da neotvaram novu temu pa da tu pitam , znaci dobio sam mail od navigoeventcharter te su mi rekli :
Vaš životopis je vrlo perspektivan te imate predispozicije za ulazak u industriju luksuznog turizma na jahtama.
Ispunite Upisni formular koji se nalazi u prilogu, te nam ga zajedno s kopijom uplatnice pošaljite na fax ili putem e-maila.,
sada moje pitanje je dali mi se isplati davati tih 250 kn posto nikad nisam bio na brodu i nevjerujem bas da cu upasti na jahte bez iskustva , i dali uopce postoji cadet struje na jahti ja pretpostavljam da nehvala na odgovorima dragi pomorci
![]()
da neotvaram novu temu pa da tu pitam , znaci dobio sam mail od navigoeventcharter te su mi rekli :
Vaš životopis je vrlo perspektivan te imate predispozicije za ulazak u industriju luksuznog turizma na jahtama.
Ispunite Upisni formular koji se nalazi u prilogu, te nam ga zajedno s kopijom uplatnice pošaljite na fax ili putem e-maila.,
sada moje pitanje je dali mi se isplati davati tih 250 kn posto nikad nisam bio na brodu i nevjerujem bas da cu upasti na jahte bez iskustva , i dali uopce postoji cadet struje na jahti ja pretpostavljam da nehvala na odgovorima dragi
Nikome ni lipe a kamoli kune,jace agencije u svitu koje su prisutne u tom biznisu ne mogu ti dat garanciju a kamoli neka agencija koja se tek otvorila kod nas.

Moze li neko iskusan da napise malo opsirnije o elektricaru na jahti?
Da li su potrebne posebne licence, koja velicina jahti ima elektricare.....ako nije tesko.
Fala.