morskipas01
1.Casnik-Moderator
to ti je nedje oko 3000 eura, a pristani i na 2700, mislim za pocetak...
ponuden mi je posao za deckhand-a za platu od 2000e i to samo 4-5 tjedana odmora godisnje!!!
neznam i u totalnoj sam zbunjozi, posto cekam ukrcaj za treceg palube, ali ova me prva zvala i rekla je da sto se tice avancamenta ovisi o mom radu i trenutku kad se ukaze prilika!
jebe me ovaj ugovor od 11 mjeseci
A primaju li deck kadete na jahtama???
ponuden mi je posao za deckhand-a za platu od 2000e i to samo 4-5 tjedana odmora godisnje!!!
neznam i u totalnoj sam zbunjozi, posto cekam ukrcaj za treceg palube, ali ova me prva zvala i rekla je da sto se tice avancamenta ovisi o mom radu i trenutku kad se ukaze prilika!
jebe me ovaj ugovor od 11 mjeseci
godinu dana sam bio na kadeturi, i mogu rec da sam dosta toga ucio, dali sam naucio to bi trebo pokazat sljedeci moj ugovor, samo sto je sad pitanje dali poc za deckhanda na jahtu ili cekat cekat i cekat doma neki pravi poziv za terca. postavio sam uvjete mada nozda i nisam trebao jer mi je potrebno iskustvo. prihvatit cu poc 11 mjeseci ukoliko mi se ukaze prilika zamijenit terca kad se iskrca ukoliko on postoji na brodu!
e sad cekam sto ce mi rec gospoda/ica Lisa ( nije Milica koju ste Vi spomenuli)
e da se ukrcat ko terco, bilo bi jos lijepse
mislim da oni nemaju terca, nego samo drugog
Imaju trećeg jahte od 120m i veće katkad, tada stave jednog deckhanda, da bude terco u navigaciji i da odradi svoju gvardiju, a ostale 4 ure pere palubu.