Yahte + adrese

Pozdrav sa Krka,vidin judi supro??li ista putovanja ko i ja.Ja san bija 3 puta po Antibes-u i ni??ta dobio,u kontaktu sa 12 agencija i jok.Ja san Chief Steward sa 6 godina na Shergaru za Princa Aga Khana i mu??ki nikako da dobiju pozicije.Rađe daju curice bez iskustva ali dođu nazad u Agenciju i opet na njoj zarade za ukrcaj.Jedna je imala 4 puta po 3 miseca u 4 godine i ka?že 4 godine iskustva!Ali aglosaxonci drmaju kako ste svi rekli.By the Way ja san obicno bio u Hoteliću u Juan les Pin pa onda znate koliko smo blizu bili.Di Van mogu poslat moj cv Morski Pasu?Adio,Dinko

Pozdrav sa Krka,vidin judi supro??li ista putovanja ko i ja.Ja san bija 3 puta po Antibes-u i ni??ta dobio,u kontaktu sa 12 agencija i jok.Ja san Chief Steward sa 6 godina na Shergaru za Princa Aga Khana i mu??ki nikako da dobiju pozicije.Rađe daju curice bez iskustva ali dođu nazad u Agenciju i opet na njoj zarade za ukrcaj.Jedna je imala 4 puta po 3 miseca u 4 godine i ka?že 4 godine iskustva!Ali aglosaxonci drmaju kako ste svi rekli.By the Way ja san obicno bio u Hoteliću u Juan les Pin pa onda znate koliko smo blizu bili.Di Van mogu poslat moj cv Morski Pasu?Adio,Dinko

Ima u Juan Les Pinsu puno lipih hotelića....a i rupa....ja sam jednom mom poznaniku pomoga da se ukrca za stewarda-deckhanda na MY Gaja 36m, ruska ekipa,mo?žda da tu kombinaciju proba?? stew-deckh.

Ima u Juan Les Pinsu puno lipih hotelića....a i rupa....ja sam jednom mom poznaniku pomoga da se ukrca za stewarda-deckhanda na MY Gaja 36m, ruska ekipa,mo?žda da tu kombinaciju proba?? stew-deckh.
Ma da,pa ja san se tako i ponudio.Ne samo deck nego i Crew cook.Ja san minja Chefa Spanjolca koji je već 45 godina kod Age Khana.By the Way kod njega ne radi ni jedna ?ženska.Neće bit druge nego knjigu napisat ??ta san vidio i koga san slu?žio etc.Hotelčić je La Parisiana,na 100m od ?želje?žničke stanice u Juan les Pins.H** po zimi 32eura,leti 42.Otvoren za sve kombinacije!

mail

mail

Herr Be?žmek-malo ili puno sriće-sve je to relativno,samo znam da za drugog oficira san ima dobar CV-i to sa preporukama,govorim 3 jezika,a najvi??e mi je krivo to ??ta volin ovaj posal,??ta je zarada dobra i ??ta jo?? nisan vidija karibe.
I siguran sam da bi me ostavili nakon sezone tamo,jer je meni u glavi samo red i rad i opet rad jer iman familiju.
Kako zna?? da bi ima vi??e sriće da su druga dva strojara bila na brodu?
Jahta Dilbar je već utekla odotamo kad san ja do??a u četvrtak.
Od većih su samo bile Sarafsa i Alfa Zero.
A ??ta se tiće vrimena i para za put,meni je tih 230 puno jer ovako san potro??ija 120 â??.
A vrimena za put ionako iman,na?žalost.
? ta misli??,sad kad ovaj tjedan buden zva agente da li da im ka?žem da bi radija ka deckhand samo da poćnem odnekle?
Ipak za to ne tribaju pusti breveti jer mi se pari da ova 3 ??ta ja iman nisu nikako dovoljni za i??ta osim deckhanda.

