Herr Be?žmek-malo ili puno sriće-sve je to relativno,samo znam da za drugog oficira san ima dobar CV-i to sa preporukama,govorim 3 jezika,a najvi??e mi je krivo to ??ta volin ovaj posal,??ta je zarada dobra i ??ta jo?? nisan vidija karibe.
I siguran sam da bi me ostavili nakon sezone tamo,jer je meni u glavi samo red i rad i opet rad jer iman familiju.
Kako zna?? da bi ima vi??e sriće da su druga dva strojara bila na brodu?
Jahta Dilbar je već utekla odotamo kad san ja do??a u četvrtak.
Od većih su samo bile Sarafsa i Alfa Zero.
A ??ta se tiće vrimena i para za put,meni je tih 230 puno jer ovako san potro??ija 120 â??.
A vrimena za put ionako iman,na?žalost.
? ta misli??,sad kad ovaj tjedan buden zva agente da li da im ka?žem da bi radija ka deckhand samo da poćnem odnekle?
Ipak za to ne tribaju pusti breveti jer mi se pari da ova 3 ??ta ja iman nisu nikako dovoljni za i??ta osim deckhanda.
care vrlo ces tesko upast ko deckhend na yahte bez da nisi englez, oni tu vladaju tako da tu ne mozes nista, ja sam trenutno u golfe juanu a to yi je popisat se od antibesa, i nama svakodnevno jednod 10ak ekipe dodje i ostavi CV za deckhenda, kapetan koji je englez ove neengleske samo skarta ,a prave nacije (za njega) idu na drugu hrpu. neki dan smo trazili kuhara, imali prije nekakvog koji nikad soli u nista nije stavio, koji je pire s korom radioali s novog zelanda i tame daju nogu i ja budala predlozim jednog kuvara michelin 5stars kuhar , s kojim sam prije navegavo,kuhar perfektan nikad na brodu bolje jeo nisam nego kad je isti kuho, ali ima jednu gresku francuz je. ovaj izabro australca od 26 godina, i sad me pitaj zasto ja u makini imam frizider sa pancetom prsutom s 5 vrsta sira, zato jer ne jedem curry. sad otiso sam daleko od teme, na solemaru kapetan je dosta dobar sto se tice zaposljavanja raznih nacija , nego mislim da te nije uzeo i zato sto vode racuna da kao mora da bude mjesovita posada( tamo imas 4 strojara hrvata), nego ti meni posalji CV a ja cu te provat malo pogurat..