sa yahti. Ja imam brevet prvog makinje tj. 2nd eng unlimited. Koji je to brevet kad su yahte u pitanju Y1,2,3,4? Koji je ulazni rank za yahte 3rd eng?

a ti ti je nedje Y2 ili Y1 zavisi koliko imas iskustva. inace na yahtama ti ide od AEC to ti je 5 dana tecaj i dobijes taj brevet, onda godine na moru , mislim ne racuna se koliko si na brodu, nego koliko si milja napravio pa polazes MEOL, pa opet na more, pa ides na Y4... i sve tako do Y1

Pozdrav ekipi!
Evo ja sam konačno do??ao do tog famoznog MCA Mastera do 3000.
Sad tra?žim posao na nekoj manjoj jahti.
Ako neko čuje ne??to neka javi....iako vidim da nema posla ba?? za kuvertu, al nikad se nezna!

Pozdrav ekipi!
Evo ja sam konačno do??ao do tog famoznog MCA Mastera do 3000.
Sad tra?žim posao na nekoj manjoj jahti.
Ako neko čuje ne??to neka javi....iako vidim da nema posla ba?? za kuvertu, al nikad se nezna!

koja je ono točno kratica od MCA, ne mogu se sitit momentalno

Hitno

Hitno

Dear Miro,

We are seeking a sole engineer for a 36m M/Y, based in Greece. The salary is 4500 euros and the start date is 1st March, private only. Please advise rapidly if you are interested in this position.

Kind regards,

Debbie Blazy
Crew Placement Division Manager
------------
Camper & Nicholsons International
10 avenue de la Liberation
06600 Antibes
France

(new phone numbers)
Tel: +33 (0)4 92 912 890
Tel direct: +33 (0)4 92 912 891
Fax: +33 (0)4 92 912 893
www.camperandnicholsons.com

pasu svaka cast i onda neka nam kazu da naplacujemo adrese vise bi ti zaposlio ljudi u sedmicu dana nego berza rada u godinu :uzdravlje

Last edited by a moderator:
pasu svaka cast i onda neka nam kazu da naplacujemo adrese vise bi ti zaposlio ljudi u sedmicu dana nego berza rada u godinu :uzdravlje

trudimo se!
Ako koga zanima 2mjeseca poso, new zealand- australija na jedrilici od 54 metra, zamjena za kapa, papir kapo do 3000kw . Znatizeljnim posaljem mu adresu od barbe

Back