care vrlo ces tesko upast ko deckhend na yahte bez da nisi englez, oni tu vladaju tako da tu ne mozes nista, ja sam trenutno u golfe juanu a to yi je popisat se od antibesa, i nama svakodnevno jednod 10ak ekipe dodje i ostavi CV za deckhenda, kapetan koji je englez ove neengleske samo skarta ,a prave nacije (za njega) idu na drugu hrpu. neki dan smo trazili kuhara, imali prije nekakvog koji nikad soli u nista nije stavio, koji je pire s korom radioali s novog zelanda i tame daju nogu i ja budala predlozim jednog kuvara michelin 5stars kuhar , s kojim sam prije navegavo,kuhar perfektan nikad na brodu bolje jeo nisam nego kad je isti kuho, ali ima jednu gresku francuz je. ovaj izabro australca od 26 godina, i sad me pitaj zasto ja u makini imam frizider sa pancetom prsutom s 5 vrsta sira, zato jer ne jedem curry. sad otiso sam daleko od teme, na solemaru kapetan je dosta dobar sto se tice zaposljavanja raznih nacija , nego mislim da te nije uzeo i zato sto vode racuna da kao mora da bude mjesovita posada( tamo imas 4 strojara hrvata), nego ti meni posalji CV a ja cu te provat malo pogurat..

Po??tovani,Morski Pas da li bi mogao obiti Va?? mail da se moremo čut.Intersiraju me kontakti na??ih po Cot d' Azur da bi moga poslat cv!Unaprid Hvala.

dragi moji pomorci
evo po??to mi je muka vise od zvanja firme do firme prijavija san se ode da vidin jeli mi moze iko pomoć ukrcat bilo di se za treceg palube.
Neman iskustva ko treci,doma san vec godinu ipo dana.
molia bi da mi neko pomogne ako je to moguce ,spreman san i platit ako triba pozdrav

Mo?žda stavlja?? ovakve gluposti i u svoj CV koji ??alje?? kompanijama???

:confused:

dobro pametni moj profesore kako nakon godinu ipo dana doma otic: zva san krcato firmi i slao C/V kako se ukrcat na brod??

Ako tražiš ukrcaj kao treći to znači da si kompletirao kadeturu od 12 mjeseci i da posjeduješ sve potrebne dokumente za ukrcaj u tom zvanju. To se može uvažiti kao iskustvo. Ne smiješ podcjenjivati sebe s onim "nemam iskustva". A zbog nuđenja novca ovdje netko će povjerovati da smo spali na HDZ nivo. Otkinuo si nam obraz pred hrvatskom javnošću! Kapiši?

Pogledaj malo po forumu, ima puno adresa, mišljenja ljudi o pojedinim kompanijama, agencijama itd. Prošetaj malo direktno do njih, predstavi se itd..,

;)

Ako tra?ži?? ukrcaj kao treći to znači da si kompletirao kadeturu od 12 mjeseci i da posjeduje?? sve potrebne dokumente za ukrcaj u tom zvanju. To se mo?že uva?žiti kao iskustvo. Ne smije?? podcjenjivati sebe s onim "nemam iskustva". A zbog nuđenja novca ovdje netko će povjerovati da smo spali na HDZ nivo. Otkinuo si nam obraz pred hrvatskom javno??ću! Kapi??i?

Pogledaj malo po forumu, ima puno adresa, mi??ljenja ljudi o pojedinim kompanijama, agencijama itd. Pro??etaj malo direktno do njih, predstavi se itd..,

;)

Jos je prosa ka na piru,srica da si mu odgovorija ti umisto Frankie-a;)

Hvala ti morski pse:) ali ja imam zasada brevet casnika stroja 750kw or more,pa mislim da imam vise sanse zasad kao 2nd engineer ili kako to vec ide na jahtama,bar dok ne polozim prvu klasu...
Svejedno zahvaljujem i kad god ima nesto zanimljivo ,always welcome....
Samo bih te molio da mi kazes kako stupiti u kontakt ako me nesto konkretno interesira,kako pogledati nesto vise o tome....

