Yahte + adrese

hi svima,
chief sam na 50 m yachti u Francuskoj i treba nam jos jedan 2nd engineer pa evo,pokusat cu ovdje,mada iskustva sa nasima mi i nisu bas neka.
Prvo da se ogradim od raznih, 'uzmi mene,uzmi mene'...mora imati zavrsenu pomorsku srednju,ne neki prekvalificirani mehanicar ili sta ti ja znam....
MORA imati brevet ''casnik straze..bla,bla...750Kw'' i MORA imati iskustva, minimum par godina ali opet radi crew age requirementa moze imati izmedju 25-32 godine.
Idealno neki terco ili sekondo na nekoj trabakuli teretnoj ili na cruiseru ili ako ima iskustva vec na jahtama ..veliki plus odmah.
Mora imati pravi stav,razmisljati kao strojar i volju za ucenjem.Aktivno znanje engleskog ultimativno posto je posada internacionalna.
Malo o poslu;
Zna se kakvi su ugovori, 2 mjeseca placenog godisnjeg + ako smo ok u makini,vikend,produzene vikende,to sve sibamo kuci,...ja npr sam s autom.Inace chiefovi su na rotaciji, ja i jos jedan decko iz Ri.
Probni rok je 3 mjeseca,ukoliko se pokaze ok,ostaje za stalno.Plaja ovisi o iskustvu!!! ..krece se izmedju 120-175 Eur dnevno.Bit cemo u genovi,dry dock pa po Monacu pa sibamo crossing za Caribe.Bit cemo i u charteru pa bude i 5-7 milja eura tipa + beneficije iz ugovora, 13 plaja i slicno..
Yachta je 2007 godiste, ok je,ima posla ali tko voli raditi i postuje to sto radi,nema problema.

P.S Prvo pitanje ''sto ja''psovanje''bacanje alata'' ili bilo kakvo iscaseno ponasanje, ili ako je neko partijao cijelu noc pa mi se ujutro vuce ko magla po makini....pusiona si.Ako mozes partijati,moras i raditi.Inace bit ce sasvim dovoljno izlazaka,curica,partija,zajebancije, ali zna se zasto smo tu i tko nas placa i to moramo postovati.
Prednost Rijeka,Istra i sjeverniji dio mada mogu i dalmosi, ionako vas ima ovdje ko......:)
Ako tko misli da moze Sa cv-om mi se javiti na fiume78@gmail.com
Pozz svima i mirno more.

Sjedi 1 a kad se predstavis onda cemo dalje.

Pozdrav od mene

Dear Goran!

We have the following job right now:

Trial Engineer needed for a Custom Line 30 m M/Y "Ladies First" for 3 days, to start this Sunday until approx. Tuesday next week. The yacht is located in Genoa/Italy. Good pay.

Please let me know if you are interested and available.

Looking forward to hearing from you
Best Regards

ELLA SMIRNOVA

Executive Director

Proangels Ltd

Human Resources & Crew Placement

International Recruitment, Victoria, Mahe

Contact Proangels:

Tel: 0090 252 419 2054

Mobile: 0090 544 734 2507

Please feel free to visit our site

HR & Crew Placement | Proangels Super Yacht Crew Placement & Management

Plaća na tom brodu je od 4000E do 4500E.
Brod nije zahtijevan,znam jednog clana posade tamo.Cudno mi je da su promjenili jer su uzeli covjeka u 4tom mjesecu.

Ne traze kvalifikacije,samo iskustvo.Mozda pitaju AEC ili part of navigational watch certificate.

Goran,

I need assistance, i am looking fro a couple of Engineers with EOOW or y4 tickets,

Do you know any one available?

Petros

Ako imate koga s certifikatima gore navedenim posaljite mail na jobs@mc-pcl.com
Covik je skroz okey.
Nisam ga pitao koji i sta brodovi,te koja plaća itd jer ne odgovaram uvjetima gore navedenim te
se ne mogu ni natjecati za te poslove.
Poslao sam mail s pitanjem koji je deadline za potragu za strojarima,ali mi jos nije odgovorio.

odlazak u antibes

odlazak u antibes

ekipa ovakva je situacija...

03.09. pon vjerovatno idem za antibes,te cu biti tamo sedam dana ...rezervirao sam krevet u The Glamorganu 30 eurića po noci ,ja mislim da je to ok ...
putujem avionom do marseille-a,pa vlakom do antibesa ....

u cilju mi je proci agencije-prestaviti se pa valjda nesto bude od toga korisno...

Ako netko ima kakav koristan savjet ili preporuku sto se tice puta,smjestaja ili slicno bio bih mu zahvalan,

Nadam se da ce biti i neko iz nasih krajeva tamo da me malo uputi uz koju pivicu ;) bio bi mi drago ...

ekipa ovakva je situacija...

