Yahte + adrese

e nebi ti znao kakva je situacija sa yahtama i kadeturom na njima. ja kad sam odradivo kadeturu bilo mi je receno da se kadetura sa yahte ne priznava!!! mozda se nesto promijenilo

Trazim posao

Trazim posao

Iskusan pomorac trazi posao motorman-a--- na brodovima,takodjer i na yahtama--govorim nekoliko jezika-Engl,Talij, ? panjoski,Ruski. Nadam se da tko moze pomoc pri ukrcaju :-) Hvala

Engine fitter required for 60m support vessel Apply
Familiarity with shipâ??s systems would be an advantage. Experience with Tenders, Jet Skis and water toys would be beneficial. Good fitting, turning, welding and fabrication skills are essential, as is an open minded approach to the many and varied tasks you will be asked to undertake. Majority of time will be spent employed on fabrication and structural repair and alteration. You will be expected to assist with engine watchkeeping procedures during time spent in service. going into yard in ITaly for major refit this winter.
Qualifications:
STCW, Technical qualifications to NVQ and City and Guilds levels an advantage Reference:
15047 Start Date:
ASAP Employment Type:
Full time Deadline:
Online:
14/09/2010
Electrical Engineer for 60m support vessel Apply
Electrical Engineer required for 60m support vessel. Important that the individual be familiar with ships systems and power plant operation as going into yard for winter for major refit. Some AV/IT experience also prefered. 3:3 rotation.
Qualifications:
2 years min. commercial experience, some yacht experience would be preferable. Reference:
15048 Start Date:
Mid-end November Employment Type:
3:3 rotation Deadline:
Online:
14/09/2010

obje pozicije aplicirat na www.dovaston.com

Looking for a 3000 KW engineer to be employed from October 2010 to February 2011 on a 43 mts yacht sailing from the Med toward the Indian Ocean. If you are really interested, please send the CV to skyredbaron@yahoo.it

ponuden mi je posao za deckhand-a za platu od 2000e i to samo 4-5 tjedana odmora godisnje!!!
neznam i u totalnoj sam zbunjozi, posto cekam ukrcaj za treceg palube, ali ova me prva zvala i rekla je da sto se tice avancamenta ovisi o mom radu i trenutku kad se ukaze prilika!
jebe me ovaj ugovor od 11 mjeseci

ponuden mi je posao za deckhand-a za platu od 2000e i to samo 4-5 tjedana odmora godisnje!!!
neznam i u totalnoj sam zbunjozi, posto cekam ukrcaj za treceg palube, ali ova me prva zvala i rekla je da sto se tice avancamenta ovisi o mom radu i trenutku kad se ukaze prilika!

Mo?žda bude manče od čartera, ajde skupit će se to na vi??e. Bitno je uletit na jahte, kasnije razmjena iskustava, poznanstva i malo sriće i ode?? na bolju jahtu. Jel ti agencija na??la posa ili si direkt uletio?

A primaju li deck kadete na jahtama???

Primaju, ja sam imao jednog pro??le godine, 6.mj. dečko odradio,upisana u na??u matrikulu, ali je kadet sam platio doprinose, jer smo mi Cayman otoci, plaća 2500 eura, jahta 51 m, gazda je jo?? na kraju dao i sedmu plaću kao dodatak, jer je bio zadovoljan s njim.

Last edited:

jbg ja sam u slicnoj situaciji, ali definitivno cu poci na proljece jer sad cekam za porucnicki. Uletio sam na privatnu jahtu, kapetan me pita koliko bi placu ja kazem 2000 e za pocetak :) a bitno je odrapit ugovor dva pa je lako onda birat i jos ako bog da na proljece rijesim porucnicki..... :)

A reci mi uPorto Montenegro kako se zove jahta ??? I da li je moguce upast na jahte kao masinac kadet ? ako se ima kojih kontakata bilo bi super....

zvala me iz edminston yahtinga, a koliko sam upucen to je jedna od jacih jahtaskih agencija!!!! e sad molim vas da mi objasnite koja je funkcija deckhanda, smijem li ja mostu prismrdit da ucim svoj poso ili mi je cijelo vrijeme radaca u ruci

crewing u edminstona vodi milica seguela, srpkinja,i prva liga zena. ko deckhend prat ces,i prat,i prat i prat ,ribat,vozit tender i pomagat na mostu samo ako se nedje ide drzat ces gvardiju, samo sto naucit neces puno, jer jednostavno ni oni nemaju tog znanja da ti pokazu. ja bi ti preporucio bar godinu da odradis na pravom brodu a onda da se prebacis ovamo..

godinu dana sam bio na kadeturi, i mogu rec da sam dosta toga ucio, dali sam naucio to bi trebo pokazat sljedeci moj ugovor, samo sto je sad pitanje dali poc za deckhanda na jahtu ili cekat cekat i cekat doma neki pravi poziv za terca. postavio sam uvjete mada nozda i nisam trebao jer mi je potrebno iskustvo. prihvatit cu poc 11 mjeseci ukoliko mi se ukaze prilika zamijenit terca kad se iskrca ukoliko on postoji na brodu!
e sad cekam sto ce mi rec gospoda/ica Lisa ( nije Milica koju ste Vi spomenuli)

godinu dana sam bio na kadeturi, i mogu rec da sam dosta toga ucio, dali sam naucio to bi trebo pokazat sljedeci moj ugovor, samo sto je sad pitanje dali poc za deckhanda na jahtu ili cekat cekat i cekat doma neki pravi poziv za terca. postavio sam uvjete mada nozda i nisam trebao jer mi je potrebno iskustvo. prihvatit cu poc 11 mjeseci ukoliko mi se ukaze prilika zamijenit terca kad se iskrca ukoliko on postoji na brodu!
e sad cekam sto ce mi rec gospoda/ica Lisa ( nije Milica koju ste Vi spomenuli)

milica to vodi, njih ima vise u officu.a ti podji, i nemoras bit 11 mjeseci,nakon 5-6 uzmes slobodno mjesec, ili nakon 2-3 sedmicu. jos ako je brod baziran u med-u ides svako malo doma na par dana

Mangusta 130 , 39.5 m, privat yacht, traži se deckhand, 6 članova posade

inf. 00359889740079 cap. Stoyanov

Last edited:
Back