Pozdrav i MM

a da je otići u Tivat, kad je Azurna obala tako daleka za tra?žit posa u yachtingu, jer NCP neće jo?? za 3-4 godine namirisat megajahtu

mislim da prije tamo negdje treceg mjeseca se opce ne isplati slati niti setati nigdje. Ja sam na majorci na jednoj jahti i znam tko god dojde traziti posao samo mu se govori da dojde u 4 mjesecu jer im tek tada pocinje sezona pa samim time potreba za posadom.

ja eto nekako imam jebene srece u zivotu pa sam eto sad preko zime dosao na "probni" rad na privatnu jahtu od 62m, prijateljica mi isto na njoj kao hostesa iliti kako se to vec kaze, a ljude upoznali u cavtatu u kaficu jer smo skupa radili jednu sezonu. I tako iz nicega ja dosao na jahticu i eto prodje moj prvi mjesec na njoj.... prvi dojmovi.. neznam nakon kadeture na cargu mi se malo tesko prilagoditi, sve mora biti savr??eno, svaki dan ti je isti cisti,peri, glancaj....dosadno nije toliko zamorno za sada. Idem ca u prvom mjesecu moram polagat porucnicki, pa se moram odluciti dali se vratiti ili ici negdje drugo, jer mi je jedina mana ođe sto necu nauciti navigaciju koje niti nema, najduzi vijađ na ovoj jahti je sa majorce do cavtata jer gazda obozava cavtat i cijelo ljeto provede doli (jahta bude dole a on dojde na tjedan-dva pa ga nema desetak dana pa opet tjedan...) sto mi je prakticki pred kucnim pragom :)
ođe imam internet,vise sam privezan nego na moru, hrane kakve hoces sta god hoces....

Prije sam bio časnik na CMA CGM, a sad evo već 1.5 mjesec radim na jahtama, i to zahvaljuljući ovom forumu, te ponaprije kolegi Be?žmeku, koji me je preporučio kod kapetana i puno pomogao sa savjetima, te sam iako bez ikakvog jahta??kog iskustva, dobio posao. Radim na Mangusti 130, sad smo na zimskom vezu u Antibesu, svaki vikend neradni, tokom tjedna dnevnica od 8:30,pa s pauzama do 17:00, lagano odr?žavanje,pranje, glancanje.
Crew je internacionalan, kapetan Poljak, ostali Litva, Bugarska, Australija. Radim kao deckhand, inače je brod u sezoni dosta u charteru. Zasada sam jako zadovoljan i s uvjetima i s plaćom, a kako će biti dalje, vidit ćemo.Pozdrav!

Prije sam bio časnik na CMA CGM, a sad evo već 1.5 mjesec radim na jahtama, i to zahvaljuljući ovom forumu, te ponaprije kolegi Be?žmeku, koji me je preporučio kod kapetana i puno pomogao sa savjetima, te sam iako bez ikakvog jahta??kog iskustva, dobio posao. Radim na Mangusti 130, sad smo na zimskom vezu u Antibesu, svaki vikend neradni, tokom tjedna dnevnica od 8:30,pa s pauzama do 17:00, lagano odr?žavanje,pranje, glancanje.
Crew je internacionalan, kapetan Poljak, ostali Litva, Bugarska, Australija. Radim kao deckhand, inače je brod u sezoni dosta u charteru. Zasada sam jako zadovoljan i s uvjetima i s plaćom, a kako će biti dalje, vidit ćemo.Pozdrav!
Bravo Stanislave,neka nekomu i dobro krene.Ja ću dr?žat "low profile" u zasjedi i čekat.U međuvremenu htio bih poslat moj cv vami koji ste na "terenu" pa nikad se ne zna.Valjda će bit i za nas mu??ke stewarde(u kombinaciji se deck i crew cook) ne??to.

A 44m m/y is looking for a replacement Y3 Chief Engineer for two weeks period starting ASAP in Nice. Qualified candidates must be located in the proximity of Nice or Monaco. Please respond with resumes to crew@nakhimov.com

Svaka cast Bezmeku,BRAVO!! :uzdravlje

Evo da odgovorim kad me dosta ljudi pitaju preko p.m. U Antibes sam do??ao vlakom, iako mislim da je bolja solucija avion, koji nije ni toliko skuplji kad se uzme koliko se čovjek ispati i koliko traje putovanje vlakovima s najmanje 4 presjedanja , plus autobus ili brod do Hrvatske. Imamo sam dobrog savjetnika, tako da sam se brzo sna??ao u ovom poslu, te se nadam da svi vi koji ?želite na jahte,a nemate prija??njeg iskustva sa jahtama, veća potra?žnja će biti u o?žujku kad započinje ljetna sezona, jer sad je malo zati??je, jer su veće jahte na Karibima,dok ostali su na zimskom vezu.