03.09. pon vjerovatno idem za antibes,te cu biti tamo sedam dana ...rezervirao sam krevet u The Glamorganu 30 eurića po noci ,ja mislim da je to ok ...
putujem avionom do marseille-a,pa vlakom do antibesa ....

u cilju mi je proci agencije-prestaviti se pa valjda nesto bude od toga korisno...

Ako netko ima kakav koristan savjet ili preporuku sto se tice puta,smjestaja ili slicno bio bih mu zahvalan,

Nadam se da ce biti i neko iz nasih krajeva tamo da me malo uputi uz koju pivicu ;) bio bi mi drago ...

Bok Darre,

The crewhouse Antibes ti nudi smjestaj za 125 E tjedno i imaces sve sto ti treba tamo.

Ponesi laptop jer ovdje cjene koristenja kompa idu po 3 do 4E po satu.

Kupi si francusku Lebaru koja ti je najeftinija za sada od svih drugih operatera(Otkljucaj si mob)

U cv stavi taj fr broj koji kupis.

Upute za napraviti cv ces naci na Five star crew stranici,a ujedno i poslove.

Nakon sto si napravio Cv isprintaj si jedno 50 komada da imas za djeliti jer ovdi ti traze oko 2 E po komadu za printanje u boji.(ostavi si slobodno mjesto da upises fr broj koji ces kupiti kada dodjes)

Ovdje ti je popis agencija i svima posalji mail i Cv dok si jos doma,a ne kada dodjes ovdje jer ti je vaznije da si po dokovima nego da sjedis u crewhousu te se upisujes po cijeli dan po agencijama.
Agencije ti mozda nece dati posao,ako nemas iskustva,lai vazno ti je da si se svima javio i ko zna,mozda te bas neko uzme.

Radi Dockwalk i nemoj po kaficima dok ne pocnes odradivati dayworke te pocnes zaradivati.
Lova ovdje ideeeeeeeeeeeeeeee ko luda s ovim cjenama!!

Yacht Crew Agencies List

Postoji mogucnost da ovi moji nisu napustili stan i da ce ce ti dati krevet za 10 E dnevno.
To cu saznati evo ovih dana.
LP

puno ti hvala na odgovoru...:)

uvijek korisno saznati neku novu informaciju ...
pripreme su u tijeku,,,brzo leti vrijeme...

P.S.
ako bude sto od stana javi ;)

Sve si nas ''razmazia'' s tim oglasavanjem poslova, i bas sam se pita zasto nije odavno bilo novih poslova? Ali evo sad vidim da je litnja sezona zavrsila i da opet se digla potraznja mada bi logicki tribalo biti obrnuto.

ALi jos jednom svaka cast :uzdravlje

Sve si nas ''razmazia'' s tim oglasavanjem poslova, i bas sam se pita zasto nije odavno bilo novih poslova? Ali evo sad vidim da je litnja sezona zavrsila i da opet se digla potraznja mada bi logicki tribalo biti obrnuto.

ALi jos jednom svaka cast :uzdravlje

jebiga, kad se niko ne javlja..:confused:

Miro reka san uvik ti bi treba otvorit agenciju za ukrcaj na jahte,i Dalmos je bija u pravu dok tebe nije bilo sta se tice jahti sve je mirovalo na forumu pozz iz Ancone i svima mirno more .

Ewo lyudi, trazim posa stjuardese, imam 2 sezone odradyene, pa ako mi itko moze pomochi, po swim mogucim stranim agenciyama sam logirana, ali kazu da sam predalekooooo za inerwyue i bla_bla...! Oway posa ye tesko dobiti, pogotowo ako nemash wezu, tako to ide u nas hrwata pa i wani... hm... hwala unaprid...
Posalji cv na deanpdageta@gmail.com ovde u Anconi traze jednu stew pa cu vidit sta mogu ucinit

Wilsonhalligan Large Yacht Recruitment

2nd Engineer required for Barcelona based yacht either Y3 or E/OOW Engineer . Please contact Liam@wilsonhalligan.com for terms. Previous yacht history not required.

Currently looking for a strong Nurse, with trauma experience, to work on a fantastic large motor yacht. Please contact Nicola@wilsonhalligan.com for more details.

are currently looking for a Deckhand/Dive Master. Candidates must have worked on Super Yachts before and hold a valid Dive Master certificate. If interested please contact Ed@wilsonhalligan.com

eto nasao na fejsu

da neotvaram novu temu pa da tu pitam , znaci dobio sam mail od navigoeventcharter te su mi rekli :

Vaš životopis je vrlo perspektivan te imate predispozicije za ulazak u industriju luksuznog turizma na jahtama.

Ispunite Upisni formular koji se nalazi u prilogu, te nam ga zajedno s kopijom uplatnice pošaljite na fax ili putem e-maila.,

sada moje pitanje je dali mi se isplati davati tih 250 kn posto nikad nisam bio na brodu i nevjerujem bas da cu upasti na jahte bez iskustva , i dali uopce postoji cadet struje na jahti ja pretpostavljam da ne ;) hvala na odgovorima dragi pomorci :D

Back