Pozdrav

Pozdrav

Ekipo bok!!! Pozdrav svima i mirnoga mora. Ja sam novi no ovom forumu ali sam stari u poslu sa brodovima. Radio sam na cruiserama u americi na Royal Caribbean Int. m/s Adventures of the Seas u to vrijeme on je bio najvece u floti. Poslje sam krenuo na rijecni brodovi radio sam na Grand Circle Cruise Line bilo je ludo i nezaboravljeno. Poslje je sljedila mala pausa u zivotu obitjel dijete bio sam na kopnu . Ove godine ja sam dobio posao na privatnoj jachte 28m. Feretti Custom Line. Vlasnik je bio rus posada nas je bilo 4 capitan francus 28 g. dechand fr. stew. latvija. E sada je sve pocine . Dosao sam u Italiju gdje je brod bio sagradjen morao sam opremiti completno kuhinju trebali smo krenuti najprije dolje kod nas u HR ali su papire neke su nije bili gotove pa smo stali 2 tjedna u skveru vlasnik njegova obitjel i svi gosti su bili na brodu cijelo vrijeme 12ljudi. Poslje smo krenuli za HR Crna Gora i onda Italija prema puta Monaco gdje je jahta trebala biti . U Italiji jednog jutra pukao prozor od kabini. Katastrofa novi brod .Isli smo u San Remo na popravok.Sto tice chartera imali smo samo jedan bez obzira sto je stuardessa bila totalno u kurcu dechand pusio jointi nonstop a kapitan debil na kraju iskrcao ljudi na pumpnoj stanice dobili smo dobru mandu na racun kuhinji. Za sezonu a to je 3 mjeseca promenilo se 3 stew i 2 dechanda nitko je nije htio i nije mog raditi sa takvim kapitanom i u takvim uvjetama. Vlasnik na kraju sezone niti komu dao mance a bio je na brodu u komadu 2 ipol mjeseca. Kapitan je iskljucio struju na brodu da taj ode. Luda kuca !!! Ja sam se vratio u Split u 9 mjesecu. Sto tice posla mene je svidjelo raditi to je bilo super iskustvo. Sada trazim trazim drugu jahtu za iducu sezonu. Vidim da ovdje ima dosta ljudi koje vec dugo u ovom poslu. Ako netko ima neku ponudu za kuvara neka javi bio bi vrlo zahvalan. Ogromni pozdrav s post. Naked Chef.

Seeking Full time positions: 1st Officer ,Female Chef,
and a easy going Engineer.. Private Owner Very Relaxed
atmosphere.East coast and Bahama's Itinerary. Owner tr
ies to use boat 5-7 days every 5th week..Must have a gr
eat demeanor and personality. Doing interviews for the
next couple weeks and hiring by the end of December . A
lso looking for longevity

mardav920@aol.com
:uzdravlje

Ajmo

Ajmo

Evo mo?žda i ja da pomognem nekome:
URGENT need a Y2 Chief Engineer for a 60m Charter yacht in Caribbean pays 6000 euros/month plus benefits, email: engineers@yachtcrew.ca

Jo?? jedan za kuvertu:
2nd Officer for 80m yacht

We are looking for experienced 2nd officer holding chief mate (Y) <3000GT or master yacht <3000GT with a minimum of one years experience as second officer on another yacht for a permanent position on board. There is no smoking onboard the yacht and cabin is shared. Start date beginning of January in Spain
crew@bluewateryachting.com

Last edited:
Ja sam aplicirao na bluewater crew, ali mi jos ne daju potpune informacije,
ne znam zasto, valjda treba proci nekoliko mjeseci da mi daju prave postove

Back